- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.061
yuruyus yaptik nan herufle yanlus anladun olayi zapukohaoldumsmilehava guzeldi evde kalmayalim dedik ciktik gittik iste cokta iyi oldu nasil yorulmusum ama anlatamam
ayy ne guzel yaa benimki anca yatsinnakannehir
merhaba hatunlar nasılsınız,nasıl gidiyor diyet? topraksuu ablam dönmüşsün topiğe canımm nerelerdesin,nealemdesin?
selam kizlar nasilsiniz bakalim???
yesacim myocean 69 kilo ama sanirim bildirmeyi unuttu...
kiz sen nerelerdesin biz sen eksik kaldin burda, yine eski tayfa bulustuk hep burdayizsempatiksalakcinni
hos ben alp veriyorum gelene hosgeldin gidene gule gule hesabi brdan ciktigimuz yoksempatiksalakcinni
kilon ne durumda sen iyi hep vermisntin ,aldin neyitttinmi
senle birlikte bende nasil verdiydim kilolari ,simdi aynenn hepsini hoppp geri aldim ,simdide yine ugrasiyorum artik yaz geldi ,ceketler cikiyo
günaydın hatunlar, ahhh canımm sempatiğim sendemi burdasın.topraksuu ablam döndüm diye mesaj atınca bir slm vereyim dedim topiğe .sadece sen değil mehay,prenses de burda,hiç yabancılık çekmedim topiğe :)) bende 3 kg aldım canım ama acelem yok hazirana kadar veririm.bu kış çok grip oldum,böbrektaşı düşürdüm çok çekdim yani,sağlığım daha önemli şahsen sağlıklı olayımda geç vereyim diyorum.onun için annemin beni beslemesine izin veriyorum kaydirigubbakcemile3
merhaba hatunlar nasılsınız,nasıl gidiyor diyet? topraksuu ablam dönmüşsün topiğe canımm nerelerdesin,nealemdesin?
günaydın hatunlar, ahhh canımm sempatiğim sendemi burdasın.topraksuu ablam döndüm diye mesaj atınca bir slm vereyim dedim topiğe .sadece sen değil mehay,prenses de burda,hiç yabancılık çekmedim topiğe :)) bende 3 kg aldım canım ama acelem yok hazirana kadar veririm.bu kış çok grip oldum,böbrektaşı düşürdüm çok çekdim yani,sağlığım daha önemli şahsen sağlıklı olayımda geç vereyim diyorum.onun için annemin beni beslemesine izin veriyorum kaydirigubbakcemile3
sen olmasan ben ne yaparım cicim tşkr haftasonu evde diildim bildiremedim thanksŞeniz
KIZLAAAAARR bız yuruduk geldık tam ewe kapının onune geldık yağmur basladı kızımı oglumu aldım yanıma koyduk keremı arabasına bır saat bazı yerlerde tempolu bazı yerlerde normal ama terlettıler benı bır saatt yuruduk geldık :))) boldde oluyor oda yeterlı sayılır deılmı ya ılla hızlı hızlı olması gerkmıyor ya bızzde baya tempoluyduk))
prenses anam ne iyi kocan var ya her turlu seyi yapiyo
benimkide ayni mehayinki gibi zaman bulsa hemen yatacak ,ben daha hic bilmem onla bi yere gidipte oyle gezdigimizi, ben cok isterim gidelim yuruyelim gezelim oda tam tersi,
e tabi yanliz basima olmuyo
suan hava cok guzel millet disarda geziniyo, ben yanliz evdeyim cocuk yok cocuk gezdirsen sende gezsen ,amannn iste boyleyken boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?