• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama arkadaşı arıyorum. Birbirimizi motive edelim, sohbet edelim.

Sifir kacamak. :) ben zaten kacamak yapamiyorum midem hasta dikkat etmem gerek. o_O senin nasil gecti gunun? :KK200:
Çok güzel geçti canım bende de reflü var maalesef.
Şu dukan birasından yaptım.
Öğlen bir kase kuru fasulye ve salata akşam bir kase kuru fasulye yedim o kadar.
:KK200::kk77:

Çok güzel geçti canım bende de reflü var maalesef.
Şu dukan birasından yaptım.
Öğlen bir kase kuru fasulye ve salata akşam bir kase kuru fasulye yedim o kadar.
:KK200::kk77:
O zaman kacamak yaparken iki kez dusun. Midemiz hastaysa uzmeye hakkimiz yok kuzum. Sonra ilerlerse sonumuzu getirir Allah korusun. :KK17:dukan birasi ne? :KK53: bu arada proteini eksik tutma olur mu? Peyniri yogurdu sutu bol bol tuket.

O zaman kacamak yaparken iki kez dusun. Midemiz hastaysa uzmeye hakkimiz yok kuzum. Sonra ilerlerse sonumuzu getirir Allah korusun. :KK17:dukan birasi ne? :KK53: bu arada proteini eksik tutma olur mu? Peyniri yogurdu sutu bol bol tuket.
Anşaştık.
Dukan birası tarifi
( üç buçuk bardak suyu kaynat içine 3 sallama yeşilçay koy soğuyunca bir limonu sık ve kabuğunuda içine at bir soda ekle karışıma gün içinde bitir.)

Hic bira icmedim o konu da bir sey diyemem. Icsem de bu dukan birasini anlamam yani. Ama limon isimi bozuyor. Mideme dokunmayacak bir sey onerirsen eger ihtiyacim oldugunda denerim. :)
Limon dokunuyorsa ona bişey diyemem elbette 15 kilo vermem gerekince güvenilir tarifleri yapıyorum işte bende

Back