- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.081
doktora gittim üşütmemişsin bişiyin yok dedi demekki regl olcam bugün yarın 24ündeydi ama
masallah canim baya vermisin ,ama iste bunda hep dikkat etmek gerekcnm ben yapıyorum o diyeti zaten ilk hafta 3 kilo verdim ikinci hafta 2 kilo verdim ve gram geri almadan 3. haftama başladım ama bu son bundan sonra normal diyetime geri döneceğim diyetisyenimin listesine tabi bu diyeti yaptığımı duysa beni keser ama aramızda kalsınkaydirigubbakcemile3
:roflol:Kiz burda dogup buyuyenlerin isi gucu yatmak zaten..Hayatin tadini cikarmayi gezmeyi eglenmeyi bilmiyorlar :1no2:ruh gibiler aynikaydirigubbakcemile3 cok zit kutuplariz o yuzden...Turkiyede dogup buyuyen erkekler cok farkli burdakilere gore ...
aman dikkat et kendine canim tansiyon onemli sey...teşekkürler mehay biraz yürüyüş yapmam lazım dün çıkamadım başım dönüyor tansiyon yükseldimi düştümü bir baktırayım
masallah canim baya vermisin ,ama iste bunda hep dikkat etmek gerek
ben ikinci haftaya basladim bikac gun denedim artik herseyden tiksinmeye basldim ,ve verdigimin bir kilosunda alinca moralim bozuldu biraktim ,belki cok cok acil oldugu zamanlarda yaparim bu diyeti
canim sen doktor kontrolu altindaysan ,doktorun sana demcekmi nasil verdin biranda bu kilolari diye ,bence kilolarinin durdugu zamanda dene derim tabi kendin bilirsin
valla ya resmen ruh gibiler, ne kendileri gider ne bizi goturur, bi yere gitmek isedigim zaman bikac hafta onceden yalvaririm ne olur gidelim diye, gonlu olursa ok, olmazsa tamam sus diye agzimi bile actirmaz, ofki of, ,neysem koca konusuna hic girmiyelim,ben girsem daha cikamam ,en buyuk dertlerimden biriboshayallersmile
prensesinkide avrupada dogup buyumede iste bizlerden degil masallah cokiyi bi esi var ,anladigim kadariyla, allahim mutluluklarini bi omur boyu etsin
gecmıs olsun cnm
ayyy bende yattım oğlusumu uyuttum gecelerı hıc uyumuyor emmekte ıstemıyor artık cok uzuluyorum ama napabılırım ac bırakıyorum ole emıyor ustune yemek verıyorum oda olmuyor barı geceelrı emzıreyım dıordum onu da artık kabul etmıyor uyuyamadım don don don kalktım bende oturdum pc nın basın a bıradan sesı cıkmaya baslar sallarım bırazda ole uyur arada marada bişi yemedım walla sbh o kdr yıyınce oğlende müsli dusunuyorum aksamad a ekmeksız corba ve yesıllık bı yemek dusunuyorum bakalım ıns. gece da kararlıyım bgn bişi yemıcem olmuyor bole ya
aman dikkat et kendine canim tansiyon onemli sey...
Al bendende o kadarbenneyaptımki
Kiz sempos bunlari bosayip berabermi yasasak biz yoksa:roflol:
mehayım ya bgn kahvaltıda ılk defa bıole oldu ya neler yedım okudun mu sasar kalırsın bende sastım kendıme yoksa oğun atlamıyrum
sastim zatiiiakannehirmehayım ya bgn kahvaltıda ılk defa bıole oldu ya neler yedım okudun mu sasar kalırsın bende sastım kendıme yoksa oğun atlamıyrum
bah benim aklimi neyim celmeye kalkmalmaz:,ben hadi desen hazirimsempatiksalakcinni
firsat ariyorum zati dermisimsempatiksalakcinni
hadi anam ben rahatim coluk yok cocuk yokta, senin guccuk yavrun var onun babaya ihtiyaci var
simdi bu konuyu biraz askiya alalim sonra dusunek olurmukaydirigubbakcemile3
:roflol:Kiz burda dogup buyuyenlerin isi gucu yatmak zaten..Hayatin tadini cikarmayi gezmeyi eglenmeyi bilmiyorlar :1no2:ruh gibiler aynikaydirigubbakcemile3 cok zit kutuplariz o yuzden...Turkiyede dogup buyuyen erkekler cok farkli burdakilere gore ...
masallah canim baya vermisin ,ama iste bunda hep dikkat etmek gerek
ben ikinci haftaya basladim bikac gun denedim artik herseyden tiksinmeye basldim ,ve verdigimin bir kilosunda alinca moralim bozuldu biraktim ,belki cok cok acil oldugu zamanlarda yaparim bu diyeti
canim sen doktor kontrolu altindaysan ,doktorun sana demcekmi nasil verdin biranda bu kilolari diye ,bence kilolarinin durdugu zamanda dene derim tabi kendin bilirsin
valla ya resmen ruh gibiler, ne kendileri gider ne bizi goturur, bi yere gitmek isedigim zaman bikac hafta onceden yalvaririm ne olur gidelim diye, gonlu olursa ok, olmazsa tamam sus diye agzimi bile actirmaz, ofki of, ,neysem koca konusuna hic girmiyelim,ben girsem daha cikamam ,en buyuk dertlerimden biriboshayallersmile
prensesinkide avrupada dogup buyumede iste bizlerden degil masallah cokiyi bi esi var ,anladigim kadariyla, allahim mutluluklarini bi omur boyu etsin
Herkese selam:)
Yeni üye oldum zira beni destekleyecek, motive edecek, itecek bişeylere hatta birden fazla şeye ihtiyacım var. Kararlıyım bu sefer ideal kiloma ineceğim. Bu aralar tartılmadım ama tahminen 15 kilo fazlam var eğer hala 75'sem tabi:) Anlayacağınız 60 kilo olmayı hedeflemiş bulunuyorum. Umarım hepimiz elbirliğiyle fazlalıklardan kurtuluruz... Hadi bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?