Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kıslar dün bayaa döktürmüşsünüz maşallah oku oku anca bitirdim
bugün yürüyüşe gidemedim felaket yağmur vardı sabah şimdide güneş var bakalım akşamayaparım inşallah egzersizlerimi insan alışınca istiyor

topraksu masaallh darısı basıma dıyorum dıyorum ama .... hep yıyorum
nazlıbahar darısı başına canım bakalım bu sefer iyi başladım Allah bozmasın
sende iyi gidiyosun maşallah canım birden almadıkki bu kiloları birden verelim sıkma canını
bütün fazlalıkları yavaş yavaş postalıyacağız geri dönmemecesine zemuszemus

topraksu ablam masallahin var ,desene bu hafta bir kilo daha verirsin ,sen aramiza gelince iyi motive oluyosun guzel gidiyosun ,sonradan ciktinmi benim gibi alip geliyosun ,insallah tamamen veririz hep birlikte kilolarimizi

saol canım opuyorumnanaktan evet burda iyi motive oluyorum ben mecburiyetten çıkmıştım bilgisayar yoktu ondan gelir gelmez başladım zaten inşah canım hepimiz verelim bu sefer yazın da istediğimizi giyebilelim koca popolarımızı saklamak için uğraşmıyalım :kedi:

h.g mehayım ıyıyız saol sen nasılsın bakalım neler yedın yıcen bgn anlat bakem bı
ben bu arada galetadan sonra da ınce bır dılım fındıklı kek yedım

canimmmm saolŞeniz iyiyim bende....

dunku yediklerimi yazmistim bugun ise bu saate kadar sadece kahvalti yaptim dogal olarak

sabah 2 dilim ekmek ,1 domates, 5 zeytin, 1 tatli kasigi marmelat ve 2 kk peynir yedim....

:roflol::roflol: niye kiz evi terkmi ettisırnaşık şeyyedin adamin basini demek sonundakaydirigubbakcemile3

yaptımm cnm yaptım
bende cevap beklıyorum habıre gelıp gıdıp pc yue bakıyuorm
sen dersınde ben yapmazmıyım ayı ettın heee

toprak su ablamız sanırım benden de mı buyuk acaba zannetmıyorum ama ayıp olmazsa yas sorabılırmıyım hanı dırek ısım solemem bende o zmn

ben iyiyim canim benim emre biraz hasta oksuruyor burnu tikaniyor ama iylesmeye basladi sanirim uyuyor simdi ablasi....Şeniz
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum emreyi kocaman öpüyorum canım
benim emrede şimdi okulda bak nasıl özledim şimdi gelsinde danaya bir sarılayım şöyle kocamanından Şeniz

saolasin canim senin emreyi benim yerimede op..Şeniz
Her ne kadar kendini gens hissetsende sanirim buranin en buyugu dolayisiyla topigin ablasisin...a.s

ayyyy ablam kusura bakma
ne demek ol e dusunurmuyum ya yasın cok deılkı hem nıyekı 44 olupta hala zayıflamak ıstemek ne gzl kendın ebakmak her zmn gzl gorunmek hem yasına gore cokta deılkı kılon senın opuyorum senı

pardönnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrr
ben rakkamları görünce otomatik kilodur modundayım hehehe benimki 3 haneli ya ondan dedim hayal gibi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…