- 21 Mart 2014
- 669
- 24
-
- Konu Sahibi Cutemom007
günaydın diyetiko ve sevgili arkadaşım bu hafta kilo veremediğim yetmiyor gibi bir de almışım diyetisyenimden detoks istiycem62.4 çıktım
yok canım geçen hafta bitmişti of yaa bi ilaç kullanıyorum ben polikistik over için sanırım onun yan etkisi oluyor işte geçen hafta 1 hafta bırakmıştım kilo verdim bu hafta yine böylenasıl ya dur hele vücut ödem toplamış olabilir regl dönemin yaklaştı mı bak bu çok önemli...
yok canım geçen hafta bitmişti of yaa bi ilaç kullanıyorum ben polikistik over için sanırım onun yan etkisi oluyor işte geçen hafta 1 hafta bırakmıştım kilo verdim bu hafta yine böyle
canım ne ilacı o ne için kullanıyorsun antidepresan mı
hayır canım doğum kontrol hapı adetleri düzenlemesi için
of bilmiyorum yaaa kafayı yemek üzereyimhıı canım o kilo yapar ama sanıldığı gibi sürekli yapmaz sadece bu gibi ilaçlar ilk kullanımda 4 ya da 5 kilo aldırır daha sonra vücudun alıştığı için sorun olmaz bence sen bu hafta kaçamaklar yaptın ve dikkat ediyorum tatlım spora bir dönem çok yükleniyorsun bir dönem az o nedenle sanırım diyetisyen bana spor yazmadı bir ömür boyu her hafta aynı tempoda yapamazsın sen sadece diyetine sadık kal dedi canım dur hele bir çare düşünürüz mutlaka üzme kendini detoks diyeti yapmak sağlıklı değil tatlımmmm
of bilmiyorum yaaa kafayı yemek üzereyim
bir sakinleş canım diyetisyenle bir bağlantıya geç ya tatlım urfa da mutlaka özel hastanelerin diyetisyenleri vardır neden online başvurdun ki urfa gelişmiş sayılır keşke gitseydin bak ben diyetisyenim için 1 saatlik yola gidiyorum otobüse biniyorum gidiş geliş toplam 2. 5 saat sürüyor ama ne yapayım işte katlanacağız işteeeeee .....
canım bi tane var o da ben bşladığım dönemde izinliymiş benim tabi onun izindn dönmesine sabrım yoktu maaleseffiyat olarak da çok uygundu 25 liraydı dur bakalım bu hafta da geçsin de olmazsa ona gideceğim
canım bi tane var o da ben bşladığım dönemde izinliymiş benim tabi onun izindn dönmesine sabrım yoktu maaleseffiyat olarak da çok uygundu 25 liraydı dur bakalım bu hafta da geçsin de olmazsa ona gideceğim
merhaba diyetiko ve sevgili arkadaşım,
kahvaltım
1kk beyaz peynir 1 tutam maydonoz
1 domates 5 zeytin 2 dilim ekmek yeşil çay
yumurta yiyemedim midem bulandı çünkü ama acıktım o nedenle
arkadaşıma üzüldüm dilerim ben de aynı sorunu yaşamam zira tartılacağım gün tam regl dönemin olsun diyetisyen ona göre bir şey söylerrrrr
merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr
ara öğünümü de yedim : 10.20
bir adet armut
birazdan öğlen yemeğimi yiyeceğim 12.30 gibi
yiyince sana yazarım tatlım makbuş sıkma canını kızım en azından 62 lerdesin ben daha 63 lerde sürünüyorummm akşama bol bol konuşuruz canımm yaaaaaaaaaaaaaaaa
afiyet olsun canım menülerin gayet güzel gidiyor benim hep öyle canım bence şu kullandığım ilaçtan oluyor benim baskül de yağ kas oranı ölçenlerden tatlım 100 gr yağ 40 gr kas 200 gr da su almışımmerhaba öğlen yemeğim
saat: 12.30
2 kepçe mercimek çorbası
4 yemek k. patlıcan yemeği
1 su bardağı yoğurt
3 dilim ekmek
yemekler çok az yağlı ve çok tuzsuz dikkatli olmam lazım diyetiko zaten canım makbuşun morali bayağı bozuldu benim de ne olacağım ALLAH KERİM....
bu hafta hemen bitsin de salı günü gelsin diyetisyen günüm tartılayım öğreneyim ya
aslında bunu avantaja çevirebilirim çok dikkatli olurum belki birkaç gün de olsa zayıflarımm makbuşa çok üzüldüm neden öyle oldu yaaaaaaaaaaaaa ama inişli çıkışlı yol işte bakalım bana neler olacak offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sabah: nesfit ballı bademli 100 gr yağsız süt ++20 dk yürüyüş
ara:yok
öğlen: ızgara tavuk 90 gr yağsız salata++20 dk yürüyüş
ara: çilek 125gr++20 dk yürüyüş
akşam: 3/4 simit 1 kk beyaz peynir yarım tam tahıllı poğaça 1 minik zeytinli poğaça 1 ısırık da eşimin böreğinden++20 dk yürüyüş
ara: çilek125gr 1 elma 100 gr yoğurt
Allahım bugün akşam zorunlu misafirlikteyimmmmmmmmmmmdim ,,,, ya baktım başım dönüyor kadın dayadı pirnç pilavını pastayı böreği zorla yedirdi daha ilk gidişim yemesem öğretmen hanım bizi küçük gördü diyecekti moralim çok bozuk Allah ım ne yapmalıyım salı gününe daha çok var nasıl dayanacağım katlancağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya ağlıyorum şuan kesin kilo alacağım bu gidişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ya hemen tuzu keseceğim ve haşlama yemeğe geçeceğim salı ya kadar yarın şu patlıcanı yiyeyim son kez ertesi gün kabak haşlayacağım ve tuzsuz yağsız domates çorbam yapacağımmmmmmmmmmmmmmmmm hemen acilllllllllllllllllllllll