- 4 Ağustos 2015
- 304
- 223
-
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Canim bende 20 kilo vermek iztiyorum yazin sonuna kadarBozmam. Yok almadım henüz birazdan gidiyorum markete bakacağım, İnşalalh bulurum.
20 kilo gider mi yazın sonuna kadar bilmem ki?
Uzulme canim. Komsu da ya da eczane de falan tartilirsin sen de bir sure.Tartı bulamadımneyse artık sonra bakacağım.
3 buçuk sıcak suyun içine 2 yemek kaşığı yeşil çay koyuyoruz sallama olacaksa 3 tane koyuyoruz soğumaya bırakıyoruz soğuduktan sonra yarim limon sıkıp içine atıyoruz limonu kabuğuyla sonra 1 sise maden suyu döküyoruz gün içinde içiyoruz görünüşü birayı andırıyor kahvaltıdan sonra içmeye basliyorsun kilo vermede yardımcı hızlandırıyor kilo vermeyi bayadır yapmıyordum 15 gün yapıp 5 gün ara veriyorsunKız şu tarifi versene iki oldu istiyorum :)
Hoşgeldin kuzumKizlar bende katilmak isterim dogum kilolarimi vermek icin 163 boy 80.7 kiloyum dun ciddi bi beslenme surecine katildim emzriyorum bu arada
HoşgeldinizKizlar bende katilmak isterim dogum kilolarimi vermek icin 163 boy 80.7 kiloyum dun ciddi bi beslenme surecine katildim emzriyorum bu arada
Benimde gobek sorunum var ama gitmiyor malesef gobek icin tavsiyleriniz nelerHergün diyete başlıyorum ertesi gün bozuyorum bir arkadaş olsun istiyorum birlikte zaylayalım, birbirimizi yüreklendirelim.
Hem muhabbet ederiz hem sağlıklı besleniriz.
Birbirimize diyette öneriler verip, bilgilerimizi paylaşırız.
Ben 83 kilo
162 boy
30 yaşındayım
Bir doğum yaptım.
Hedefim 55 kilo olmak.
Tartı günü pazartesi
Menüler her sabah veya akşam yazılacak
Muhabbet serbest sizi seviyorum başaracağız hanımlar
Mekik çekiyorum ben canımBenimde gobek sorunum var ama gitmiyor malesef gobek icin tavsiyleriniz neler
Sağol bebeğim3 buçuk sıcak suyun içine 2 yemek kaşığı yeşil çay koyuyoruz sallama olacaksa 3 tane koyuyoruz soğumaya bırakıyoruz soğuduktan sonra yarim limon sıkıp içine atıyoruz limonu kabuğuyla sonra 1 sise maden suyu döküyoruz gün içinde içiyoruz görünüşü birayı andırıyor kahvaltıdan sonra içmeye basliyorsun kilo vermede yardımcı hızlandırıyor kilo vermeyi bayadır yapmıyordum 15 gün yapıp 5 gün ara veriyorsun
Ise yario degil mi mekikMekik çekiyorum ben canım
Rica ederim balım mutlaka dene hatta malzemeler varsa beraber başlayalım ne dersin :)Sağol bebeğim
Yarıyor benim kız kardeşimin karnı dümdüz oldu mekikle ama zayıfladı aynı zamanda kilo alerjisi var çok zayıf:)Ise yario degil mi mekik
Rica ederim balım mutlaka dene hatta malzemeler varsa beraber başlayalım ne dersin :)
Çocukla evde olduğum için dışarda yürüyüş yapamıyorum ama leslie yapıyorum çokta güzel vücudumun yandığını hissediyorum zumba oryantal falanda yapıyorum abur cuburu çok tüketiyorum frenlemeye başladım ama :)Sağol bebeğim
Bekliyorum her gün gün içinde yapalım metobolizma hızlandırıyor arkadaşım çok güzel kilo vermeye başladıbekle var malzemeler yapayım bende. Şimdi mutfağa gidiyorum gelince yazacğım sana bekle beni
Görev tamamdır soğusun sodayı ekleyimBekliyorum her gün gün içinde yapalım metobolizma hızlandırıyor arkadaşım çok güzel kilo vermeye başladı
Oo oryantal haaa eğlenceliÇocukla evde olduğum için dışarda yürüyüş yapamıyorum ama leslie yapıyorum çokta güzel vücudumun yandığını hissediyorum zumba oryantal falanda yapıyorum abur cuburu çok tüketiyorum frenlemeye başladım ama :)
Ben limonu koydum vallaSoda ve limon soğuyunca