- 18 Mart 2008
- 583
- 2
- 296
- 39
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.041
ya neydi sahi unuttum inanki...kafamçokkarıştıtamamdir canim degistirdim Şeniz canim bi de sen bana bi sey soracaktin ole kaldi fisfisfis
canlarim sizler daimi uyelersiniz ayni yazip duracagim valla bu haftada oyle yapmistim ki dogru cikmis ikinizde de kaydirigubbakcemile gelecek haftaya atak bekliyorum hadi bakalim olumunekankayizsmile
cok guzel canim aynen boyle devam....mrhb kızlar nasılsınız yoğun bır 3 gunun ardından cok gzl bır kahvaltı ve ara ıle karsınızdayım)))
sbh:yrm salatalık yrm domates ıkı zeytın yrm kepek ekmek sekersız cay yrm kk peynır
ara:domatesın yrısı salatalığın yarısı :))) bır ısırık kepek ekmek
öğleye yayla corba ve ısırgan yemeği dusunuyorum bakalım
ewet cumartesıye kadar nolcak bakalım persembe reglı de son gun cuma bı detoks yapayım dıye dusunuyorum ama yuruyuslerımıde hava gzl olursa yapmayı dusunuyorum hafta boyunca ınsallah bakalım
slm kızlar bebegım cok kucuk + 3bucuk yasında bı kızım daha var
anlayacagınız yuruyus benım ıçın ımkansız sabah tartıldım 70 kıloydumbıraz sevındım,72 ıle baslamıstım maratonuma
mehayım senınde cok gzl masallah
ama ben naptım ıkındı arasında koca bı cukolat ayedım bakalım bnırazdan aksam yemegımı yıyıp yawrularımı alayım yanıma babnneye bırakayımda bır yrm saat tempolu yuruyeyım bu arada cumaya pırınc lapası denek ıstıyorum
katılmak ısteyen olursa
amanin zehir hafiye geldi yakaladi penuuuuuu kiz okul basladi okkula gidom yazdim hem ne yedigimi korkma kacamak yapmadim
ama dun bir magnum yedim ve 5 kilometre yuruyus yaptim ormanda nasilim amaguclubacismile
yuruyus yaptik nan herufle yanlus anladun olayi zapukohaoldumsmilehava guzeldi evde kalmayalim dedik ciktik gittik iste cokta iyi oldu nasil yorulmusum ama anlatamam
tamam canim sen isine bak kolay gelsin....valla mehayim benimki gezmeyi sever tencere kapak bulmusuz birbirimizi bazen ben gitmeyelim diyorum o hadi gidek diyiiii neyse kizlar bende kalkiyorum yemek yapicigim camasi asicigim ay hic is bitmiyor yaaaaaa
ayyy kızlarr ben yuruyse cıkamıyorum astım hastalası cocukları cıkarmayın bu hafta dısarı denmıs su yanardag yuzunden o yuzden kayın valdeme ulasamıyorum telım ablam alıp ankaraya gıtmıstı gelırse sansıma cıakıcam ama yoksa cıkamıycam gıbı goruynuyoprensesım cnm benım reglım persembe gunu bııtıyor erken yapamam sanırım ok
Bende bugun o pastayi yemeseydim iyiydide oglen yemegi yemedim nazlisim insallah onun yerine gecmistir fazlasi olmadan....
valla nazlim buradada cikmayin dediler biz cok yakiniz biliyorsun dogal afet hava yollarini mahvetti burada havaalanlari isyanda neredeyse insanlarda basta korktu ama biz ciktik disariya aksi gibi hava o kadar guzel olduki o gunden beri ciktik ne yapalim insallah hasta felan olmayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?