- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.461
ayy daha yemem pilav falan öğünleride atlamamaya çalışıorum ama dün temzilik yapıcam die boşladım zaten cuma günü 70,20 göstermişti tartım ne güzel ama 2 gün evde olunca yine 71 oldumama azimliyim vericem 500 ml suyumu içtim bile biraz sonrada yeşil çayımı içeirm 12dede yemeğe giderim hiç ekmek yemeden yarım porsiyonlarımla karımı doyururumzemuszemus
bende bazen aksam yemeklerinde yiyorum pilav ama en fazla 3 kasik oda tavuk kofte et falan olursa..cokda sevmem princ pilavini neyseki bulguru daha cok seviyorum domatesli biberli ohh yemede yaninda yat ..yaninada yogurtcokacimcoook
kaydirigubbakcemile3hadi o zaman yetis banayavas yavas deıl walla senı yakalamak ıcın jet hızıyla gıtmem lazım heheh
nerdeee ben dogum sonrası alıyorum butun kılolarııııama bu sefer ben gelıp gelıcem tığ gıbı olucam
işyerindede hergün pilav çıkıo kuru fasulyeyle pilav avrmış yanındada kesin yoğurt vardır ne yicem ben şimdi peki ben yoğurdun üstüne bol pul biber döküorum kızlar metabolizmayı hızlandırıomuş benimki bir kaplumbağa hızındada böle şelere çok ihtiyacım var
kaydirigubbakcemile3hadi o zaman yetis bana
o zaman sende 3-4 kasik pilav uzerine kuru fasulye ama suyundan koydurma cunku yagi hep suyunda kaloriside yaninada yogurt ye bol bol oldu bitti iste...rahatlikla doyarsinyerimseniben
öle yapıcam artık kocamdan yanımdan habire poğça aldım sana dio deli edicek bu adam beni yaa :mymeka:
kocandami yaninda calisiyor ne is yapiyorsun sen??yeme pogaca falan sakinklava:
hiç yermiyim ya 10 gün öncesine kadar sabhaları kahvaltı niyetine gerçi benimki hem öğle hem akşam yemeği kadar ouodu amaşu minik poğaçalar varya onlardan 4 tane yiyodum:kedi: kendimi tutmasam bi 4 daha yerdim ama 10 gündğr ağzıma bilem sürmedimbayanssulusmile
kocam benim müdürm ama valla müdürümü ayartmadım :smiley-cool:evlendikten sonra müdür oldu medikal muhasebe yöneticisi kocam bende resmi kurum sorumlusuyum faturada
karışık işler yaa du sana popolu fotomu çekicem şimdi
cek bekliyorum bakalim kiminki daha buyuk....:1rolleyes:
ohh iyi iyiy mudurunle aran iyiydir baya o zamandelikafadulden
evde sana kizinca isyerindede yuklenmiyordur umarimkaydirigubbakcemile3
çekemedim usb evde kalmışnese yarın inş
yokya aslında yanyana çalışmak daha ii oluo mesela evde tartıştıgımda o işten gelene kadar sinirli oluodum geliodu surat asık falan ama şimdi öle olmuo mesela sabah tartıştık evden çıkarken elimi tutuo işe gelince bende çay içermisin ben kendme alıcam diorum öle barışıverioruz işte pek olumsuz yanını görmedim ben daha 1 sendir aynı yerdeyiz izin almamda çok kolay oluo tabikizemuszemus
orta yastakilkerede cok yakisiyor canim benim bence her kadin her yasta ince ve zarif olmali.yerimseniben.kilo kime yakisiyorki zaten:sm_confused:
oo kimse gelmemiş hala nerdesiniz hanımlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?