ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

üç hafta yaptığımda bu kadar kesmedim ama azalttım canım bakalım bu haftayı çok merak ediyorum bilmiyorum ben 23 NİSAN DA İLÇEDE BİZİM OKUL KUTLAYACAK VE YİNE GENEL SUNUCU BENİM o tarihe kadar 60 olsam yeter o tarihe kadar ama 60 olmam için beş buçuk kilo vermem lazım verebilir miyimmmmmm :18::18::18::18::18:

Imkansuz degil canim 4 hafta var haftada 1 kilo versen bi uc gunluk de protein ya da detoks yaparsin olur bu is ama sifir kacamakla olur canim :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Imkansuz degil canim 4 hafta var haftada 1 kilo versen bi uc gunluk de protein ya da detoks yaparsin olur bu is ama sifir kacamakla olur canim :KK66:

canım benim diyetisyen öyle detoks protein diyeti anlamıyor sanırım sabit verdiği liste canım ben dört kilo da versem razıyımmmm :21::21::21::21:

Ara ara hizlanmasi icin vermisti benim diyetisyen ayda 1 kere veriyor ama tabi dahs cok su atiyorsun onda aslinda hafif hafif spor mu eklesen canim 20 dk yürüyüş gibi

Ara ara hizlanmasi icin vermisti benim diyetisyen ayda 1 kere veriyor ama tabi dahs cok su atiyorsun onda aslinda hafif hafif spor mu eklesen canim 20 dk yürüyüş gibi

bakalım canımmm bu haftaya ne olacak

bakalım canımmm bu haftaya ne olacak
güzel olacak güzel bu kadar dikkate güzel olmak zorunda :KK23::KK23::KK23:

sevgili diyetiko ve sucum

bugünü de kaçamaksız atlattım hatta oldukça hafif geçirdim diye düşünüyorum
sabah: 2 dilim light ekmek 30 gr lıght kaşar ve maydanozla yapılmış 2 yumurtadan omlet(tuz ve yağ yok ) salatalık

ara: 20 gr kuru üzüm +++1.5 saat yürüyüş tam 8 km 1.5 km sini koştum 1 km si yavaş geriye kalanı hızlı tempoda

öğlen: semizotu kavurdum içine maydonoz domates soğan koydum 30 gr da kıymayla ine yağsız ve tuzsuz 100 gr yarım yağlı yoğurt

ara: 1 portakal 3 kuru kayısı 1 bardak süt

akşam: taze fasulye yemeği 200 gr 100 gr yarım yağlı yoğurt

ara: 1 portakal 1 bardak yağsız sütle kahve çeşit çeşit bitki çayı 3-4 fincan

ütü yapıldı çamaşır yıkandı her yer süpürüldü silindi etraf toparlandı bir baktım akşam olmuş yarına yemeğimi de yaptım kıymalı ıspanak yine yağsız ve tuzsuz yaptım hem protein hem sebze çıkmış olacak böylelikle öğlen ve akşam yiyeceğim :KK53::KK53::KK53::KK53:canım ben hafta içinde 8.5-2.5 çalışıyorum sonra spor salonuna gidiyorum yemek falan derken ancak akşam yedi gibi gelebiliyorum gün içinde fırsat bulabilirsem giriyorum ama pek bulduğum söylenemez canım haberin olsun ama akşamları full burdayım :KK3::KK3::KK3:

günaydın sevgili günlük ve canım arkadaşım yine pazartesi ve okul var:KK14::KK14:
kahvaltımı yaptım birazdan çıkacağım nesfitle 125 mg yağsız süt yedim :KK39:hem kalorisi düşük hem de tadı çok güzel :KK52::KK52:

güzel olacak güzel bu kadar dikkate güzel olmak zorunda :KK23::KK23::KK23:

sevgili diyetiko ve sucum

bugünü de kaçamaksız atlattım hatta oldukça hafif geçirdim diye düşünüyorum
sabah: 2 dilim light ekmek 30 gr lıght kaşar ve maydanozla yapılmış 2 yumurtadan omlet(tuz ve yağ yok ) salatalık

ara: 20 gr kuru üzüm +++1.5 saat yürüyüş tam 8 km 1.5 km sini koştum 1 km si yavaş geriye kalanı hızlı tempoda

