- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.441
Dilek olctunmu merak ettim seninle boyumuz hemen hemen ayni...yas kacti senin kac cocuk var??
solladim sende arkadan yavas yavas gel oyle iste eferin sanasırnaşık şeyahhh ahh nerde kız senı bı gecemedım ki baksana gene sollamıssın benı arada kı farka ama gaza geldım heee) puhahahaha
toprak ablam hosgeldın nasılsın
kıslar merak ettim kaç beden kot pantolon giyiyorsunuz
ben mavinin 29 numarasını giyiyorum
bende önümüzdeki pazar büyük bir suç işliyecem kızım geliyor büyük bir piknik sefası yapacağız ailecek :kedi: ama öncesinden telefi edecem ben sonrasındada devam edecek
ama bugünden sonra günde 3 litre söz
sonrasinda devam edecek olan sucmu :1shok:yoksa diyetmi anlayamadim ablamCADIARZU
şu çizelgeyle ugraşıorum bende kaçmıorum ama işten girdiğim için nete haftasonları yokum yani ama buraya yazdımya artık utancımdan yiyemem canım ölçmedim daha ama yemek arası ölçerim inş 24 yaşındayım birtanede erkekim var 3,5 aylık sen kaç yaşındasın
tşkler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan
sırnaşık şeysırnaşık şey tabikii diyet :lepi:
birde günde kaç litre su içiorsunuz hanımlarr ben onuda yapmıorum ne çok eksiğim avrmış ya 2 bardak ya içiorum ya içmiorum ama bugünden sonra günde 3 litre söz
bende 27 yasindayim 7 senelik evliyim benimde 1 erkekim var 7 aylik olacak 1 hafta sonrasen kac senelik evlisin ne is yapiyorsun??
hergun buraya ne yedigini ertesi gun yaz eksiksiz tamammi yerimsenibenbizde hatalarini soyleyelim yorum yapalim..a.s
ben 40 beden giyiyorum hedefim once 38 sonra 36 beden:smiley-cool:
ağustosta 3 senemiz biticek inş ama eşimle 7 senedir beraberim toplam:asigim:
özel bir hastanede faturalandırma bölümünde çalışıorum ssen evdesin sanırım
mesela dün kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek roka domates maydanoz ve yeşil biberli karışık bi salata yedim salatalara az tuz ve yağ atıorum ben normalde sirke hiç sevmem ama artık elma sirkeside ekliorum bir parça peynir 1 br açık şekersiz çay içtim
öğlen bişi yemedim baya tok tuttu sbah yedklerim akşam 5 gibi falan 4 yulaflı bis ve yeşil çay içtim akşam 8 gibide işte buna kızabilirsiniz biraz pilav üzerine domates doğradım yedim eyvahedigeldismile
inşallah canım gençsiniz neden olmasın genç insanlara zayıflığı yakıştırıyorum
benimde 29 ara beden oluyor 38-40 arası
camasırlarım var asayım ardından mutfagımı toparlayıp keremın corbasını yapıp gelırım ısallah burda olursanız hade bakalım ıyı bır hafta olur ıınsallah
şekerler benim çıkmam gerekiyor markete gitmem gerekiyor sizlere kolay gelsin
:a015::a015:
sabah yediklerin gayet iyi ama ogle yemeklerini atlama derim en azindan cok ac degilsen bile salata yemelisin ekmeksizde olsa birde pilavi cok tuketme 1 kasi 1 dilim ekmek yerine geciyormus...1 tabakta en az 10 kasik var 10 dilim ekmek yemissin resmen....a.s
yulafli biskuvileride ara ogunlerde kavenin yaninda 1 yada en fazla 2 tane yiyebilirsin ama yulafli olmak kaydiyla tabi lif acisindan iyi gayet sagliklia.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?