- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.701
aynen canım yaa ozellıkle gulgulmezcım hala coktayım en son bıldırımınde kı bu 2 hafta once oluyor sanırım 57-58 degılmıydın 62ye nasıl fırladın canım yaa
bu arada ben de fırladım ama yarın donuyorum ıngıltereye o yuzden duzene gırer artık benım
cok opuyorum canlar su an 3 kısı var lıstede KILO BILDIRIMI hala beklıyorum gorusuruz kaydirigubbakcemile5
diyeti birakali cok oldu kizlar valla diyet adini duymak bile istemiyorum artik.diyetteyim demiyorum artik kendime saglikli beslenmedeyim diyorum.kulaga daha hos geliyor.
sendemi aldim meheyim bileti bizde aldik 2 hafta oluyor. zayiflasam ozamana kadar biz agustoata gidiyoruz tam ramazan zamani oyle denk geldi.kaynanamlarda o tarihte gelcek onlar icin bizde bu tarihte gidiyoruz beraber yapmak iztedik izini bakalim hayirlisi olsun.
eklerim canim benim :))
BUGUN kilo bildirim gunu canlar unutmayin :))))
ben de yeni geldim turkiyeden canim mehaycim sizin pahaliymis yaa princess de bilir de zaten easyjet saolsun 110a gidis donus aldim ben:)
yesacim hosgeldin tekrardan, ben kilo veremiyorum ama yinede yazayim kilomu eksik kalmayayim 67 ayni en azindan almiyorum ona sukrediyorum.
ya biz ucuza aldik 2 hafta oluyor buranin parasiyla 680 poundsa aldik iki kisi gidis donus aktarmali turk hava yollari once istanbul sonra kayseri yorucu olacak biraz.
easyjet ucuz gercekten gecen sene iki kisi hollanda 140 poundsa ucmustuk.
BENDE BİR VERİP ÜÇ ALANLARDANIM İDEAL KİLOM 50 ANCAK 55 E KADAR İNEBİLDİM BİR TÜRLÜ 5 KİLO GİTMİYOR NE DESEM NAFİLE YÜRÜYÜŞ BOL SU ESMER GIDA KARBONHİTRAT PROTEİN HER ŞEY VAR VEJETERYANIM DA ÜSTELİK NEDEN GİTMİYOLAR ACABA SON İKİ YILDIR SÜREKLİ DİYETTE OLDUĞUM İÇİN VE ALIP ALIP VEREMEDİĞİM İÇİN DENGEM Mİ BOZULDU YAŞIM GENÇ AMA METABOLİZMAM ÇÖKMÜŞ VAZİYETTE Bİ ÖNERİSİ OLAN YAZSIN LÜTFEN DOKTORLAR BİŞEY DEMİYOR.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?