gunaydin kizlarr nasilsiniz ,ben bugun evdeyim okula gitmiyorum canim istemiyo artik okula gitmeyi:umursamaz:
bugunde yine bi komsuya gitcez, heralde mangal falan yapcak bahcesinde ,pasta borek deguil ,fazla kacirmam
dunku pizza ydim demistimya, bide cok kotuydum ,birazcik yattim dalmisim emen kalktim kalkmam bi hastalandim ,sanki beynima igne sokuyolar felaketti, midem bulandi ,bende afedersniz yedigim seyleri cikarmak zorunda kaldim ,karnim bombostu aksam,yatarkende gurululayip duruyo:kedi:
biraz oncede kahvaltimi yaptim
2 dilim kepek ekmek,cay,peynir, salatali, bikac lokmalik sucuk
gerisinde ksam yazarim insallah
masallah kizlar ya ne guzel yuruyus yapiyosunuz ,ben hic yapamiyorum sabahtan aksama kadar okulda oluyorum okuldada bi aralarda kalkarsam o ,sporda yapamiyorum haliyle yoruluyorum gel git derken
zalimi canim ben denedim 5 gunluk diyei ,ama dikkat etmezsen aninda aliyosun ,ben bir haftada 2 kilo verdim ,birisini aldim okadar dikkat ediyorum ,etmesem hemen onuda alirim
ben pek tavsiye etmiyorum ,ama diyosan bu hafta deneyim hem motivayon olur falan diye, dene ozaman,ama arkasindan dikkat et
prenses canim bugun misafirlige gitmeseydik ,evdeydim bende uygulucaktim ama bugun kaldi, bilmem belki yarin yapabilirsem duruma bakacam
sen bisey yemediysen istersen yap
moonserose canim cok gecmis olsun duymadim bilmiyodum ,arada karsilasiyoduk ,az kilo aldigini iliodum ama hastaligini bilmiyodum ,canim sen kendine dikkat et ,zaten cok fazla almamisin 3 kio azcik dikkat etsen yurusen felan verirsin zaten yaz geldi artik disari cikilir, burda olmana sevindim ,olmadigin icinde iyiaklinialirimsmile sonucta fazla kilo almamisin ,biz malum yine hep burdayiz vercez insallah arada yine bekleriz ama seni,biliyosun yabanci yok burda:hulya:
topraksu ablam masallahin var ,desene bu hafta bir kilo daha verirsin ,sen aramiza gelince iyi motive oluyosun guzel gidiyosun ,sonradan ciktinmi benim gibi alip geliyosun ,insallah tamamen veririz hep birlikte kilolarimizi
yazmadigim arkadaslarada hep selamlarrra.s.