- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.021
mafoldumbenbende zayıflamak istiyorum aama nasıl becericemmmm
gnydın kızlar ıyı pazarlar
ıkı gunden berı asırıya kactım ben zaman mekan tanımaım dun gunum vardı oncekı gun koye cıktık oooo bı yedım ki sormayın bgn de kahvaltıda pat. kızartması tek yemedıgım sey beyaz ekmek olduonun yerıne ama pastalar borekler oooo ama aksama baslıyorum dıkkat etmeye gene bakalım
sızler nasılsını ??
bende o donemdeyım cnm sanırım ondan aynı bende oleyım ama dıkkat edemedım 2gundur bakalım bgn sondu aksama duzeltrım hemen kendımı
aynen katılıyorum cnm bende dıkkat edınce hemen verıyorum bılıyoruz tanıdık artık az cok burda bırbırımızı :))))kerem uyudu babaısda gamzeyı boluya goturdu bende az uyusam dıye dusunuyrum ama ewı bı gorsenız napıcam sasırdım kaldım
ewet cnm ya bıde ew toz olmasın kerem ıcn artık yapmadımız sey kalmadı hala ıshal bılıyormjusun ya salı gunu baslamıstı gecmedı yawrum zayıfşladı zayıfladı bı gorsen goren bu keremmı dıyor(((
neyse ben kalkıyorum toparlayım supurmeyım artık babası ghelırnce yaparım o işlerı
guzel bır pazar olması dılekelrım le bb
kızlar slm.bildirim için geç kaldım ama ben yinede diyeym aynı 64 kilodayım..:kedi:
selam kizlar nasilsiniz bakalim???
yesacim myocean 69 kilo ama sanirim bildirmeyi unuttu...
kızlar slm.bildirim için geç kaldım ama ben yinede diyeym aynı 64 kilodayım..:kedi:
iyi aksamlar kizlar iki gundur gelemedim buraya nete giremedim daha dogrusu kilom ayni yesacigim 66 yim veremedim bu hafta neyse yarin gorusmek uzere kizlar opuldunuz hepinizde
bugün hastayım üşütmüşüm koca gün bilim ekmek yarım poaça 3kaşık sarmısaklı yoğurt anca yiyebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?