Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hamile kalamiyormusun canim?sorun ne polikistik overmi?eger oysa kilo vermen sart. kac kilosun bu arada?

cnm pkololu degılım
trıot var ondan kılo alıyorum

ayrıca neden bılmıyorum dusukden sonra hızlı kılo almaya basladım hıc bu kıloya cıkmamıstım

75 kılo olmusum yaaaaaa

cnm hayırlısı olsun bıraz zorlanıcaksın ama ıkısı bırden arkadas gıbı buyuyup cıkıcakalr aradan ben ıkısının arasında 6yıl verdım cok zorlanıyorum suan (( ykn olması ıyıdır belkıde...opuyorum seneye aramıza beklıyoruz yıne arada uğra haber alalım senden ok kendıne ve bebıslere ıı bak

hayırlı sabahlar kızlar:)ya bişi sorcam 4 gundur nivea body ile dinamik sabahlar sporunu yapıyorum bide sabahları 1 saat yürüyüş yapıorum bu spor ile biraz daha kilo verirmiyim acabamafoldumben

oooohh masallah cnm verırsın tabı bu tempoyla ayyy ben o sekılde yapsan bır aydaverırım butun kılolarımı ((

bu arada gnydn ii gzl bır hafta olması dılekelrımle haftanın sayfasını ben acıyorum cocuklar sukur iiler gamze okula gıttı kee m yenı uynadı bende ii yim şükür baslıyorum bakalım

ay inş veririm canm ya hayırlı sabahlar herkese:) inş bu hafta dahada çok dikkat ederiz yediklerimizecokacimcoookdelikafadulden

bende ole beklıyorum ama ınsallah bakalım ,,,,,
aaaa ılk defa bu kadar kalabalığız ya 5kişi bır arada goruyorum yanılmıyorum deılm ı

mrblar bende kilolarımdan şikayetciyim 3 ay önce sezeryan ile doğum yaptım ve göbeğim kaldı ne yazıkki bebeğim küvözde oldugu için bağlama falan gibi işlerlede uğraşamadım o ara şimdi incelmeye çalışıorum
boyum 1,67 kilom 71.70 doğuma 70 kilo ile girdim 63 kiloyla hamile kalmıştım hamileik döneminde çok kilo almadım ama daha sonrasında 73,80e kadar çıktım 10 gündür vermeye çalışıorum kilolarımı 71,70 inebildim ancak anladımki tek başıma beceremeyeceğim bebeğimide emzirmiorum herşeyi kullanabilirm yani tabi doğal olanları şimdilik sandaloz sakızı ve elma sirkesi kullanıorum nolr bana yardımcı olunda verim şu kilolarımı görenler doğum yaptıgıma inanmıolar öle çok kilolu görünmüorum ama ben rahatsız oluorum 7 li rakamları görmekten artık beraber zayıflayalaım ben denediğim ve sonuç aldığım herşeyi buraya yazıcam ilk öncede yapacağım şey şu çizelgemi değiştirmek olucak fena halde motivasyona ihtiyacım var ayrıca çalıştığım için çok fazla sporda yapamıorum yardımlarınızı bekliorum

Selam kizlar bugunku menumu yazayim sabah 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 kk peynir 1 tatli kasigi recel yedim
ara 1 elma yerim
ogle yogurtlu patlican salatasi ve 1 dilim ekmek
aksam bilemiyorum henuz karar vermedim

cnm h.g ınsallah hepımız destek olarak zayıflıcaz bakalım ama ınsanın once kendısı karar vermesı gerekır sende vermıssın emın ol olcak bu iş
ben oncekı yaz burda 3ayda 14kılo vermıstım hamıle kaldım sımdı gerı geldım 9aylık bebegım var eskısı kadar ıradelı olamasam da az az gıdıyor ıste

ewet bende bgn sabah :yrm hepsı salatalık domates yrm kk peynır yesıl cay bırde
ara: az ısırıkler la salatalık bol su
öğleye de müsli dusunuyorum bakalım

ya ben yenı tartı aldım haftas onu benı 69.1 gosterdı ((( hafta sonuna kadar 68 olmam lazım yani eskı tartıyımı kullansaydıma acaba
ama yok bolesı ii oldu kendımı kontrole basladım )

