Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sanemcim bravo valla cok cok kutlarim cumartesileri kilo bildirimi yapmayi unutmazsan super olur eklerim listeye

anladim prensescim :) ben de tibet hareketlerine basladim canlar sanirim bugun 10uncu gunum :)

valla ben artıl delirme durumundayım 50 kiloyum ama gören 60 varsın diyor bendeki en büyük problem kabızlık wc ye çıkamıyorum böbrek hastasıyım bitkisel ilaçlar kullanamıyorum çok iri görünüyorum boyum 1.65 spor yasak bana yapamıyorum bana bir akıl verin ben ne yapıyım arada sinameki içiyorum onunla wc ye çıkıyorum ishal eden bildiğiniz otlar varmı ben bu 60 kiloluk görünümümü nasıl düzeltebilirim bir akıl verin

slm arkadaşlar
benim de kilolarımla başım dertdebende 23 yaşında 1.70 boyunda ve 103kiloyum napcagımı bilemiyorum herkesin alayı halıne geldim nasıl vererem bilemiyorum yemek yemeden duramıyorum her sabah kaltıgımda recim yapacam diyorum ama dayanamıyorumeşim aksine 63 kilo kendi kendime kombilekslere giriyorum anlıycanız ne yapcagım bilemiyorum endekroine gittim diyetissene gittim ama hic birine uyamadım
lütfennnnnnnnnnnbanada duyduklarız kür şeklindeki şeylerden söyleyin kilolarım yüznden piskiyatrise başladım

madem yemek yemeni engelleyemyorsn spor yaparak zayıfla aldğn kalori yaktğin kaloriden az olursa kilo almazsın ve hatta yaktığın kalori daha fazla olursa kilo vereblirsn tabi bol su içmeyide unutma

ya canim once senin istemen lazim bunu..kafana koyman lazimki basarabilesin yoksa doktorlar cozum olamadiysa bizler hic olamayiz..ama sana iyi bir motivasyon yeri olabilir burasi a.s burdakilerin ne kadar azimli ve her gecen gun kilo veren kisiler oldgunu gordukce ozenip karar verip baslarsin saglikli beslenmeye insallah ve zayiflarsinda....biz burda gunluk beslenme planimizi yaziyoruz onlari kontrol et uymaya calis cunku gayet saglikli besleniyoruz kesin kilo verirsin haa birde egzersiz onemli hareket et bol bol ve bol su ic.....
ben hergun yazamiyorum bu ara bebegim var firsatim olmiyor bazen ama diger arkadaslardan hergun yazan var mutlaka goz at derim listelerine hadi bakalim basarilaryerimseniben

senin bolgesel yaglanma sorununmu var bence gayet zayif durman lazim o kiloda??:uhm:

yahu nerdesiniz kizlar dokuluyorsunuz ne cabuk biktiniz yahu :))klava:
prensesim senin zayiflaman gerekmiyormu turkiyeye gitmeden bakimmCADIARZU

ben onlari tibetin hareketlerini hergun yapiyorum onlar sayesinde kilo almiyorum sanirim ama kiloda veremiyorum yesacim

ben de yanlis yazmisim canim 10 gunden fazla olmus aslinda su an 7 kereye gectim 18 gun falan oldu sanirim baslayali onun disinda bi degisiklik falan var mi peki sen de bu tibet sayesinde kaydirigubbakcemile5

tibet kim ve hareketleri neler kaydirigubbakcemile3link istiyorum hemen:1closedeyes:

hemen geliyor canimmmmmmmmm olumunekankayizsmile

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket-7.html

ilk basta 3 kere yapiyorsun canimm bir hafta boyunca sonra 5 sonra 7 bu boyle devam ediyor 21 e kadar bi de video var resimlerde pek anlasilir degil mesela ilk resim yarim daire gibi gostermis ama bildigimiz donmedolap gibi donuyoruz :lepi:

aşk olsun kızlar kaç gündür yokum bi mehayim haturlıyo valla beni
neyse şaka bi yana benim diyet gayet iyi gidiyo sporumuda yapıyorum
pc de problem vardı giremedim 2 gün
Bugünki menüm
Kahvaltı
1 elma
2 bardak su

