Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Merhaba arkadaslar benimde kilo sorunum var kendimi bildim bileli balik etliydim ancak son 5 seneden beri bayaga bi aldim yasim 24 boyum 175 kilom 74.gece yemelerim ve atistiriyorum helede adet öncesi ofof cok sinir bozucu kendime bi yandanda hakim olamiyom o an sadece yemek istiyorum kafama koydugum neyse sanki o zaman rahatliyorumusum (aclik hissinden degil) :çok üzgünüm:Benim gibi böyle kilosorunu yasamis olan arkadaslar varsa zayiflayip kalici sonuca ulasan paylasirsa cok sevinirim..bi son vermek istiyorum bu halime 5 10 sene sonraki halimi düsünemiyom biledelikafadulden

mehaycım hatırlarmısın 2 yıl once senle yıne bu topıkte karsılaşmıştık cnm
bu arada ben dogum yapalı 2 ay oldu aciilllllllllll zayıflamam lazım kendımı cok kotu hıssedıyorum
72 kıloyum hedefım 55
help me
help me

merhabalar deprestondayım yaani 161 boy 57 kilouyum belim 76 bıktım usadın iğrenç bir vucudum var bıktım vballa yha

slm kızlar benimde sorunum sizler gibi kilo problemi benim boyum 1.55 su anda kilom 62 asırı midem ve göbegim cıktı 5 aylık hamile gibiyim.Aslında bundan 8 ay önce 48 kiloydum panik atak tedavisi gördüm anti depresan kullandım 14 kilo aldım cok sinirim bozuk ne yapmalıyım bilmiyorum pantolaonlarımın içine giremiyorum dünden beri elma sirkesi bal formülüne basladım bakalım hayırlısı.. Önerisi olanlar yazsın lütfen

ya ben yine 3-4 gundur giremedim kilo bildirimide yapamadim kimo ayni bir degisiklik yok bu ara hic giremiyorum yaa giremeyince motivasyon sifira dusuyor (

valla bende bildirim yapmadim zaten yesada yok ortalikta galiba kilom ayni zaten veremiyorum bacim.

bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim bakalim 4 gunde kac kilo verecem

valla bende bildirim yapmadim zaten yesada yok ortalikta galiba kilom ayni zaten veremiyorum bacim.

bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim bakalim 4 gunde kac kilo verecem

canim ama oyle diyetler cok sagliksiz yani yagdan gitmiyor giden zaten mantiksiz 5 gunde 5 kilo verilmezki..bizler cok sabirsisiz bir an once vermek istiyoruz kilolari ama biseyde yapmiyoruz 1-2 hafta yapip birakiyoruz bikiyoruz hemen...bende bu aralar iyice saldim nerdeyse 63 u gormek uzereydim oysaki sinir oldum kendime ..can sikintisi bir tarafta insan habire yemek istiyor yaz gelsede ciksam dolasip gelsem yemek gelmese aklima surekli diyorumohaoldumsmile

canim bu diyet yag yakiyormus ya zaten 5 gunde 5 kilo gibi bir beklentim yok 1 kiloya bile raziyim yeterki kilo vereyim ya.bende saldim kendimi iyice pastalar borekler costum gecen haftalarda yedimde yedim.kendimden nefret ediyorum bende bakalim insallah bir kilo olsa bile verebilsem.

slm arkadaşlar ya örnek menümü paylaşayım dedim

bu hafta kilo vermeme en büyük neden sanırım sandaloz sakızı ve elma sirkesi

+yeşil çay içtim 2fincan 6öğün olarak beslendim

diyetisyenim verdiği listeye göre diyetimi de yaptım

aşşada var 1800 kalorilik genel liste isteğime göre değişiyor

tabi ilk hafta meyva az ekmek çoktu ekmeği azaltıp meyvayı çoğalttı

metebolizmam iyi çalışıyormuş bunun dışında sporumu düzenli yaptım

onun dışında belediyenin koyduğu spor aletlerinde de hergün spor yaptım böle yani

sabah:3dilim ekmek

domates-salatalık 5 adet zeytin 2dilim ince peynir

ara: 2 porsiyon meyva

öğle:6kaşık sebze yemeği

1.5 su bardağı yoğurt

yağsız salata

3dilim ekmek

ara (2 galeta

1dilim peynir)-

(1,5bardak süt)1 meyva

akşam: et-tavuk-balık 1 köfte kadar

4 kaşık sebze yemeği

3kaşık pirinç pilavı-bulgur pilavı-makarnadan biri

1.5 su bardağı yoğurt

yağsız salata

3 dilim ekmek

ara

1porsiyon meyva

1 bardak süt

ben şeker kullanmadığım için için sütlü tatlı veya 1 top dondurmada olabiliyor ara öğünde 1800 kalorilik bir diyet bana çok yaradı

tabi doktorumun kan tahlilleri ve bki sonucu oluşturduğu bir liste

metabolizmam hızlıya yakınmış dengesiz beslenmekten kilo almışım

meyve yemez sürekli ekmek yerdim mesela yada

kendimce yapayım dediğimde çok kısıtlamalıydı menüm

ve az yersen kilo alırsın dediğinde doktor bana şaşırmıştım

herşeyden benim verdiğim şekilde yersen zayıflayabilirsin dedi

yaptığım spoorlarda genelde bunlar

sayılarıda üç aşşağı beş yukarı aynı hırsıma göre hadi bir tane daha diye diye sayılar artıyor

