- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.681
inşlh canım ya aslında gidiyo kilolarda çok yavaş mesela 15 gün önce aldğım 34 bdn kot üstümden düşüyogeçen gün 32 bdn başka aldım ama ben sabırsızım sanırım
canım en güzeli ağır verilen kilolar sabret başarırsın inşallah a.s.
cicim sen artık buradasın sanırım....ve sanırım ben de buraya geleceğim..nedense motivasyonum düştü diğer grupta...
off kızlar yaa ben sigarayı bıraktım..bu gün 6. günüm.ve biraz zorlanıyorum.beni sigaraya karşı en çok motive eden şey verdiğim kilolar.bu sabah taktik değiştirdim.ve karbonhidrat diyetine başladım2 hafta kadar buna devam edeceğim bakalım kalan 7 kiloyu verebilecekmiyim.en son kalanları vermek çok zor oluyor çünkü
CANLAR BUGUn kılo bıldırım gunu kıloları yazmayı unutmayın emı :))
yesa bu hafta beni 62 den yazarrmısın canım tekrar diyete başladım :kedi:
haftaya ne kadar vericez bakalım eskiyi unut lütfen baya almış falan yazma kaydirigubbakcemile3
gulum sana bisey sormustum cevap vermemissin..ne yedinde o 4 kiloyu geri aldin 1 haftada yaa..mumkun degil valla inanasim gelmiyor hic...eger aldiysan kaybettigin yag degilmis o zaman su kaybetmissin sen canim yaa..bu kadar hizli kilo alinmaz....
:roflol::roflol: evet yaa cok sinir bozucu oluyor gercekten...
baya almisssklava: klava:
4.GÜN
Sabah 15 dk yürüdüm simit almak için kaydirigubbakcemile3
Kahvaltı
1 simit
1 fincan şekersiz çay
Öğle
8 yk kıymalı bezelye
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Ara
1 meyve
Akşam
8 yk kıymalı ıspanak
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek
30 dakika yürüyüş - 30 dakika egzersiz
Bugünki menümde böyle olucak karar verdim artısı eksisi yok :umursamaz:
yesacim bu hafta herkes birinci sanirim kilo almada ama vermede degil :)))
canim 3 yemek kasigi yemek cok az diyetisyenler en az 5-6 kasiksebze yemegi oneriyora.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?