Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Dilek olctunmu merak ettim seninle boyumuz hemen hemen ayni...yas kacti senin kac cocuk var??

şu çizelgeyle ugraşıorum bende kaçmıorum ama işten girdiğim için nete haftasonları yokum yani ama buraya yazdımya artık utancımdan yiyemem canım ölçmedim daha ama yemek arası ölçerim inş 24 yaşındayım birtanede erkekim var 3,5 aylık sen kaç yaşındasın

birde günde kaç litre su içiorsunuz hanımlarr ben onuda yapmıorum ne çok eksiğim avrmış ya 2 bardak ya içiorum ya içmiorum ama bugünden sonra günde 3 litre söz:D:D

ahhh ahh nerde kız senı bı gecemedım ki baksana gene sollamıssın benı arada kı farka ama gaza geldım heee ;)) puhahahaha

toprak ablam hosgeldın nasılsın
solladim sende arkadan yavas yavas gel oyle iste eferin sanasırnaşık şey
kiz sen hamileyken beni cok sasirtmistin hic kilo almiyordun bende 60 la tekrar diyete baslar bu kiz demistim ama nerdeeeeeeeeekaydirigubbakcemile
kıslar merak ettim kaç beden kot pantolon giyiyorsunuz
ben mavinin 29 numarasını giyiyorum

ben 40 beden giyiyorum hedefim once 38 sonra 36 beden:smiley-cool:

şu çizelgeyle ugraşıorum bende kaçmıorum ama işten girdiğim için nete haftasonları yokum yani ama buraya yazdımya artık utancımdan yiyemem canım ölçmedim daha ama yemek arası ölçerim inş 24 yaşındayım birtanede erkekim var 3,5 aylık sen kaç yaşındasın

bende 27 yasindayim 7 senelik evliyim benimde 1 erkekim var 7 aylik olacak 1 hafta sonra:emir_bebek:sen kac senelik evlisin ne is yapiyorsun??
hergun buraya ne yedigini ertesi gun yaz eksiksiz tamammi yerimsenibenbizde hatalarini soyleyelim yorum yapalim..a.s

birde günde kaç litre su içiorsunuz hanımlarr ben onuda yapmıorum ne çok eksiğim avrmış ya 2 bardak ya içiorum ya içmiorum ama bugünden sonra günde 3 litre söz:D:D

yaa ben Allahtan yaz kis cok susayan ve su icen biriyim su anda bile sabahtan beri 1.5 litrelik siseyi bitirdim halada su icesim var mutfaga gidemedim yazicam diyea.s

bende 27 yasindayim 7 senelik evliyim benimde 1 erkekim var 7 aylik olacak 1 hafta sonra:emir_bebek:sen kac senelik evlisin ne is yapiyorsun??
hergun buraya ne yedigini ertesi gun yaz eksiksiz tamammi yerimsenibenbizde hatalarini soyleyelim yorum yapalim..a.s

ağustosta 3 senemiz biticek inş ama eşimle 7 senedir beraberim toplam:asigim:
özel bir hastanede faturalandırma bölümünde çalışıorum ssen evdesin sanırım
mesela dün kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek roka domates maydanoz ve yeşil biberli karışık bi salata yedim salatalara az tuz ve yağ atıorum ben normalde sirke hiç sevmem ama artık elma sirkeside ekliorum bir parça peynir 1 br açık şekersiz çay içtim
öğlen bişi yemedim baya tok tuttu sbah yedklerim akşam 5 gibi falan 4 yulaflı bis ve yeşil çay içtim akşam 8 gibide işte buna kızabilirsiniz biraz pilav üzerine domates doğradım yedim eyvahedigeldismile

ağustosta 3 senemiz biticek inş ama eşimle 7 senedir beraberim toplam:asigim:
özel bir hastanede faturalandırma bölümünde çalışıorum ssen evdesin sanırım
mesela dün kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek roka domates maydanoz ve yeşil biberli karışık bi salata yedim salatalara az tuz ve yağ atıorum ben normalde sirke hiç sevmem ama artık elma sirkeside ekliorum bir parça peynir 1 br açık şekersiz çay içtim
öğlen bişi yemedim baya tok tuttu sbah yedklerim akşam 5 gibi falan 4 yulaflı bis ve yeşil çay içtim akşam 8 gibide işte buna kızabilirsiniz biraz pilav üzerine domates doğradım yedim eyvahedigeldismile

sabah yediklerin gayet iyi ama ogle yemeklerini atlama derim en azindan cok ac degilsen bile salata yemelisin ekmeksizde olsa birde pilavi cok tuketme 1 kasi 1 dilim ekmek yerine geciyormus...1 tabakta en az 10 kasik var 10 dilim ekmek yemissin resmen....a.s
yulafli biskuvileride ara ogunlerde kavenin yaninda 1 yada en fazla 2 tane yiyebilirsin ama yulafli olmak kaydiyla tabi lif acisindan iyi gayet sagliklia.s

ayyyy 2 cocukla bıde kpss dıye bı dert var basımda ders calısmaya calısıyorum bos buldugum zaman demıyorum anlarda zamn yok cunku bı okuyup cıkıyorum bazen bazende bole kendıme ızın verıyorum kerem uyurken :)
hamıleyken 7kılo aldım dılek gıbı aynı ama sonrası zor oluyor benım ıcın ymeıyorumda ama işte ole gamzede cok aldım ben hıc dıet yapmadım 73den 75e cıktımm ıste sızle verdım o kıloları sımdı bajkalım ılk hdefım 63 olcak ınsallah zor gınbbı ama bu ay bıraz ustune gıtcem hedef 3kılo olcakmı bakalım

camasırlarım var asayım ardından mutfagımı toparlayıp keremın corbasını yapıp gelırım ısallah burda olursanız hade bakalım ıyı bır hafta olur ıınsallah

camasırlarım var asayım ardından mutfagımı toparlayıp keremın corbasını yapıp gelırım ısallah burda olursanız hade bakalım ıyı bır hafta olur ıınsallah

şekerler benim çıkmam gerekiyor markete gitmem gerekiyor sizlere kolay gelsin
:a015::a015:

tamam kizlar bende oglusum uyanana kadar burdayim sonra mamasini yediririm doktora gidicez bizde..size iyi gunler gorusuruz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sabah yediklerin gayet iyi ama ogle yemeklerini atlama derim en azindan cok ac degilsen bile salata yemelisin ekmeksizde olsa birde pilavi cok tuketme 1 kasi 1 dilim ekmek yerine geciyormus...1 tabakta en az 10 kasik var 10 dilim ekmek yemissin resmen....a.s
yulafli biskuvileride ara ogunlerde kavenin yaninda 1 yada en fazla 2 tane yiyebilirsin ama yulafli olmak kaydiyla tabi lif acisindan iyi gayet sagliklia.s

ayy daha yemem pilav falan öğünleride atlamamaya çalışıorum ama dün temzilik yapıcam die boşladım zaten cuma günü 70,20 göstermişti tartım ne güzel ama 2 gün evde olunca yine 71 oldum:( ama azimliyim vericem 500 ml suyumu içtim bile biraz sonrada yeşil çayımı içeirm 12dede yemeğe giderim hiç ekmek yemeden yarım porsiyonlarımla karımı doyururumzemuszemus

Back
X