Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gnydın kızlar ıyı pazarlar
ıkı gunden berı asırıya kactım ben zaman mekan tanımaım dun gunum vardı oncekı gun koye cıktık oooo bı yedım ki sormayın bgn de kahvaltıda pat. kızartması tek yemedıgım sey beyaz ekmek oldu onun yerıne ama pastalar borekler oooo ama aksama baslıyorum dıkkat etmeye gene bakalım
sızler nasılsını ??

selam canim bende 2 gundur cok dikkat ediyorum malum donemden dolayi kendimi 5-6 kilo almis gibi hissediyorum..heryerim sis sanki yaa sende boyle hissediyormuydun??psikolojikmi bilmiyorum ama pantolonlarim SIKIYORMUS gibi geliyor sigamiyorum icine sanki:çok üzgünüm:

bende o donemdeyım cnm sanırım ondan aynı bende oleyım ama dıkkat edemedım 2gundur bakalım bgn sondu aksama duzeltrım hemen kendımı

bende o donemdeyım cnm sanırım ondan aynı bende oleyım ama dıkkat edemedım 2gundur bakalım bgn sondu aksama duzeltrım hemen kendımı

duzelt canim arada oyle bir sefercikten bisey olmaz ama bunu aliskanlik haline getirirsek hedeflerimizi ruyamizda goruruz....bende 4-5 gun once ayni senin gibi dadanmistim tatlilara ( oyuzden veremedim bu hafta aslinda dikkat etsem cok cabuk veriyorum ama iste su pis bogazlilik varya cok kotu bisey:kedi:

aynen katılıyorum cnm bende dıkkat edınce hemen verıyorum bılıyoruz tanıdık artık az cok burda bırbırımızı :))))kerem uyudu babaısda gamzeyı boluya goturdu bende az uyusam dıye dusunuyrum ama ewı bı gorsenız napıcam sasırdım kaldım

aman canim bosver evi cok uykun varsa yat uyu doya doya..bu firsat her zaman ele gecmez...
(sende benim gibisin sanirim icin icini yiyor oyle birakmak istemiyorsun..

ewet cnm ya bıde ew toz olmasın kerem ıcn artık yapmadımız sey kalmadı hala ıshal bılıyormjusun ya salı gunu baslamıstı gecmedı yawrum zayıfşladı zayıfladı bı gorsen goren bu keremmı dıyor (((
neyse ben kalkıyorum toparlayım supurmeyım artık babası ghelırnce yaparım o işlerı
guzel bır pazar olması dılekelrım le bb

saol canim sanada iyi pazarlar optumŞeniz

bugün yediklerimi yazayım cokacimcoook

sabah-öğle kahvaltı- klasik tam buğday ekmeğiyle 2 dilim,2 domates,
1kk kadar tulum peyniri,az şekerli çay
ara- yeşilçay
ara-yoğurtlu elma
akşam-fırında 1,5 tavuk budu,közlenmiş patlıcan-biber salatası
birazdanda az şekerli siyah çayım

standart su bardağı büyüklüğündeki kupaya 1 çay kaşığı şeker atıyorum
az şekerlimin miktarı bu sengözlerimebaksanab

2 saat parktaki aletlerde egzersiz kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
iyi akşamlar a.s.

bugün hastayım üşütmüşüm koca gün bilim ekmek yarım poaça 3kaşık sarmısaklı yoğurt anca yiyebildim

iyi aksamlar kizlar iki gundur gelemedim buraya nete giremedim daha dogrusu kilom ayni yesacigim 66 yim veremedim bu hafta neyse yarin gorusmek uzere kizlar opuldunuz hepinizde

selam kizlar nasilsiniz bakalim???
yesacim myocean 69 kilo ama sanirim bildirmeyi unuttu...

tamamdir canim degistirdim Şeniz canim bi de sen bana bi sey soracaktin ole kaldi fisfisfis

kızlar slm.bildirim için geç kaldım ama ben yinede diyeym aynı 64 kilodayım..:kedi:

iyi aksamlar kizlar iki gundur gelemedim buraya nete giremedim daha dogrusu kilom ayni yesacigim 66 yim veremedim bu hafta neyse yarin gorusmek uzere kizlar opuldunuz hepinizde

canlarim sizler daimi uyelersiniz ayni yazip duracagim valla bu haftada oyle yapmistim ki dogru cikmis ikinizde de kaydirigubbakcemile gelecek haftaya atak bekliyorum hadi bakalim olumunekankayizsmile

mrhb kızlar nasılsınız yoğun bır 3 gunun ardından cok gzl bır kahvaltı ve ara ıle karsınızdayım )))
sbh:yrm salatalık yrm domates ıkı zeytın yrm kepek ekmek sekersız cay yrm kk peynır
ara:domatesın yrısı salatalığın yarısı :))) bır ısırık kepek ekmek
öğleye yayla corba ve ısırgan yemeği dusunuyorum bakalım
ewet cumartesıye kadar nolcak bakalım persembe reglı de son gun cuma bı detoks yapayım dıye dusunuyorum ama yuruyuslerımıde hava gzl olursa yapmayı dusunuyorum hafta boyunca ınsallah bakalım

slm kıslar herkese kilo vereceği bir hafta diliyorum a.s.
bende çok güzel bir kahvaltı yaptım 2 dilim tam buğday ekmeği,1kk tulum peyniri,
2 domates,4 zeytin,1 kupa yeşilçay
birazdanda akşamdan kalan fırın but ve yoğurt yiyecem
akşamada mantar sote yapacam ekmeksiz yiyecem

bugün hastayım üşütmüşüm koca gün bilim ekmek yarım poaça 3kaşık sarmısaklı yoğurt anca yiyebildim

çok geçmiş olsun canım acil şifalar :1hug:

herkese slmm
bugün sıkı bişekilde başlıyorum inşallah tekrardan bu kiloları vernceye kadarda bırkmayacm.
sabah-öncelikle yarım lt ılık su ile başladım.
1 dilim ekmek,1kk peynir,2tane zeytin,1br şekersiz çay,1tane salatalık
ara-1tane elma
şimdide -1kase çorba,bol salata yedim
birazdan da yürüyüşe çıkıcam herkese kolay gelsin
atalım artık şu kilolarıkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…