• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aynen canım yaa ozellıkle gulgulmezcım hala coktayım en son bıldırımınde kı bu 2 hafta once oluyor sanırım 57-58 degılmıydın 62ye nasıl fırladın canım yaa

bu arada ben de fırladım ama yarın donuyorum ıngıltereye o yuzden duzene gırer artık benım

cok opuyorum canlar su an 3 kısı var lıstede KILO BILDIRIMI hala beklıyorum gorusuruz kaydirigubbakcemile5

canım ben anlasam anlatıcam size ama bilmiyorum nasıl oldu :sm_confused:

merhaba sızlerı cok ıyı anlıyorum cunku aynı durumu bende yasadım hayata kusmustum.2,5ayda 12 kılo verene kadar,sımdı hayat dolu hayal ettıgım vucuda sahıp olarak saglıklı bır sekılde gezıyorum...SAGLIGIM BOZULMADAN EGZERSIZ YAPMADAN VE SEVDIGIN YEMEKLERDEN VAZGECMEDEN yaptım, mutluyum. yazmak ıstedım cunku sıze yardım etmek ıstıyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
24 MART
8.GÜN
Kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek
1 kk beyaz peynir
salatalık - domates

Ara
1 muz

Öğle
4 tane z.yağlı sarma ve yoğurt

Ara (kaçamak oldu biraz )
7-8 tane cips

Akşam
6 yk kuru fasulye
Salata
1 dilim ekmek

Ara
1 dilim kek
yeşilçay

Bu sabah tartıldım 59,2 kilo geldim umarım cumartesi 62 olmam kaydirigubbakcemile3

25 MART
9.GÜN

30 DAKıKA YÜRÜYÜŞ - 20 DK EGZERSıZ
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
2 tane zeytin
Salatalık

Öğle
2 dilim ekmek
50 gr tavuk döner
1 bardak ayran

Ara
Küçük bir kase profitorol (6-7 kaşık kadardı)

Akşam
1/2 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek

Akşamda 1 saat kadar yürüdüm

diyeti birakali cok oldu kizlar valla diyet adini duymak bile istemiyorum artik.diyetteyim demiyorum artik kendime saglikli beslenmedeyim diyorum.kulaga daha hos geliyor.

selam kizlar uzun zamandir giremiyorum firsat bulamiyordum dun biletimi aldim turkiyeye gidiyorum 3 ay sonra o zamana kadar 58 olmam sart bundan sonra dort elle sariliyorum diyete...yoksa yandimmmmm

sendemi aldim meheyim bileti bizde aldik 2 hafta oluyor. zayiflasam ozamana kadar biz agustoata gidiyoruz tam ramazan zamani oyle denk geldi.kaynanamlarda o tarihte gelcek onlar icin bizde bu tarihte gidiyoruz beraber yapmak iztedik izini bakalim hayirlisi olsun.

sendemi aldim meheyim bileti bizde aldik 2 hafta oluyor. zayiflasam ozamana kadar biz agustoata gidiyoruz tam ramazan zamani oyle denk geldi.kaynanamlarda o tarihte gelcek onlar icin bizde bu tarihte gidiyoruz beraber yapmak iztedik izini bakalim hayirlisi olsun.

aldim canim yaa agustosta cok pahali oluyor gecen simdi bebekle ben 465 euro verdim ama son gittigimde agustosta 550 euro tek kisi icin vermistik..ordada pahalidir...
ahh canim ramazanda zor olur yaa biliyorsun cok sicak oluyor turkiye o aylarda keske once veya sonra alsaydin..:1no2:

yesacim listede kimse kalmamis ama ben yidene kilo bildirimimi yapayim canim bu hafta 100 gr cik gitmis sadece cok dikkat ettigim soylenemez misafir falan derken :((

kilom 64.6 canim eklersin

eklerim canim benim :))

BUGUN kilo bildirim gunu canlar unutmayin :))))

ben de yeni geldim turkiyeden canim mehaycim sizin pahaliymis yaa princess de bilir de zaten easyjet saolsun 110a gidis donus aldim ben:)

eklerim canim benim :))

BUGUN kilo bildirim gunu canlar unutmayin :))))

ben de yeni geldim turkiyeden canim mehaycim sizin pahaliymis yaa princess de bilir de zaten easyjet saolsun 110a gidis donus aldim ben:)

yesacim kisin alinca ucuz yaz icin olunca pahali oluyor kisin alsaydim 200 e bulurdum belkide ama yazin herkes tatile gittigi icin 2-3 misline cikiyor..birde thy olunca daha pahali oluyor tabi..ben bebekle aktarmali gidemem cunku...a.s

anladim canim benim, neyseki bizimki de aktarmasiz benim de temmuzun basinda almam lazim baktim da normale gore pahali gercekten ama genel olarak yine cok pahali degil 80 sterlin tek yon ama bu sefer

bu arada canim bizim diger topigi de ugrasmissin valla bekleriz ora bayaaa hareketli burda 5 kisi falan anca variz malesef:((

