Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yuruyus yaptik nan herufle yanlus anladun olayi zapukohaoldumsmilehava guzeldi evde kalmayalim dedik ciktik gittik iste cokta iyi oldu nasil yorulmusum ama anlatamam

ayy ne guzel yaa benimki anca yatsinnakannehir

prenses anam ne iyi kocan var ya her turlu seyi yapiyo
benimkide ayni mehayinki gibi zaman bulsa hemen yatacak ,ben daha hic bilmem onla bi yere gidipte oyle gezdigimizi, ben cok isterim gidelim yuruyelim gezelim oda tam tersi,
e tabi yanliz basima olmuyo
suan hava cok guzel millet disarda geziniyo, ben yanliz evdeyim cocuk yok cocuk gezdirsen sende gezsen ,amannn iste boyleyken boyle

merhaba hatunlar nasılsınız,nasıl gidiyor diyet? topraksuu ablam dönmüşsün topiğe canımm nerelerdesin,nealemdesin?

kiz sen nerelerdesin biz sen eksik kaldin burda, yine eski tayfa bulustuk hep burdayizsempatiksalakcinni
hos ben alp veriyorum gelene hosgeldin gidene gule gule hesabi brdan ciktigimuz yoksempatiksalakcinni

kilon ne durumda sen iyi hep vermisntin ,aldin neyitttinmi
senle birlikte bende nasil verdiydim kilolari ,simdi aynenn hepsini hoppp geri aldim ,simdide yine ugrasiyorum artik yaz geldi ,ceketler cikiyo

KIZLAAAAARR bız yuruduk geldık tam ewe kapının onune geldık yağmur basladı kızımı oglumu aldım yanıma koyduk keremı arabasına bır saat bazı yerlerde tempolu bazı yerlerde normal ama terlettıler benı bır saatt yuruduk geldık :))) boldde oluyor oda yeterlı sayılır deılmı ya ılla hızlı hızlı olması gerkmıyor ya bızzde baya tempoluyduk ))

günaydın hatunlar, ahhh canımm sempatiğim sendemi burdasın.topraksuu ablam döndüm diye mesaj atınca bir slm vereyim dedim topiğe .sadece sen değil mehay,prenses de burda,hiç yabancılık çekmedim topiğe :)) bende 3 kg aldım canım ama acelem yok hazirana kadar veririm.bu kış çok grip oldum,böbrektaşı düşürdüm çok çekdim yani,sağlığım daha önemli şahsen sağlıklı olayımda geç vereyim diyorum.onun için annemin beni beslemesine izin veriyorum kaydirigubbakcemile3

cnm cok gecmıs olsun ....

gnydınlr herkese ya ben napyım bnı bılsenız gece hashaslı ekmek yedım hemde ole yedımkı sabahta bı gzl tost ustune gene hashaslı ekmekten cok pısmanım ama yedım bıtırdım daha kalmadı bı dAHA YEMICEM YANI AMA BOLE BOLE OLMAZKI dayanamıyorum ben ya yardım edin banaaaa

gunaydin kizlar bugun lapa yapacakmiydik ben yapamayacagim onu soyleyeyim dedim.henuz kahvaltimida yapmadim.mooncugun gecmis olsun canim once saglik gulum biz buralari hic birakmadikki hep buradayik yabancilik cekmemen normal :kedi:

dun aksam yediklerim sebzeli corba 1 kase kadar
et haslama yaptim sonrada tavada hafif yagda kavurdum ondan baya yedim yani ve roka salatasi 1 bardak gazoz yarim da snickers yedim.baskada birsey yemedimmmm:kedi:

günaydın 5günde 5kilo diyeti yapıyorum bugün ikinci günüm umarım verir ve geride almam kiloları çünkü hemen alıyorum geri

merhaba hatunlar nasılsınız,nasıl gidiyor diyet? topraksuu ablam dönmüşsün topiğe canımm nerelerdesin,nealemdesin?