1. Mekik 60

2. Ters mekik 50

3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe

4. Omuzda sopa çevirme 500

5. Çapraz mekik 15

6. makas hareketi 300

7. Görünmez sandalye 20

8. Ayakları kaldırma her bacak 400 kere

9. Yürüyüş leslie indiremedim

10. Bacak esnetme 200

11. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 110 öldüm ay kaydirigubbakcemile3

12. Step 400adım

13. Çömelme 5

14. Geri tekme 20

15. ıp atlama (zıplama) 30

16. yürüyüş 1-1,5 saat tempolu

insallah verirsin canim yine o kadar pasta borek yemene ragmen almamissin ona sukret....kaca inmistin sen gecen sene en son??

gecen sene 63 zor inmistim ya zaten 62 benim kilom ondan asagiya inersem yuzum cokuyor hasta gibi duruyorum,yuzumden cok gidiyor ya kucucuk kaliyor yuzum cok kotu bir durum bu eyvahedigeldismile

gecen sene 63 zor inmistim ya zaten 62 benim kilom ondan asagiya inersem yuzum cokuyor hasta gibi duruyorum,yuzumden cok gidiyor ya kucucuk kaliyor yuzum cok kotu bir durum bu eyvahedigeldismile

canim o zaman 62 ye kadar sabrediceksin..fazla bir kilo vermen gerekiyorki zaten sabret azcik...a.s

bu sporun hepsini bir günde mi yaptın ??? toplamda heralde 3 saat falan sürmüştür sporun .....tebrikler valla..ben koşu bandında 30-45 dk arası çok hızlı tempo yürüyorum ter içinde kalıyorum. hareketlerimi de gün aşırı yapıyorum...sayılarımı arttırarak yapıyrum bu hareketleri de

selam kızlar...ben de 29 yaşında pko hastalığı olan ; 82.2 kg . 160 boyunda bir hatunum:) metabolizmam .çok yavaş olduğu için ne denedimse sonuç vermiyor...diyetisyen bile pess dedi... dediği herşeyi yapmama rağmen yine kilo veremeidm. nsülün direncim olduğundan sürekli tatlı isteim oluyor. yemesem bile kilo veremiyorum... öyle garip bir haldeyim... pko tedavisine başladıımda 54 kiloydum veee diyetlerle uğraşırdım nasıl zayıflayacam diye..şimdi o halimi resimlerde bakar oldum: geçen ay krom takviyesi aldım solgar dan ... onu kullamaya başladım günde 1 adet. sonra geçen hafta bir de acai üzümü tabletlerinden aldım mehmet özün tavsiye ettiklerinden .mavi şişeli olandan. günde 2 adet içiyorum yemeklerden evvel... sadece geçen hafta yapamadım ama her gün spor yapmaya çalışıyorum. koşu bandı aldım . 35-40 dk hızlı tempo yürüyüş ardından da mekik ve bel bacak karın hareketleri yapmaya çalışıyorum... geçen hafta sporumu paten kayarak ve uzun mesafe dışarda yürüyerek yaptım..diyet yaptığım için pek enerjik hissetmiyorum kendimi o yüzden spora secaretim kalmadı...dün itibariyle İSVEÇ DİYETİNE başladım.... yasaklanan bir dyet olduğunu biliyorum ama geçen sene yaptığımda 6 kilo vermiştim... şimdi bu tabletlerin ve sporun da takviyeleriyle belki daha fazla veririm diye düşünüyorum...evet belki vücuttaki sudanbveriyordur kastan veriyordur vs. ama krom takviyesi kas yapmamı sağlıyor. acai üzümü de metabolizmamı hızlandırıp enerji elde etmemi ve yağ yakmamı sağlıyor ( yazılanlardan bildiğim bu ) tüm bu etkenlerin yanında yürüyüş desteğiyle de bu iş ibaşarırım gibime geliyor. pzt sabah tartıldıımda 82.6 kg idim...bugün sabah 82.2 geldim... isveç diyeti gerçekten zor bir diyet... ama ben bir kere denediğim için alıştım ne ile karşılaşacağımı biliyorum... bunu 13 günyaptıktan sonra ; 5 günde 5 kilo olan diye yani eğer sizlerin paylaştığı patatesi bol olan diyet ise onu denicem..daha evvel yaptım 3 günde kesmiştim sabredemedim ...içim dışım patates oldu diye..ama bu sefer planım başka size de tavsiye ederim...patatesleri iri iri doğrayın elma dograr gibi dilim dilim ama kalın .... kabuklarıyla :) elma patates yapıcaz çünkü...tbi önce güzelce yıkayın...doğradığınız patatesleri tepsiye koyup fırna verin.. ve alt üst pişirin..bir süre sonra sadece üst ısı verin...hafif kızarıcak ve hemen kavlaycak patatesler..tuz yapmadan karabiber pul biber hatta isterseniz hafif ketçapla yiyebilirsiniz...her gün haşlama patates mide kaldırıyor. bu şekilde yapabiliriniz neticede köz patetes de aynı eş değerde...

ben bunu yapmadan evvel araya 3 günlük kalp vakfı diyetini alıcam..ben onu da daha evvel yaptım. 2 kg vermiştim 3 günde.

isteyen mesaj atarsa elimdeki diyet listelerimi özelden atabilirm:)

kolay gelsin arkadaşlar...bildiklerinizi paylaşmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…