- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.741
ya belim 68 göğüs 85 kemer bölgem 86 popo 87 bacaklar 51 oturunca basenler yayıldıkça yayılıyor bende anlamadım cnm valla ne yapacağımı şaşırdım şu sirkeli suyun yağları yaktığı doğrumu ya onuda denemek isteiyorum
boy 165 50 kiloyum basenlerim çok çıkık duruyor dün arkadaşlarla karşılaştım hastalandınmı ölecek gibi duruyorsun dediler valla kafam karıştı bu huyuma sinir oluyorum millet ne derse kafama takıyorum iyimi sence ya sirkeli suyu biliyormusun sen yağları yakıyormu? bel 68 azmı çokmu ne demek istedin sevineyimmi ağlayımmı :))
oyy mehay içimi rahatlattın valla sağol :))sen kaç kilosun diyetmi yapıyorsun
ben borek corek cok yedim su gunlerde gelmeye yuzum yokeyvahedigeldismileesimde hasta onunla ugrasiyorum usutmus yaniyor atesler icinde bogaz agrisi var.bende hasta olucam galiba kendimi cok pis kotu hissediyorum su siralar cok kotuyum pisim bozuldu galibasempatiksalakcinni herseyden herkesden nefet eder oldum.deliriyorum galibasempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3pisim bozuldu demek piskolojim bozulddu demek bacimaklinialirimsmile
ne anladinki giiiiilmaz:
ayy gulum hicmi ekmek yok nasil dayanicaksin boyle gece uuyamam ben ac kalinca sende oyle olmayasin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?