öğlen: semizotu kavurdum içine maydonoz domates soğan koydum 30 gr da kıymayla ine yağsız ve tuzsuz 100 gr yarım yağlı yoğurt

ara: 1 portakal 3 kuru kayısı 1 bardak süt

akşam: taze fasulye yemeği 200 gr 100 gr yarım yağlı yoğurt

ara: 1 portakal 1 bardak yağsız sütle kahve çeşit çeşit bitki çayı 3-4 fincan

ütü yapıldı çamaşır yıkandı her yer süpürüldü silindi etraf toparlandı bir baktım akşam olmuş yarına yemeğimi de yaptım kıymalı ıspanak yine yağsız ve tuzsuz yaptım hem protein hem sebze çıkmış olacak böylelikle öğlen ve akşam yiyeceğim :KK53::KK53::KK53::KK53:canım ben hafta içinde 8.5-2.5 çalışıyorum sonra spor salonuna gidiyorum yemek falan derken ancak akşam yedi gibi gelebiliyorum gün içinde fırsat bulabilirsem giriyorum ama pek bulduğum söylenemez canım haberin olsun ama akşamları full burdayım :KK3::KK3::KK3:
günaydın canım gayet iyiymişsin dün tebrik ederim seni :KK16:

sevgili diyetiko ve canım arkadaşım:KK16:

öncelikle günaydın ,dünü sorunsuz hallettim akşam karnım kazındı ama gittim uyudum anladım ki benim savaşım gündüzle değil akşamla ....
zaten bize kilo aldıranda akşam yediklerimiz değil mi...
o nedenle artık akşamlarla büyük savaşım var ölsem de kalsam da bir şey yemek yok Allah ın izninyle...
"disiplin haftası" nın 3.günü bugün iki gün gayet iyi gittim ,gerçekten de kendimi iyi disiplin ettimm özellikle yağ ve tuz konusunda bir gr tuz 200 ml suyu vücutta tuttuğunu öğrendiğim günden itibaren tuza düşmanım gözüyle baktımmmmmmm:KK1: hain düşman deyip ondan uzak duruyorum ...
evet sevgili günlük makbuleciğimle bu yola başkoyduk artık o özlediğimiz vücutlara sahip olmak istiyoruz hep bunun özlemi taaaa derinde bu zamana kadar da yiyip de ne olduk zira şuan benim hayatımda kimse yok o nedenle çevrem tarafından beğenilmek istiyorum çirkin şişman kıza kim bakarrr en önemlisi zayıfladığımda kendime olan güvenim geliyor bence en önemlisi buuuuuuuuuuuuu!!!!!!

ya günlükçüğüm seninle iyi dertleştim değil mi artık sana yediklerimin raporunu sunayımmm:
sabah: 07.00
bir domates
5 zeytin
10 dal maydonoz
1 dilim peynir
1 haş.yumurta
2 dilim çav.ekm.
yeşil çay tabikii şekersiz dememe gerek yokk :KK1::KK1:

güne bir bardak su ile başladım oda sıcaklığında...

sevgili diyetiko ve canım arkadaşım:KK16:

öncelikle günaydın ,dünü sorunsuz hallettim akşam karnım kazındı ama gittim uyudum anladım ki benim savaşım gündüzle değil akşamla ....
zaten bize kilo aldıranda akşam yediklerimiz değil mi...
o nedenle artık akşamlarla büyük savaşım var ölsem de kalsam da bir şey yemek yok Allah ın izninyle...
"disiplin haftası" nın 3.günü bugün iki gün gayet iyi gittim ,gerçekten de kendimi iyi disiplin ettimm özellikle yağ ve tuz konusunda bir gr tuz 200 ml suyu vücutta tuttuğunu öğrendiğim günden itibaren tuza düşmanım gözüyle baktımmmmmmm:KK1: hain düşman deyip ondan uzak duruyorum ...
evet sevgili günlük makbuleciğimle bu yola başkoyduk artık o özlediğimiz vücutlara sahip olmak istiyoruz hep bunun özlemi taaaa derinde bu zamana kadar da yiyip de ne olduk zira şuan benim hayatımda kimse yok o nedenle çevrem tarafından beğenilmek istiyorum çirkin şişman kıza kim bakarrr en önemlisi zayıfladığımda kendime olan güvenim geliyor bence en önemlisi buuuuuuuuuuuuu!!!!!!

ya günlükçüğüm seninle iyi dertleştim değil mi artık sana yediklerimin raporunu sunayımmm:
sabah: 07.00
bir domates
5 zeytin
10 dal maydonoz
1 dilim peynir
1 haş.yumurta
2 dilim çav.ekm.
yeşil çay tabikii şekersiz dememe gerek yokk :KK1::KK1:

güne bir bardak su ile başladım oda sıcaklığında...

