Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kizlar bugun bu saate kadar yediklerim:

sabah 1 kase kellogs k 1 tane (incecik ve kucuk) krep 1 kk peynir ve 2 dilim salam:kedi:

ara 3 ceviz yarim avuc kuru uzum

ogle 1 kase corba, yarim kase yogurt ve 1 dilim ekmek

ara 1 kellogs barre

aksam 1 tabak fasulye yemegi 1 dilim cavdar ekmegi yarim kase sutlu tatli

kizlar yorum yapin hadi yedilerime
olumlu veya olumsuz yorumlarinizi bekliyorum...tavsiyelerinizideyerimseniben

Son düzenleme:
herkese günaydın a.s.a.s.
dünden beri kimse gelmemiş akannehir

dün yediklerimi yazayım hemen cokacimcoookcokacimcoook

sabah-öğle bir oldu
kahvaltı-klasik
2 elma
1 kupa sade nescafe
akşam-1 tabak taze fasulye,turşu, 2 dilim kepekli ekmek,ayran
az şekerli çay

sabah 06 da 1,5 saat yürüyüş
akşam 1 saat parktaki aletlerde egzersiz hihoyyyt

canim genelde boyle ogun atlarmisin yoksa bugunlukmu boyle oldu sadece...???

kizlar bugun yediklerim bunlar :

sabah 1 kase kellogs k 1 cay bardagi sutle 2 ceviz

ara 2 elma

ogle 4 kasik taze fasutle yemegi yarim kase yogurt ve 1 dilim cavdar ekmegi (birazdan yiycem)

aksama 1 dilim izgara somon baligi ve 2 kasik pilav dusunuyorum bakalim....

90+grubunda bulunuyorum ve ayrıca 7.grup yardımcı kaptanıyım paylaşımı seviyorum ve burada da bulunmak sizlerlede paylaşmak istiyorum

hoşbulduk cnm nasıl bir grup kilo bildirimleri ne zamanlar oluyor topiğin kuralları nelerdir acaba
canim hergun ne yedigimizi yaziyoruz yorumlarimizi yaziyoruz olumlu veya olumsuz fikir veriyoruz birbirimize....
cumartesiden cumartesiye kilo bildirimi yapiyoruz ..ara ara yarismalar duzenliyoruz:dance: boyle iste:))
90+grubunda bulunuyorum ve ayrıca 7.grup yardımcı kaptanıyım paylaşımı seviyorum ve burada da bulunmak sizlerlede paylaşmak istiyorum

tabiki hosgeldin aramiza diyorum o zaman...a.s.

canim genelde boyle ogun atlarmisin yoksa bugunlukmu boyle oldu sadece...???
canım genel demeyimde sıklıkla oluyor o zamanda ara öğünler çok oluyor azıcık azıcık o daha iyi geliyor yerimseniben kalori bakımından
senin bugünkü menün çok güzelmiş beğendim kolaylıklar diliyorum Şeniz

günaydın kızlar

zalimi aramıza hoş geldin canım opuyorumnanaktan

----------------BASLANGIC KILOSU-----------4NISAN--------10NISAN-----------17NISAN

1-Mehay----------------------67----------------------64.6--------------63.7----------------------63.7(AYNI)

2-Yesa-------------------------52-----------------------50-----------------50.5---------------------------50.5

3-Princess of Rain
------67---------------------67----------------------66---------------------66(AYNI)

4-myocean------------------71--------------------70--------------------70--------------------69(AYNI)

5-topraksu-------------------64------------------------------------------64----------------------63 (1 KILO GITMIS)

6-nazlibahar----------------71-------------------71-----------------68--------------------------68(ayni)

7-kvsr-------------------------63--------------------59.1---------------64---------------------------64(AYNI)

8-sympathique-------------63--------------------------------------61-----------------------62(1KILOALMIS)

9-zalimi------------------------92---------------------------------------------------------------------80.3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…