- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Selam kizlar. Burasi daha iyi oldu. Herkez ilk once grubun kurallarina öneri gondersin. Bekliyorum.
Aynen herkesin ilk hedefi zaten 60 olmak.
Bence her gün yürüyüş yapalım 45 dakika isteyen 15 dakika daha ekler. Yani spor olarak ilk yürüyüş ile başlayalım :) siz ne dersiniz dışarı çıkmaya gerek yok evde yürüsek bile olur ..
Tmmdir evde 45 dk yuruyus. Ek olarak gunluk 50 tane de mekik cekip 15 dk karin egzersizi yapalim erisin yaglar
Selam kizlar bu grup cok guzel olmus gercekten
Aynen cok guzel dusunmussun ama bence belli ve sıkı kurallarimiz olsun :)
Selam canım hoşgeldin
Herkes bi kilosunu yazsın önce ve hedefine kaç kilo kaldığını hesaplasın. Sonra tartı günü seçeriz kendimize. Her hafta tartılır kilomuzu güncelleriz :)
Tabii canım Herkes kendi düşüncelerini fikirlerini ortaya koysun kuralları ona göre seçeriz yani sadece senin benim dememle olmaz çoğunluk hemfikir olmalı :)))
herkese hayırlı olsun topiğimiztartı günümüz hangi gün olsun kızlar şimdiden heyecanlandım ben
tamam pazar olsun tartı günü. cnm liste yapmayı biliyor musun herkes başlangıç kilosu güncel kilosu hedef ve boyunu yazsın liste yapalımKatılıyorum pazar günü olmalı hem çalışanlar da evde oluyor genelde. Sabah aç karnına tartılırız :))
Başlangıç kilo : 75.5
Güncel kilo : 60.7
hedef : 54
boy : 164
tamam pazar olsun tartı günü. cnm liste yapmayı biliyor musun herkes başlangıç kilosu güncel kilosu hedef ve boyunu yazsın liste yapalım
sanırım 19 şubat zmanlarında başladım ilk iki ay 6 kilo verebildim sadece sonrası kendiliğinden geldi zaten bünyem alışınca yağlar yavaş yavaş eridi 3. ayda 4 kilo 4. ayda yani bu ay 5.5 kilo gittiBu kadar kiloyu ne kadar surede verdin canim hen hemen ayni kilokarda baslamisinz
tamam pazar olsun tartı günü. cnm liste yapmayı biliyor musun herkes başlangıç kilosu güncel kilosu hedef ve boyunu yazsın liste yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?