Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gecmış olsun cnm

slm kızlar umarım herkes ıyıdır ,ya ben yerımde saydım bu hafta neden boyle oldu acaba 71 kıloyum hala acaayıp moralım bozuluyo boyle oluncada yaaaaaaaaaaaaa

günaydın kıslar a.s.
prensesim çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum opuyorumnanaktan

kıslar benden ancak 1 kilo gitmiş herkes nasıl bu diyetle 3-5 veriyor anlamadım
kilom 61 kıslar herkese iyi haftasonları diliyorum :a015::a015:

hamile kalamiyormusun canim?sorun ne polikistik overmi?eger oysa kilo vermen sart. kac kilosun bu arada?

Son düzenleme:
kızlar slm ben hamileyim 67 kiloyla aranızdan ayrılıyorum bebeğim daha 5 aylık allah yardımcım olsun zor günler bekliyo beni
dün ultrasonda gördüm bebişimi içim bi hoş oldu
ilki 3 yıldan sonra tüp bebekti
bu da allahımın mucizesi diyorum sevinçlimiyim üzüntülümü henüz çözemrdim

hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah karışık duygular içinde olman çok normal ama ruh halini atlatınca eminim çok sevineceksin tekrar hayırlı olsun Allah analı-babalı büyütsün yüce Rabbim diliyen herkese versin :Saruboceq:

çok tşkr edrim
amin

ben aslında bu diyetle 5 kilo vermeyi ummuyorum ilk etapta 3 kilo dahi versem benim için iyidir :Saruboceq:ayrıca bu diyeti 1 haftayla sınırlamayacam...

Canimm Allah tamamine erdirsin..Hic uzulme bence bak ne guzel oldu ya birdaha hic olmasaydi onceki gibi kizin kardessiz kalsaydi:1no2:
ben henuz 2. istemiyorum cok erken cok zorluklar yasarim hemen olursa o yuzden daha zamani var ama insallah bende isteyince hemen olur seninki gibi ikinci..Allah kucagina almayida nasip etsin....:ecrin_bebek::Saruboceq:

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar kızlar:)ya bişi sorcam 4 gundur nivea body ile dinamik sabahlar sporunu yapıyorum bide sabahları 1 saat yürüyüş yapıorum bu spor ile biraz daha kilo verirmiyim acabamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…