- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.421
ben etrafımdaki herkesle iddaya giriorum kocam küpe alıcak annem ayakkabı alıcak arkadşımda kaliteli bir çanta alıcak benim için ii bir motivasyon olucak sadece arkadaşımla kilo için iddaya girdik 10 kilo vericez die ama onun ki biraz zor bana daha güçlü bir rakip lazım varmı iddaya giren yada hepimiz girelim
çekirdeği ve kolayı ve beya ekmeği tamamen kestim zaten çikolatayıda bitter alıorum normalde iki dakikada yediğim çikolatadan küçük küçük parçalar alarak 2 günde tüketiorum ben yediklerime dikkat ediorum bence ama hareket sıfır bende eski kayefterlimi flan giyebiliorum hala zaten dediğim gibi öncekine göre çokda kilolu görünmüorum ama kalçam canımı sıkıo hep oraya toplandı kilolarım ama kararlıyım eriticem koca popomuzemuszemus şuan avatarımda görünün fotom son halim işte bakın bakalım:kedi:
günaydın kıslar iyi haftalar diliyorum azda olsa herkesin kilo verdiği bir hafta olsun inşallah
dilek aramıza hoş geldin inşallah sağlıkla verirsin fazlalıklarını opuyorumnanaktan
kıslar önce dünkü yediklerimi yazayım cokacimcoookcokacimcoook
sabah-klasik kahvaltı (2 dilim çavdar ekmeği,salkım domates 3 tane,2 salatalık,2 yeşil biber,maydanoz(kahvalıda ilk defa yiyorum),yarım kk kadar tulum peyniri,az şekerli çay (offkahvaltıda ne yemişim ama)
öğle- bişe yok sabah götürdüklerim iare etti kaydirigubbakcemile3
ara- 1 muz
akşam-1 tabak haşlanmış karnıbaharı yoğurtlu yedim
ara - sade nescafe
bugünde dünkü kahvaltının aynısını yaptım ve gayet tokum (eeee normal tabii sırnaşık şey)
cokk beklersin:jeyyar:
eskidendi o benden zayif oldugun gunleraklinialirimsmilebeni gecemezsin artiksüprizzzzz
hoş buldum mehayım burası bayaa hareketlenmiş ne güzel :)) hep böyle olsa
toprak ablam hosgeldın nasılsın
hoş buldum mehayım burası bayaa hareketlenmiş ne güzel :)) hep böyle olsa
ben hiç ölçmedim öle ölçülerimi ama kıyafetlerimden farkediorum çok kilo vermesemde inceliorum snaki hangi hareketleri yapıorsun popo için falan bugün hemen bakıcam ölçülerime:
ben hiç ölçmedim öle ölçülerimi ama kıyafetlerimden farkediorum çok kilo vermesemde inceliorum snaki hangi hareketleri yapıorsun popo için falan bugün hemen bakıcam ölçülerime:
ayy sorma canim dun SIKINTIDAN öldum burda sende gittin gelmedin konusacak kimse yoktu..bu cadalozlarin hepsi hafta basi azimliyim hirsliyim diye basliyor 3(-4 gun dayaniyorlar sonra ortaliktan kayboluyorlar suc isledikleri icinboshayallersmile
dün dışarı çıktık canım ondan
evetya insanlar bir hevesle geliyorlar 1-2 mesaj bakıyosun devamı yok şutarafagitti
hoş buldum canım iyiyim sen nasılsın kuzular iyiymiş çok sevindim aman nazar değmesin maşallah diyim
ayy sorma canim dun SIKINTIDAN öldum burda sende gittin gelmedin konusacak kimse yoktu..bu cadalozlarin hepsi hafta basi azimliyim hirsliyim diye basliyor 3(-4 gun dayaniyorlar sonra ortaliktan kayboluyorlar suc isledikleri icinboshayallersmile
ben 100 mekik cekiyorum
popo kaldirma hareketi (kedi gibi el ve ayaklarinin uctunde dur bacagini geriye ve yukari dogru kaldir indir 60 kere yapiyorum gunde 15 er li sekilde)
capraz bacak hareketleri ve capraz mekik
yuruyus( vakit bulursam tabi)
ve en onemlisi 20 dakika stepper ile spor merdiven cikme gibi(150 kalori yakiyorum su icinde kaliyorum bunu yaparken sonrada dus ohh 1 kilo gitmis gibi hissediyorum)
ohh ohh annaaaa hayatta yetısememmmm ühühühühüh
http://www.toptensport.ch/htdocs/images/Pictures/Petits_trucs/Mini_Stepper.JPG
aman ınsallah ablacım ya maffettıler benı yıne bkelıyorum keremden bı atak ama ınsallah olmaz
ayyy walla ben ben kacmadım gıremedım heheheh ama suc da ısledım ıtıraf edıyroum
evet valla oyle...ben suc islesemde yaziyorum ama bende kacmak yok:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?