Öğle
1 tabak etli nohut
1 dilim ekmek
küçük bir kase yoğurt

Ara
Salata

Akşam
8 yk z.yağlı pırasa
1 dilim ekmek

Ara
1 muz

30 dk ytürüyüş - 30 dk egzersiz a.s.

kizlar bunu deniyelimmi belkide 1 ayda 6 kilo veririz he ne dersiniz :))

“Bitkilerle yapılan diyetlerde uygulamanız gereken konu rejim sırasında tatlı ve hamurlardan şiddetle kaçınmanızdır. Yemeklerinizi en fazla bir tatlı kaşığı sıvı yağla yapmaya özen gösterin. Tahıllar dışındaki bitkileri haşlayarak yağsız olarak pişirebileceğiniz yemekler size kilo aldırmaz. Örneğin: Yağsız salata, lahana, kereviz,pırasa, salatalık, çalı fasulye ve tatlı biberi çiğ veya yağsız olarak pişirip istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. ışte bir ayda 6 kilo verebileceğiniz bitkisel yemek listesi:

Ebegümeci Yemeği
1 demet ebegümeci, 1 büyük boy kuru soğan, 1 adet çorba kaşığı mısır özü yağı, 1 domates, bir miktar maydanoz, 1/2 limon, karabiber…

Soğan küçük kareler halinde doğranarak yağda biraz öldürülür. Kabuğu soyulmuş domates küçük küçük doğranarak ilave edilir. Ayıklanıp doğranmış ebegümeci katılır. Hafif ateşte kendi suyu ile suyunu çekinceye kadar pişirilir. Ateşten alınırken karabiber ve maydanoz ile limon suyu katılır. ıstenirse yağsız yoğurt ilave edilerek servis yapılır.

Isırgan Yemeği

1 demet ısırgan, 1 adet soğan, 2 domates, 1 çorba kaşığı mısırözü yağı, 1 fincan pirinç, 1/2 limon…

Soğan küçük kareler halinde doğranarak yağda öldürülür. Domatesler küçük küçük doğranarak ilave edilir. Daha önce ayıklanıp suda bırakılmış ısırganlar doğranarak katılır. Hafif ateşte pirinçle birlikte kendi suyu ile pişirilir. Ateşten alınmadan önce limon katılarak istenirse yağsız yoğurt katılarak servis yapılır.

Lahana Çorbası

1 kilo kara lahana, 3 adet soğan, 2 orta boy domates, 1 çorba kaşığı mısırözü yağı, 1/2 limon…

Kabuğu soyulmuş domates küçük küçük doğranarak yıkanıp doğranmış lahanalar ile yağda karıştırılır. Üzerine 1 litre su ilave edilir. iki soğanla birlikte kaynamaya bırakılır. Ateşten alınmadan limon ilave edilerek servis yapılır.

Kabak Haşlama

1/2 kilo kabak, 2 diş sarmısak, 1 demet dereotu, 1/2 limon…

Dilimler halinde kesilen ve haşlanan kabak, yarım limon suyu, dövülmüş sarımsak ve ince ince kıyılmış dereotu ile karıştırılıp, istenirse yağsız yoğurt ilave edilerek servis yapılır.

canimmm iyiydide dun gene sapittim yaa canim SIKKIN 64.2 ye dusmustum bu sabah 65.4 geldim hala karnim sis cok yedim dun aksam acaba ondanmiki 1 gunde 1.2 kilo alamam oyle degilmi??mafoldumben

yok canım birgünde o kadar alınırmı hiç şimdi sen birden yüklenince
mide hazmedemedi tabi şişkinlik yaptı sen cumartesiye kadar tartılma
hergünde diyette yediğinden 200 kalori az al dfengelersin canım takma Şeniz

ayy canim cumartesiye ne kaldiki surda..birde benim sorunum hergun tartilmak yatagin altina en uzak koseye itiyorum usenip cikarmayayimda tartilmayayim diye ama hastalik gibi oldu illa hergun tartilicambenneyaptımki uyuz oldum kendime birde tartilip zayifladigii gorunce simarip cok yiyorum galiba:kedi:su tartilma hastaligindan bir kurtulabilsem:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…