Bense bebekkn kiloymşumda hata 3 aylk ni resmim var eşime gösterdim burda 2 yaşnda mısın dedi koptım yani😆😆 ama evleniken 55 kiloydum düşünün şu an72😭 ama grnler göstermyozun diyolar blmiyorum artıkYa ben bebekken de kiloluydum şimdi de
iPhone'den gönderildi.
Bense bebekkn kiloymşumda hata 3 aylk ni resmim var eşime gösterdim burda 2 yaşnda mısın dedi koptım yani😆😆 ama evleniken 55 kiloydum düşünün şu an72😭 ama grnler göstermyozun diyolar blmiyorum artık
Bense bebekkn kiloymşumda hata 3 aylk ni resmim var eşime gösterdim burda 2 yaşnda mısın dedi koptım yani😆😆 ama evleniken 55 kiloydum düşünün şu an72😭 ama grnler göstermyozun diyolar blmiyorum artık
Vereceğiz kiloları 2 ayda 10 kilo vermem lazım
iPhone'den gönderildi.
Hımm hiçde zor değil valla bebek ken bu kadr tatlıysan şimdi nasısın düşünemiyorum yani
Ha ha :) evlilik yaramis demekki sende atsana fotografini canim seni degorelim
samsung s3 tarafından gönderilmiştir.
Hmm aynen öle hep eşimin yüzüne aldı bana cocuk gibi çikolata ları şiştim bende😂kapalı biriyim cnm ya o yüzden kymuyorum resim.ama tombiş sarışın yeşil gözlü beyaz tenli çirkin bişeyim işte😆😆
Dusunce bana hicte cirkin gelmedi tatlim yeşil göze bayilirimm
samsung s3 tarafından gönderilmiştir.
Hmm aynen öle hep eşimin yüzüne aldı bana cocuk gibi çikolata ları şiştim bende😂kapalı biriyim cnm ya o yüzden kymuyorum resim.ama tombiş sarışın yeşil gözlü beyaz tenli çirkin bişeyim işte😆😆
Valla bende düşündümde baya güzel hatunsun maşallah. Allah ömrümüzüde güzel yazsın insaallah :))
your_app_name uygulaması şımartıyosunuz beni ya birazcık öleyim nede mutevaziyim dimi🙏😊o sizin güzelliğiniz gerçekten😗teşekkürler.amin hepimizin inş cnm ya
Yaş 25 iş bitmiş:😆 1 60 boy 73 kilo doğumda aldım kilo 11 aylık oğlum var
Snada iyi geceler güzellik😊
Allah bağışlasın alışabildin mi buraya ? :)
iPhone'den gönderildi.
Teşekkürler cnm amin.hmm evet alistm sayenizde😗 benim ufaklık uyumadı daha onun uyumasını bekliyorum😠
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?