- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
-
- Konu Sahibi Kalbimmavi
.Bi tahlil yaptır istersen canım dr daha iyi anlar neden kilo veremediğini
Ya aslında 5,5 aylık ölü doğum yaptım 7 kilo aldım onu vermek istiyorum. Azı gitti. Kuzum verilmiyor öyle kolay kolay. Ama şunu anladım kilo cidden kötü bişey utanmana gerek yok ama iyi bişey değil inş herkes hedefine ulaşır.
.
Hormonlarim falan normal canım.insülin direncim falan da normal..3 aylık bebeğim karnımda öldü benim..vitaminler falan derken aldım azcik kg..
Tarılmak mı valla tartıldıkça sinir oluyorumİkinizede çok geçmiş olsun canlarımm yarından itibaren menülerimizi de paylaşalım ve tartılma günü belirleriz öyle her gün tartıya çıkınca moralim bozuluyor. Hafta da 1 kez tartılmak daha iyi benim için
Inşallah veririz ben gün boyu içmek içinde dukan bira hazırlıyorum kahvaltıdan 1 saat öncede ardarda içmeden 4 su bardağı ılık su içiyorumTarılmak mı valla tartıldıkça sinir oluyorummenüm belli sabah kahvaltı var acıktıkça acı kahve ama meyve salata yoğurt çorba denk gelirse yiyorum akşamlarıda hız hıxlı karın bel hareketi yapıyorum. Hadi kızlar inşallah veririz
Aynen senin gibiydim ama bu sefer kararlıyım ve vereceğim kiloları, vazgeçmek yok, pes etmek yok.Allah daha iyi etsin inşallah Valla ben pek diyete sadık kalamıyorum başlıyorum bozuyorum başlıyorum bi şey oluyo tekrar bozuyorum. Ama yaza düğünüm var bari bi 60 kiloyu görseydim diyorum :)
Günaydın canım.Günaydın kızlarrr
Bu sabah aç karnına tartıldım 73 kiloyum
1 bd maydanoz suyu içtim
Ardından kahvaltı yaptım 1 dl ekmek + peynir + zeytin + 1 haşlanmış yumurta klasik kahvaltı yani
Tarifi alabilir miyim dukan biranın.Inşallah veririz ben gün boyu içmek içinde dukan bira hazırlıyorum kahvaltıdan 1 saat öncede ardarda içmeden 4 su bardağı ılık su içiyorum
Sisterim hoşgeldin
Hoşgeldin canım.Merhaba benimde katılmam mümkün mü acaba
Başın sağolsun canım ben de 6 aylık kızımı cansız doğurdum kader arkadaşımYa aslında 5,5 aylık ölü doğum yaptım 7 kilo aldım onu vermek istiyorum. Azı gitti. Kuzum verilmiyor öyle kolay kolay. Ama şunu anladım kilo cidden kötü bişey utanmana gerek yok ama iyi bişey değil inş herkes hedefine ulaşır.
Canım seninde başın sağolsun..
Hormonlarim falan normal canım.insülin direncim falan da normal..3 aylık bebeğim karnımda öldü benim..vitaminler falan derken aldım azcik kg..
Ben plates yapmak istiyorum set alacağım, ayrıca tartı alacağım yani daha yürüyüşten başka pek birşey yapmadım.Annemde bugün maydonoz kaynatmış suyunu içmeye başlayacağım yarın sabah aç karnına içerim bağırsakları boşaltıyomuş bakalım yarın deneyeceğim hiç içmedim ama tadı kötü galiba. Sabah bi tartılayım kilomu yazarım kızlar. Ve sporla destekliyor musunuz diyetinizi ?
Bu arada hayırlı olsun Allah mesud etsin seni inşalalh yaz geliniAllah daha iyi etsin inşallah Valla ben pek diyete sadık kalamıyorum başlıyorum bozuyorum başlıyorum bi şey oluyo tekrar bozuyorum. Ama yaza düğünüm var bari bi 60 kiloyu görseydim diyorum :)
.Canım seninde başın sağolsun.
.Siste
Sisterim hoşgeldin
Günaydın
Bu arada hayırlı olsun Allah mesud etsin seni inşalalh yaz gelini
Kır düğünü mü müdüşünüyorsun?
Benim hayaalim kır düğünüydü ama ben kış gelini oldum