- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.721
slm arkadaşlar
benim de kilolarımla başım dertdebende 23 yaşında 1.70 boyunda ve 103kiloyum napcagımı bilemiyorum herkesin alayı halıne geldim nasıl vererem bilemiyorum yemek yemeden duramıyorum her sabah kaltıgımda recim yapacam diyorum ama dayanamıyorumeşim aksine 63 kilo kendi kendime kombilekslere giriyorum anlıycanız ne yapcagım bilemiyorum endekroine gittim diyetissene gittim ama hic birine uyamadım
lütfennnnnnnnnnnbanada duyduklarız kür şeklindeki şeylerden söyleyin kilolarım yüznden piskiyatrise başladım
ben onlari tibetin hareketlerini hergun yapiyorum onlar sayesinde kilo almiyorum sanirim ama kiloda veremiyorum yesacim
slm arkadaşlar
benim de kilolarımla başım dertdebende 23 yaşında 1.70 boyunda ve 103kiloyum napcagımı bilemiyorum herkesin alayı halıne geldim nasıl vererem bilemiyorum yemek yemeden duramıyorum her sabah kaltıgımda recim yapacam diyorum ama dayanamıyorumeşim aksine 63 kilo kendi kendime kombilekslere giriyorum anlıycanız ne yapcagım bilemiyorum endekroine gittim diyetissene gittim ama hic birine uyamadım
lütfennnnnnnnnnnbanada duyduklarız kür şeklindeki şeylerden söyleyin kilolarım yüznden piskiyatrise başladım
valla ben artıl delirme durumundayım 50 kiloyum ama gören 60 varsın diyor bendeki en büyük problem kabızlık wc ye çıkamıyorum böbrek hastasıyım bitkisel ilaçlar kullanamıyorum çok iri görünüyorum boyum 1.65 spor yasak bana yapamıyorum bana bir akıl verin ben ne yapıyım arada sinameki içiyorum onunla wc ye çıkıyorum ishal eden bildiğiniz otlar varmı ben bu 60 kiloluk görünümümü nasıl düzeltebilirim bir akıl verin
ben onlari tibetin hareketlerini hergun yapiyorum onlar sayesinde kilo almiyorum sanirim ama kiloda veremiyorum yesacim
tibet kim ve hareketleri neler kaydirigubbakcemile3link istiyorum hemen:1closedeyes:
yahu nerdesiniz kizlar dokuluyorsunuz ne cabuk biktiniz yahu :))klava:
prensesim senin zayiflaman gerekmiyormu turkiyeye gitmeden bakimmCADIARZU
burdayım mehayim diyete devam senin nasıl gidiyo olumunekankayizsmile
canimmm iyiydide dun gene sapittim yaa canim SIKKIN 64.2 ye dusmustum bu sabah 65.4 geldim hala karnim sis cok yedim dun aksam acaba ondanmiki 1 gunde 1.2 kilo alamam oyle degilmi??mafoldumben
mehayim ben yiyemem bunları az yerim ağzımın tadıyla yerim valla :sm_confused:
yok canım birgünde o kadar alınırmı hiç şimdi sen birden yüklenince
mide hazmedemedi tabi şişkinlik yaptı sen cumartesiye kadar tartılma
hergünde diyette yediğinden 200 kalori az al dfengelersin canım takma Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?