Uc gun bitti kaldi surda 4 gun zayiflaya giden yolda her sey mubah :) bende okuldan ciktim simdi spora gidiyorum bu aksam da esimi ikna edebilir ve enerji bulabilirsem yemektena sonra da yürüyüş düşünüyorum olmadi yürüyüş bandinda yarim Saat bile kar :)

O kadar yorgun hissediyordum ki spor salonuna gidemedim ama yürüyüşle telafi edecegim mutlaka

ıspanağın yanına makarna pişirdim esşim yesin diye 1 kaşık kadarını yedim galiaba :KK17::KK17::KK43::KK43::KK17:of çok pişmanım hem yağlı hem tuzlu :KK47:birdaha asla olmayacak :KK47:

ıspanağın yanına makarna pişirdim esşim yesin diye 1 kaşık kadarını yedim galiaba :KK17::KK17::KK43::KK43::KK17:of çok pişmanım hem yağlı hem tuzlu :KK47:birdaha asla olmayacak :KK47:

üzülme bitanem bir kaşıktan bir şey olmaz o zaman akşam yemeğinden bir şey kıs tatlımmmmmmmm ama bir daha olmasın :KK20::KK20::KK20:
bak disiplin disiplin disiplinnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Ekmegimin yarim dilimini yemedim canim :)

sevgili diyetiko,
ara öğün bir adet armut

öğle:
2 kepçe şehriyeli domates çorbası yağsız tuzsuz
4 yemek kaşığı kabak yağsız tuzsuz
bir su bar.yoğurt
3 ince dilim çavdar ekmeği

ara öğün 2 :
bir adet portakal

bugün de fena sayılmazdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akşam yemeğimi daha yemedimmmmm :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

eeee hedefini düşün zayıflamayı düşün hadi makbuleciğim kim tutar bizi.................:13::13::13::13:

Aksam yemegim de bitti sevgili gunluk ve canim arkadasim
Sabah
40 gr nesfit cikolatali 125 gr yagsiz sut ile 20 gr muz

Ara: yarim paket limon lifli kepekli

Öğlen : 200 gr Kıymalı ıspanak 100 gr yagsiz yogurt 1 dilim light ekmek

Ara:1 elma 3 kuru kayisi

Aksam: 200 gr kiymali ıspanak 100 gr yagsiz yoğurt 0,5 dilim light ekmek

Ara: 1 portakal 1 bardak yagsiz sut

Bugun 1 rezene cayi 3 yesil cay 1 kuşburnu ictim spor henüz yapmadim ama en az bir bucuk saat yuruyecegim

sevgili diyetiko,
ara öğün bir adet armut

öğle:
2 kepçe şehriyeli domates çorbası yağsız tuzsuz
4 yemek kaşığı kabak yağsız tuzsuz
bir su bar.yoğurt
3 ince dilim çavdar ekmeği

ara öğün 2 :
bir adet portakal

bugün de fena sayılmazdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akşam yemeğimi daha yemedimmmmm :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

eeee hedefini düşün zayıflamayı düşün hadi makbuleciğim kim tutar bizi.................:13::13::13::13:

Afiyet olsun canim benim harikasin mwnu mukemmel bu yaza kadar fistik gibi olacagiz insallah canim senin boy kac

Afiyet olsun canim benim harikasin mwnu mukemmel bu yaza kadar fistik gibi olacagiz insallah canim senin boy kac

canım 1.62 olacak bitanem tşk ederim ama senin spor yapmana hayran kalıyorum :21::21: bu kadar sporu nasıl seviyorsun canım nasıl alışkanlık haline getirdin ben merkeze tayin isteyeceğim bu yıl çıkarsa bir kulübe salona yazılmayı düşünüyorum canımmmm :KK14::KK14:

canım 1.62 olacak bitanem tşk ederim ama senin spor yapmana hayran kalıyorum :21::21: bu kadar sporu nasıl seviyorsun canım nasıl alışkanlık haline getirdin ben merkeze tayin isteyeceğim bu yıl çıkarsa bir kulübe salona yazılmayı düşünüyorum canımmmm :KK14::KK14:

Vallahi canim 1 ay kadar yaptiktan sonra aliskanlik haline gwliyor yapmak zorundayim diye düşünüyorum ayni diye t gibi zorunda hissedip yapiyorum yürürken terledikce odem atiyorum kaloriler gidiyor falan gibii seylwr soyluyorum bir de spor yapmak icin salondan ziyade surekli spor yapan bi arkadas lazim yalniz sikici oluyor benim esim zayif ama sagolsun bana cok destek oluyor o acidan cok sansliyim ben yapmayacagim desem esim hadi yuruyuse der kaldırır zaten onemli olan kalkip cikmak sonra da açılıyorsun hadi 3 km oldu 5 olsun falan gibi mesela bende spor salonuna uyeyim ama dogru duzgun gitmiyorum en iyisi bi arkadas bulup yurumek

Eveeet gunluk 2 saat yürüyüş tamamlandi

X