ızlar benide ekleyin 71 ile başladım şimdi 70 kiloyum regl olmama rağmen bu hafta 1kilom gitmiş ama çok kilom var ufff bi 6lı rakamları görebilsem

yesacim hosgeldin tekrardan, ben kilo veremiyorum ama yinede yazayim kilomu eksik kalmayayim 67 ayni en azindan almiyorum ona sukrediyorum.

ya biz ucuza aldik 2 hafta oluyor buranin parasiyla 680 poundsa aldik iki kisi gidis donus aktarmali turk hava yollari once istanbul sonra kayseri yorucu olacak biraz.

easyjet ucuz gercekten gecen sene iki kisi hollanda 140 poundsa ucmustuk.

yesacim hosgeldin tekrardan, ben kilo veremiyorum ama yinede yazayim kilomu eksik kalmayayim 67 ayni en azindan almiyorum ona sukrediyorum.

ya biz ucuza aldik 2 hafta oluyor buranin parasiyla 680 poundsa aldik iki kisi gidis donus aktarmali turk hava yollari once istanbul sonra kayseri yorucu olacak biraz.

easyjet ucuz gercekten gecen sene iki kisi hollanda 140 poundsa ucmustuk.

canim benim hosbulduk da ben hep burdayim kimsecikler yok sana da hosgeldin kaydirigubbakcemile3

bu sefer de easyjetle niye almadiniz canim ben de mayis icin aldim gidis donus 110 pound aktarmasiz :lepi:

listeyi de yayinlayayim bariii opuyorumnanaktan

---------------BASLANGIC KILOSU------------13MART-----------20MART----------------28MART

1-Mehay-------------------------67-------------------64.7----------------64.7------------------64.6(100gr vermis)

2-Yesa----------------------------52-------------------50.4----------------50--------------------50(ayni)

2-Princess of Rain------------67--------------------67------------------67--------------------67(ayni)

4-myocean---------------------71--------------------------------------------------------------------70(1kilo gitmis)

5-Gulgulmez-----------------62.3-------------------------------------------62----------------------58.5

Son düzenleyen: Moderatör:
BENDE BİR VERİP ÜÇ ALANLARDANIM İDEAL KİLOM 50 ANCAK 55 E KADAR İNEBİLDİM BİR TÜRLÜ 5 KİLO GİTMİYOR NE DESEM NAFİLE YÜRÜYÜŞ BOL SU ESMER GIDA KARBONHİTRAT PROTEİN HER ŞEY VAR VEJETERYANIM DA ÜSTELİK NEDEN GİTMİYOLAR ACABA SON İKİ YILDIR SÜREKLİ DİYETTE OLDUĞUM İÇİN VE ALIP ALIP VEREMEDİĞİM İÇİN DENGEM Mİ BOZULDU YAŞIM GENÇ AMA METABOLİZMAM ÇÖKMÜŞ VAZİYETTE Bİ ÖNERİSİ OLAN YAZSIN LÜTFEN DOKTORLAR BİŞEY DEMİYOR.:oklava:

BENDE BİR VERİP ÜÇ ALANLARDANIM İDEAL KİLOM 50 ANCAK 55 E KADAR İNEBİLDİM BİR TÜRLÜ 5 KİLO GİTMİYOR NE DESEM NAFİLE YÜRÜYÜŞ BOL SU ESMER GIDA KARBONHİTRAT PROTEİN HER ŞEY VAR VEJETERYANIM DA ÜSTELİK NEDEN GİTMİYOLAR ACABA SON İKİ YILDIR SÜREKLİ DİYETTE OLDUĞUM İÇİN VE ALIP ALIP VEREMEDİĞİM İÇİN DENGEM Mİ BOZULDU YAŞIM GENÇ AMA METABOLİZMAM ÇÖKMÜŞ VAZİYETTE Bİ ÖNERİSİ OLAN YAZSIN LÜTFEN DOKTORLAR BİŞEY DEMİYOR.:oklava:

hosgeldin aramiza kilon cok degil boy kac peki??hani 1.65 den uzunsan hic zayiflamaya calisma derim.a.s

Back
X