• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya belim 68 göğüs 85 kemer bölgem 86 popo 87 bacaklar 51 oturunca basenler yayıldıkça yayılıyor bende anlamadım cnm valla ne yapacağımı şaşırdım şu sirkeli suyun yağları yaktığı doğrumu ya onuda denemek isteiyorum

ya belim 68 göğüs 85 kemer bölgem 86 popo 87 bacaklar 51 oturunca basenler yayıldıkça yayılıyor bende anlamadım cnm valla ne yapacağımı şaşırdım şu sirkeli suyun yağları yaktığı doğrumu ya onuda denemek isteiyorum

popo 87 mi:roflol: biz burda 100 lerden bahsediyoruz seninkide lafmi??nee bide bel 68 heeakannehir
ahh benimkide 87 olsa daha ne isterim..senin kilo kac boy kac acaba??pek sisman gelmedin bana valla..hatta zayifsin bile

Selam kizlar nasilsiniz??
sabah 1 kase kellogs k az yagli sutle ve 1 elma yedim

ara ogun meyve yiycem oglende ise 4-5 zeytinyagli firinda hamsi 1 domates 2 dilim ekmek

aksami henuz dusunmedim...

boy 165 50 kiloyum basenlerim çok çıkık duruyor dün arkadaşlarla karşılaştım hastalandınmı ölecek gibi duruyorsun dediler valla kafam karıştı bu huyuma sinir oluyorum millet ne derse kafama takıyorum iyimi sence ya sirkeli suyu biliyormusun sen yağları yakıyormu? bel 68 azmı çokmu ne demek istedin sevineyimmi ağlayımmı :))

boy 165 50 kiloyum basenlerim çok çıkık duruyor dün arkadaşlarla karşılaştım hastalandınmı ölecek gibi duruyorsun dediler valla kafam karıştı bu huyuma sinir oluyorum millet ne derse kafama takıyorum iyimi sence ya sirkeli suyu biliyormusun sen yağları yakıyormu? bel 68 azmı çokmu ne demek istedin sevineyimmi ağlayımmı :))

canim kemiklerin zayifliktan oyle cikik duruyor bence cunku senin ideal kilon 55 ama sen 50sinkafamçokkarıştı
bel 68 az tabi super yani daha neriye incelicen asil o zaman olucek gibi durursun hic kilo vermeye calisma bence sagligindan olursun:1no2: zayifsin zaten
bu arada sirkeli su icmedim hic bence mide asidni arttirir yani zararli midede zaten asit var bide sirkeli su hemde hergun:olmaz: cok yanlis bence ama yinede sen bilirsin tabiyerimseniben

Selam kızlar bugün detoks günü ilan ettim kendime kaydirigubbakcemile3
Sadece çorba salat ve meyve başka birşey yok

Kahvaltı
1 elma
2 bardak su

Ara
Yeşil çay

Öğle
1 kase çorba
Salata

Ara
1 elma

Akşam
1 kase çorba
Salata

ben borek corek cok yedim su gunlerde gelmeye yuzum yokeyvahedigeldismileesimde hasta onunla ugrasiyorum usutmus yaniyor atesler icinde bogaz agrisi var.bende hasta olucam galiba kendimi cok pis kotu hissediyorum su siralar cok kotuyum pisim bozuldu galibasempatiksalakcinni herseyden herkesden nefet eder oldum.deliriyorum galibasempatiksalakcinni

ben borek corek cok yedim su gunlerde gelmeye yuzum yokeyvahedigeldismileesimde hasta onunla ugrasiyorum usutmus yaniyor atesler icinde bogaz agrisi var.bende hasta olucam galiba kendimi cok pis kotu hissediyorum su siralar cok kotuyum pisim bozuldu galibasempatiksalakcinni herseyden herkesden nefet eder oldum.deliriyorum galibasempatiksalakcinni

pisim bozuldu ne demek la :sm_confused:anladiysam top oliymmkafamçokkarıştı

Back
X