- Konu Sahibi lightcola fun
- #10.101
Şimcik ben ne diyetine başlayacağıma karar veremedim.tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle kabul ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha dogruya bak burasini unuttum bu durumda anada sen babada sen oluyo ,bizim olsa bizdede ayni olur bu durum
slm kızlar aynen benım adamda oyle ne benı goturur ne kendı gıder,anca yatsın ewde
hava guzel cıkalım bı tur atalım dıyorum arkasını doner yatar anca
aynen valla bende gırmeyeyım o konulara hıç
bugunku yemek lıstem
kahvaltıda 1 bardak yesıl cayla bı tane tost dıyet ekmekle tabı
oglen bı dılım dıyet ekmekle bıraz kabak sote var onu yıcem bırazdan
aksamda ısanak yemegım var corba var takılırım ıste oyle aralarda yesıl cay ıcıyorum ama
slm kızlar aynen benım adamda oyle ne benı goturur ne kendı gıder,anca yatsın ewde
hava guzel cıkalım bı tur atalım dıyorum arkasını doner yatar anca
aynen valla bende gırmeyeyım o konulara hıç
bugunku yemek lıstem
kahvaltıda 1 bardak yesıl cayla bı tane tost dıyet ekmekle tabı
oglen bı dılım dıyet ekmekle bıraz kabak sote var onu yıcem bırazdan
aksamda ısanak yemegım var corba var takılırım ıste oyle aralarda yesıl cay ıcıyorum ama
Merhaba arkadaşlarrrrr, ben farklı konulara üye idim diyeti bıraktım formu bıraktım hehehe geri döndüm ama bu sefer arkadaşımla dödüm. birbirimizin denetcisi olmaya karar verdik ve sizin de yardımlarınızı beklemekteyiz![]()
Herkese selam:)
Yeni üye oldum zira beni destekleyecek, motive edecek, itecek bişeylere hatta birden fazla şeye ihtiyacım var. Kararlıyım bu sefer ideal kiloma ineceğim. Bu aralar tartılmadım ama tahminen 15 kilo fazlam var eğer hala 75'sem tabi:) Anlayacağınız 60 kilo olmayı hedeflemiş bulunuyorum. Umarım hepimiz elbirliğiyle fazlalıklardan kurtuluruz... Hadi bakalım:)
lmaz:yaniliyorsunuz bikerem benim herufte hollanda dogmali buyumeli ama sevdigi herseyide yapmasini bilir.o fransada dogmadan kaynaklanmiyor cicisler o insanin ruhundan kaynaklaniiiizemuszemus
ayca sabahımı kaldı kız öğlen oldu öğlen
bu arada 2 dilim ekmek 5 tane zeytin ve 1 bardak süt önersem kahvaltı olarak
ayçacuuum bulamadım nerden yapıldığını:uhm: