Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar bebegım cok kucuk + 3bucuk yasında bı kızım daha var
anlayacagınız yuruyus benım ıçın ımkansız sabah tartıldım 70 kıloydumbıraz sevındım,72 ıle baslamıstım maratonuma

ya neydi sahi unuttum inanki...kafamçokkarıştı
cok guzel canim aynen boyle devam....
slm kızlar bebegım cok kucuk + 3bucuk yasında bı kızım daha var
anlayacagınız yuruyus benım ıçın ımkansız sabah tartıldım 70 kıloydumbıraz sevındım,72 ıle baslamıstım maratonuma

hosgeldin yeniden aramiza canim..evde egzersiz yap sende benim gibi benim bebisimde kucuk yuruyuse cikamiyorum bende:çok üzgünüm:

Benim bugunku menum

sabah 2 dilim cavdar ekmegi,5 zeytin 2 kk peynir , yumurta domates ve 1 tatli kasigi bal

ara bisey yemedim oglende 1 ince dilim yagsiz pasta yedim:kedi:

aksama firinda sebzeli somon baligi ve salata 1 dilimde ekmek...

mehayım senınde cok gzl masallah
ama ben naptım ıkındı arasında koca bı cukolat ayedım bakalım bnırazdan aksam yemegımı yıyıp yawrularımı alayım yanıma babnneye bırakayımda bır yrm saat tempolu yuruyeyım bu arada cumaya pırınc lapası denek ıstıyorum
katılmak ısteyen olursa

bende varim canim lapaya..persembe ve cuma dusunuyorum bende...seni yalniz birakirmiyim canimmmmolumunekankayizsmile

kizlare lapayi yarin yapalim pilis ben okula gidiyorum yapamam okulda yarin bos gunum sali gunleri okul olmuyor yarin yapsak cok makbule gecerde:kedi:

bu arada bugunku yediklerim

sabah 2 dilim ekmek beyaz ekme kepekli almayi unuttum.
1 bizak ustu krem peynir,recel ve fistik ezmesi
sekersiz cay ve domates salatalik.

oglen bir yemek tabagi bulgur pilavi yaninda ayran

simdi aciktim meyve yiyecegim aksamada ya et kavuracagim yada sulu yemegini yapacagim yanindada salata yiyecegim yeter bana esimi kandirabulursem yuruyuse gidecegim bugunluk bu kadarrrrr

amanin zehir hafiye geldi yakaladi penuuuuuu kiz okul basladi okkula gidom yazdim hem ne yedigimi korkma kacamak yapmadim
ama dun bir magnum yedim ve 5 kilometre yuruyus yaptim ormanda nasilim amaguclubacismile

yuruyus yaptik nan herufle yanlus anladun olayi zapukohaoldumsmilehava guzeldi evde kalmayalim dedik ciktik gittik iste cokta iyi oldu nasil yorulmusum ama anlatamam

merhaba hatunlar nasılsınız,nasıl gidiyor diyet? topraksuu ablam dönmüşsün topiğe canımm nerelerdesin,nealemdesin?

valla mehayim benimki gezmeyi sever tencere kapak bulmusuz birbirimizi bazen ben gitmeyelim diyorum o hadi gidek diyiiii neyse kizlar bende kalkiyorum yemek yapicigim camasi asicigim ay hic is bitmiyor yaaaaaa

ayyy kızlarr ben yuruyse cıkamıyorum astım hastalası cocukları cıkarmayın bu hafta dısarı denmıs su yanardag yuzunden o yuzden kayın valdeme ulasamıyorum telım ablam alıp ankaraya gıtmıstı gelırse sansıma cıakıcam ama yoksa cıkamıycam gıbı goruynuyoprensesım cnm benım reglım persembe gunu bııtıyor erken yapamam sanırım ok

valla mehayim benimki gezmeyi sever tencere kapak bulmusuz birbirimizi bazen ben gitmeyelim diyorum o hadi gidek diyiiii neyse kizlar bende kalkiyorum yemek yapicigim camasi asicigim ay hic is bitmiyor yaaaaaa
tamam canim sen isine bak kolay gelsin....

benimde seninle ayni gun bitiyor daha once yapamam sanirim zaten sislik almis basini gidiyor tartida 64.4 gosterdi gene malum donemden dolayi sanirim..bizsin hemen 2 gun lapa diyeti kacamaksiz..64 ten biktim 63 iyidi :)) sen 1 gunmu yapicaksin sadece??

valla nazlim buradada cikmayin dediler biz cok yakiniz biliyorsun dogal afet hava yollarini mahvetti burada havaalanlari isyanda neredeyse insanlarda basta korktu ama biz ciktik disariya aksi gibi hava o kadar guzel olduki o gunden beri ciktik ne yapalim insallah hasta felan olmayiz.

Bende bugun o pastayi yemeseydim iyiydide oglen yemegi yemedim nazlisim insallah onun yerine gecmistir fazlasi olmadan....

ayyy onun yerıne gecmıstır o meraklanma sen )

ya ben kendım olsam neyse takmıcam cıkarım dısarı ama kerem allerjık astım bı turlu hastalıktan kurtulamıyouz o varya cıkaramm sımdı onu

slm kizlarr nasilsiniz gorusmeyeli,benim diyet bi egri bi dogru gidiyo
az once okuldan geldim felaket basim agridi hemde cok aikmistim ,eve geldim bide ne gorum kaynanam tepsi tepsi pizzalari yapmis, simdi ne yapayim siz soyleyineyvahedigeldismile

neysem dur aklima geldikce sabahtan aksama kadar yazayim

sabah
bir bardak yesil cay,bir tane eti puf, bi kucuk dilim borek

oglen
bir buyuk kab salata,yarim dilim kepe ekmekli,tonbalikli yumurtali sandovic,bir bardak meyve suyu

ara
bir tane elma

aksam az once :kedi:
2 dilimden azcik fazla pizza bir bardak soda

iki gun boyunca okula gitmicem gece gec yatarim oyuzden bisey olmaz heralde galiba sanirsamsempatiksalakcinni

iste bunlar hafif bi menum yokta yinede fazla degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…