meraba dilekcim oncelikle aramiza hosgeldina.s.
bende 7 ay once sezeryanla dogum yaptim ve gobegimi hic baglamadim..ilk 3 ay emzirdigim icin ne diyet yapabildim ne spor...(sporda yapilmiyor bilirsin belki sutten gaz geciyormus bebege spor yapinca) su an bebegim 7 aylik olmazk uzere ve benim hic gobegim yok yani baglamayla cokda alakali degil aslinda...zamanla kilolar gittikce gobekte iniyor yerimseniben ee tabi hemen eskisi gibi olmasini bekleyemeyiz oyle degilmi??
bende 62 ile hamile kalip 77 ile doguma girdim( boyum 1.70 )ustelik ilk4 ay hic almadim bulanti ve kusmalar 6 ay surdu hicbisey yiyemedigim halde 15 kilo aldim sen sadece 7 kilo almissin sanslisin bak demekki cabuk kilo almayan bir bunyen var..dogumdan sonra kaca inmistin peki sen?cok abur cubur yedin sanirim yoksa senin simdiye 7 kilon gitmis olmaliydi...ama hic merak etme sen eger emzirmiyorsan biraz diyet ve egzersizle kurtulacaksin gobektende kilolardandaa.s

kiz ne yaptin sen hic diyet yapmadinmi bu hafta 1.1 gr almissin:mymeka:

kiz ne yaptin sen hic diyet yapmadinmi bu hafta 1.1 gr almissin:mymeka:

yok cnm ya cocuklardan yapamadım ama dıkkat ettım oda tartıyı deıstım ya eskısı hanı su ıbrelı olanlardan dı sanırım bır kılo eksık tartıyordu sımdıkı dıjıtal ama o zmn baslangıc kılomda yuksektı demekkı hehe aynıya denk gelıyor ama yınede 68gostermedı goremedım yanı ne gzl sevınmıstım ya oyyy oyyy oncekı yıl ne azımlıymısım ya ama kararlıyım bu hafta 68olucam bır ayda sadece 2kılo vermısım ne gzl 4kılo verırsdım ben noldu bana kendıme gelmelıyım :))))) bakalım mayıs ayı nasıl gecıcek sen nasılsın neler yaptın oğlun nasıl???

bende bağlamakla bişi olucağını sanmıorum ama burda birkaç kişiden faydasını gördüğünü duyduğumda canım sıkılmıştı keşke bağlasaydım die benimde göbeğim inio yavaş yavaş regl oldukca onu farkettim benim tek sorun göbek değil malesef jennifer lopez kalçası var bende yani baya dik:kedi: üstüne birazda kilo alınca tempra gibi dolaşıorum ortalıkda kocamın bi sıkıntısı yok hatta o bu şkilde daha güzel olduğumu sölüo ama ben çok rahatsız oluorum hemen vermem lazım spor yapmak içinde birazcık üşengecim yürüyüş dersen tansiyonum düşük tek yürüşüm evden işe işden eve oda 5 dak bi şekilde vericem inşallah kesin kararlıyım ama bu aralar iştahım tekrar açıldı ben doğumda pek düşmedim nedense 70le girdim doğuma çıktıgımda 68dim farklı tartılarda tartıldım ama çok çok 66 olmuşumdur yani bebeğimde küçükdü 1,750 di ondan sanırım sonrasında çok fazllaaa çekirdek kola ve çikolatadan oldu ama şuan hepsini kesmiş durumdayım ama çikolatadan azıcık kaçamak yapıorum bazan beyaz ekemeğide çıakrdım hayatımdan zaten çayı kahveyi şekersiz içiordum yeşil çayada başladım inş başarıcam temmuza 60 olmam lazım iddaya girdim bide ben nedense kilo için olan çizelgeyi yapmaıdm yaa:umursamaz:

ne yapayim bebisim yaa oglusuma bazi tezler yapacaklarmis bugun doktora goturucem a.s2 gun sonrada asisi var..o asiyla ilgili testler olacak galiba alerji yapacakmi falan diye sanirim...benimde surumum seninle ayni bende bu hafta almisim 400 gr yani 63.5 olmusum :1no2:ama bu hafta cok sandvic yemistim birde kek pasta cok yedim son 3 gundur cokacimcoookondan olsa gerek..sorma yaa ne azimliymisiz onceden her yarista birbirimizi gecmek icin gayretle kilo veriyorduk simdi kilo almada yarisiyoruz:roflol:

