Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

zaten burda herkes birbirinin rakibi haftalik diyet yarislari duzenliyoruz cumartesi tartilir kilonu bildirirsin senide eklerim listeye yaris baslaryerimseniben

avatarda popon gorunmedigi icin kaydirigubbakcemile3gayet hos gorunuyorsun..
evet hareketsizlik en buyuk sorun bende daha 10 gun oncesine kadar hareketsizlikten veremiyordum versemde cok yavas gidiyordu ama simdi gunluk egzersizlere ayirdim yarim saatimi baya bir incelme var bacaklar ve popoda pantolonlarim bollasmis sevincliyim o yuzden:dance: senin bel ve popo olculerin ne su an??
benim bel 87 popo 99 :çok üzgünüm:daha cok incelmesi lazim eyy gidi bel 65 popo 88 oldugu gunler eyyyyysenağlama

hoş bulduk canım inşallahopuyorumnanaktan

ben hiç ölçmedim öle ölçülerimi ama kıyafetlerimden farkediorum çok kilo vermesemde inceliorum snaki hangi hareketleri yapıorsun popo için falan bugün hemen bakıcam ölçülerime:

hoş buldum mehayım burası bayaa hareketlenmiş ne güzel :)) hep böyle olsa

ayy sorma canim dun SIKINTIDAN öldum burda sende gittin gelmedin konusacak kimse yoktu..bu cadalozlarin hepsi hafta basi azimliyim hirsliyim diye basliyor 3(-4 gun dayaniyorlar sonra ortaliktan kayboluyorlar suc isledikleri icinboshayallersmile

ben hiç ölçmedim öle ölçülerimi ama kıyafetlerimden farkediorum çok kilo vermesemde inceliorum snaki hangi hareketleri yapıorsun popo için falan bugün hemen bakıcam ölçülerime:

canım ben yürüyüş + hani belediyelerin parklarda yaptırdıkları aletler varya onlarda çalışıyorum evde kondüsyon bisikleti,yürüyüş bandı var ama dışarda yürümek bana daha eğlenceli geliyor

ben 100 mekik cekiyorum
popo kaldirma hareketi (kedi gibi el ve ayaklarinin uctunde dur bacagini geriye ve yukari dogru kaldir indir 60 kere yapiyorum gunde 15 er li sekilde)
capraz bacak hareketleri ve capraz mekik
yuruyus( vakit bulursam tabi)
ve en onemlisi 20 dakika stepper ile spor merdiven cikme gibi(150 kalori yakiyorum su icinde kaliyorum bunu yaparken sonrada dus ohh 1 kilo gitmis gibi hissediyorum)

http://www.toptensport.ch/htdocs/images/Pictures/Petits_trucs/Mini_Stepper.JPG

ayy sorma canim dun SIKINTIDAN öldum burda sende gittin gelmedin konusacak kimse yoktu..bu cadalozlarin hepsi hafta basi azimliyim hirsliyim diye basliyor 3(-4 gun dayaniyorlar sonra ortaliktan kayboluyorlar suc isledikleri icinboshayallersmile

dün dışarı çıktık canım ondan
evetya insanlar bir hevesle geliyorlar 1-2 mesaj bakıyosun devamı yok şutarafagitti

hoş buldum canım iyiyim sen nasılsın kuzular iyiymiş çok sevindim aman nazar değmesin maşallah diyim

aman ınsallah ablacım ya maffettıler benı yıne bkelıyorum keremden bı atak ama ınsallah olmaz

ayyy walla ben ben kacmadım gıremedım heheheh ama suc da ısledım ıtıraf edıyroum

aman ınsallah ablacım ya maffettıler benı yıne bkelıyorum keremden bı atak ama ınsallah olmaz

ayyy walla ben ben kacmadım gıremedım heheheh ama suc da ısledım ıtıraf edıyroum

:roflol:iyi bari sen itiraf ediyorsun biri hastaydi digeri bunalimdan cikamadi sanirim hala..yada suc ustune suc isliyorlarkaydirigubbakcemile3 gelince ifadelerini alicam onlarin itiraflari 1-2 sayfalik yer kaplar heralde:roflol:bayadir yoklar
kiz nazlisim seni burda goruyorum ama hicbisey yazmiyorsun bazen bende kendi kendime konusup konusup cikiyorum:dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…