canım hoş geldin ne iyi ettin ya özlemişiz Şeniz
kilo aldım işte onu vermeye çalışıyorum şimdilik iyi gidiyorum kaydirigubbakcemile2
bu sefer spora ağırlık verdim inşallah faydasını görürüm

canım sağlığın tabiiki daha önemli zaten kiloyuda onun için vermek istemiyormuyuz hem sağlıklı olmak hemde fit görünmek hiç fena olmaz hani
çok geçmiş olsun canım kiloyuda kafana takma zaten çokda almamışsın başlarsan çok çabuk verirsin kendine iyi bak canım opuyorumnanaktan ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlar bende sabah yürüyüşümü yaptım tam 1,5 saat
üstünede tam 1 saat parktaki aletlerde çalıştım
eeeee mis gibide bir kahvaltı yaptım birazdanda gezmeye gidecem
ha bide unutmadan tartıda ibre biraz daha geri gitmiş :teytey::teytey:

gunaydin kizlarr nasilsiniz ,ben bugun evdeyim okula gitmiyorum canim istemiyo artik okula gitmeyi:umursamaz:
bugunde yine bi komsuya gitcez, heralde mangal falan yapcak bahcesinde ,pasta borek deguil ,fazla kacirmam

dunku pizza ydim demistimya, bide cok kotuydum ,birazcik yattim dalmisim emen kalktim kalkmam bi hastalandim ,sanki beynima igne sokuyolar felaketti, midem bulandi ,bende afedersniz yedigim seyleri cikarmak zorunda kaldim ,karnim bombostu aksam,yatarkende gurululayip duruyo:kedi
:

biraz oncede kahvaltimi yaptim
2 dilim kepek ekmek,cay,peynir, salatali, bikac lokmalik sucuk

gerisinde ksam yazarim insallah

masallah kizlar ya ne guzel yuruyus yapiyosunuz ,ben hic yapamiyorum sabahtan aksama kadar okulda oluyorum okuldada bi aralarda kalkarsam o ,sporda yapamiyorum haliyle yoruluyorum gel git derken

zalimi canim ben denedim 5 gunluk diyei ,ama dikkat etmezsen aninda aliyosun ,ben bir haftada 2 kilo verdim ,birisini aldim okadar dikkat ediyorum ,etmesem hemen onuda alirim
ben pek tavsiye etmiyorum ,ama diyosan bu hafta deneyim hem motivayon olur falan diye, dene ozaman,ama arkasindan dikkat et

prenses canim bugun misafirlige gitmeseydik ,evdeydim bende uygulucaktim ama bugun kaldi, bilmem belki yarin yapabilirsem duruma bakacam
sen bisey yemediysen istersen yap

moonserose canim cok gecmis olsun duymadim bilmiyodum ,arada karsilasiyoduk ,az kilo aldigini iliodum ama hastaligini bilmiyodum ,canim sen kendine dikkat et ,zaten cok fazla almamisin 3 kio azcik dikkat etsen yurusen felan verirsin zaten yaz geldi artik disari cikilir, burda olmana sevindim ,olmadigin icinde iyiaklinialirimsmile sonucta fazla kilo almamisin ,biz malum yine hep burdayiz vercez insallah arada yine bekleriz ama seni,biliyosun yabanci yok burda:hulya:

topraksu ablam masallahin var ,desene bu hafta bir kilo daha verirsin ,sen aramiza gelince iyi motive oluyosun guzel gidiyosun ,sonradan ciktinmi benim gibi alip geliyosun ,insallah tamamen veririz hep birlikte kilolarimizi

yazmadigim arkadaslarada hep selamlarrra.s.

cnm ben yapıyorum o diyeti zaten ilk hafta 3 kilo verdim ikinci hafta 2 kilo verdim ve gram geri almadan 3. haftama başladım ama bu son bundan sonra normal diyetime geri döneceğim diyetisyenimin listesine tabi bu diyeti yaptığımı duysa beni keser ama aramızda kalsınkaydirigubbakcemile3

cok iyi etmissin canim uzulme en azindan arada bile olsa yuruyuse cikabiliyorsun benim gibi hepten eve kapali degilsin...

cok gecmis olsun canim...:teselli:

:roflol:Kiz burda dogup buyuyenlerin isi gucu yatmak zaten..Hayatin tadini cikarmayi gezmeyi eglenmeyi bilmiyorlar :1no2:ruh gibiler aynikaydirigubbakcemile3 cok zit kutuplariz o yuzden...Turkiyede dogup buyuyen erkekler cok farkli burdakilere gore ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…