ben etrafımdaki herkesle iddaya giriorum kocam küpe alıcak annem ayakkabı alıcak arkadşımda kaliteli bir çanta alıcak benim için ii bir motivasyon olucak sadece arkadaşımla kilo için iddaya girdik 10 kilo vericez die ama onun ki biraz zor bana daha güçlü bir rakip lazım varmı iddaya giren yada hepimiz girelim

sormaya bebekler bızı bu hale mı getırdı dıyesım gelıyor ama olmaz sana yetısmem lazım yıne sollamıssın kılo alsan da benı 63e ınsem ahhh 63 le benı gorenler aaa manken gıbısın dıyorlardı ayy ınsallah bakalım hadi ....

ayy sende kendimi gordum jennifer olayi bendede mevcutdelikafadulden benimde esimin boyle hosuna gidiyor hatta arkadaslarim bile benimde boyle olsa keske diyor ama ben rahatsiz oluyormtansiyon olayina gelince benimde cok dusuyor hatta hamileyken iki kere bayildim dogumda bile bu yuzden sezeryana alindim acilen ama ben bunu bahane edip cok yemiyorum yinede saglikli beslenmeye calisiyorum..sende bunu bahane etme bence diyet yapabilirsin cikolata yemesende yasayabilirsin mesela... cekirdek ve kolasizda ayni sekilde ...mesela ben hamileligimden beri hic kola icmiyorum cookk nadir belki dogumdan beri 2 bardak icmisimdir sogudum koladan cekirdek arada yiyorum cok degil cikolatayi bende severim ki kasik kasik nutella yiyen biriydim ben hatta cikolatali keklere cikolatasi az geldigi icin nutella surerek belkide o 200 kalorilik keki 500 kalori yaparak yiyordum ama simdi eski kiyafetlerimin icinde rahatca dolasabilmek ugruna vazgectim arada %75 kakaolu siyah cikolata yiyorum kahveyle cok az kalorili oluyor hem saglik icinde cok faydali...gerci findikli sutluler kadar lezzetli degil aci ama istah kesiyor dene bak...obur cikolatadan 1 paket yerdim bundan 2 kucuk kare yetiyorda artiyor fazlasini istemiyor insan...hadi bakayim goreyim seni gozum ustunde:mymeka:

günaydın kıslar iyi haftalar diliyorum azda olsa herkesin kilo verdiği bir hafta olsun inşallah
dilek aramıza hoş geldin inşallah sağlıkla verirsin fazlalıklarını opuyorumnanaktan

kıslar önce dünkü yediklerimi yazayım cokacimcoookcokacimcoook
sabah-klasik kahvaltı (2 dilim çavdar ekmeği,salkım domates 3 tane,2 salatalık,2 yeşil biber,maydanoz(kahvalıda ilk defa yiyorum),yarım kk kadar tulum peyniri,az şekerli çay (offkahvaltıda ne yemişim ama)
öğle- bişe yok sabah götürdüklerim iare etti kaydirigubbakcemile3
ara- 1 muz
akşam-1 tabak haşlanmış karnıbaharı yoğurtlu yedim
ara - sade nescafe

bugünde dünkü kahvaltının aynısını yaptım ve gayet tokum (eeee normal tabii sırnaşık şey)

cokk beklersin:jeyyar:
eskidendi o benden zayif oldugun gunleraklinialirimsmilebeni gecemezsin artiksüprizzzzz

hosgeldin ablama.s.
cok degil bence cok iyi bir kahvalti hemde saglikli aksam yemeginde cok iyi ama oglen bisey yememissinlmazgun atlama benceboshayallersmile

çekirdeği ve kolayı ve beya ekmeği tamamen kestim zaten çikolatayıda bitter alıorum normalde iki dakikada yediğim çikolatadan küçük küçük parçalar alarak 2 günde tüketiorum ben yediklerime dikkat ediorum bence ama hareket sıfır bende eski kayefterlimi flan giyebiliorum hala zaten dediğim gibi öncekine göre çokda kilolu görünmüorum ama kalçam canımı sıkıo hep oraya toplandı kilolarım ama kararlıyım eriticem koca popomuzemuszemus şuan avatarımda görünün fotom son halim işte bakın bakalım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…