-
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Günaydın iyi hafta sonlarıGünaydın herkeslere..
Haftasonu kaçamak yapmak Yok. Kahvaltıyı güzel yaptım. Su aldım elime takılıyorum. Yeşil çay yapıcam birazdan. Evde karnıyarık var. Biraz pilavla onu yerim öğlen. Aralarda meyve yoğurt salata. İnşallah akşama vicdan azabı duymadan günü bitiririm
Selam tatlım.Tunaydinnn nasılsınız kızlar
Kahvaltı
Yulaf ezmesi yedim sadece
Ara ogun
Yeşil çay
Öğle
Zeytinyağlı taze fasulye
Akşam
1 kase nohut
Bulgur pilavı
Ayran
Sizler neler yaptiniz
Selam tatlım. Pazartesi tartılma günüSelam kızlar bizim tartılma günümüz var mı acaba ? Yoksa bi gün belirliyelim bence.
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
1 dl peynir
1 dl tam buğday ekmeği
Ara
3 kuru kayısı
Öğlen
Kumpir
Ayran
Akşam
Yumurtalı ıspanak
1 dl ekmek
Ben de pek su içemiyorum canım istemiyorSu pek içemedim ama 10.000 adım attım bugün halim kalırsa leslie yaparım 1 mil
Ben de güzel gidiyordum ama anneme geldim. Diyet miyet kalmadı. Bütün eve gidicem. Yarın güzel bir başlangıç yaparım inşallahNiye böyle oldum bugünden itibaren sıkı bir diyete giriyorum şuan acayip hırslandım
Çok moralim bozuldu hıc beklemiyordum kilo almayı vermediysem aynı kilodayım diye düşünüyordum almışım ama 69.3 olmuşum ya 1 kilo 300 gram verecem ama bi şekilde ya kilo vermekte almak kadar kolay olsaaa keşkeBen de güzel gidiyordum ama anneme geldim. Diyet miyet kalmadı. Bütün eve gidicem. Yarın güzel bir başlangıç yaparım inşallah
NeYa inşallah tartım bozuktur yoksa benim psikolojim bozulacak yardim edin banaçok moralim bozuldu nasıl olur bu 1 kilo almışım ben vermemişim off ya 69.3 olmuşum ben nerelere gideeeem ne yapammmm
Keşke bir de şu yiyip kilo almayan şanslışardan olsaydıkÇok moralim bozuldu hıc beklemiyordum kilo almayı vermediysem aynı kilodayım diye düşünüyordum almışım ama 69.3 olmuşum ya 1 kilo 300 gram verecem ama bi şekilde ya kilo vermekte almak kadar kolay olsaaa keşke