ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

nasıl ya dur hele vücut ödem toplamış olabilir regl dönemin yaklaştı mı bak bu çok önemli...
yok canım geçen hafta bitmişti of yaa bi ilaç kullanıyorum ben polikistik over için sanırım onun yan etkisi oluyor işte geçen hafta 1 hafta bırakmıştım kilo verdim bu hafta yine böyle

yok canım geçen hafta bitmişti of yaa bi ilaç kullanıyorum ben polikistik over için sanırım onun yan etkisi oluyor işte geçen hafta 1 hafta bırakmıştım kilo verdim bu hafta yine böyle

canım ne ilacı o ne için kullanıyorsun antidepresan mı

hayır canım doğum kontrol hapı adetleri düzenlemesi için

hıı canım o kilo yapar ama sanıldığı gibi sürekli yapmaz sadece bu gibi ilaçlar ilk kullanımda 4 ya da 5 kilo aldırır daha sonra vücudun alıştığı için sorun olmaz bence sen bu hafta kaçamaklar yaptın ve dikkat ediyorum tatlım spora bir dönem çok yükleniyorsun bir dönem az o nedenle sanırım diyetisyen bana spor yazmadı bir ömür boyu her hafta aynı tempoda yapamazsın sen sadece diyetine sadık kal dedi canım dur hele bir çare düşünürüz mutlaka üzme kendini detoks diyeti yapmak sağlıklı değil tatlımmmm

of bilmiyorum yaaa kafayı yemek üzereyim

of bilmiyorum yaaa kafayı yemek üzereyim

bir sakinleş canım diyetisyenle bir bağlantıya geç ya tatlım urfa da mutlaka özel hastanelerin diyetisyenleri vardır neden online başvurdun ki urfa gelişmiş sayılır keşke gitseydin bak ben diyetisyenim için 1 saatlik yola gidiyorum otobüse biniyorum gidiş geliş toplam 2. 5 saat sürüyor ama ne yapayım işte katlanacağız işteeeeee .....

canım bi tane var o da ben bşladığım dönemde izinliymiş benim tabi onun izindn dönmesine sabrım yoktu maalesef fiyat olarak da çok uygundu 25 liraydı dur bakalım bu hafta da geçsin de olmazsa ona gideceğim

canım bi tane var o da ben bşladığım dönemde izinliymiş benim tabi onun izindn dönmesine sabrım yoktu maalesef fiyat olarak da çok uygundu 25 liraydı dur bakalım bu hafta da geçsin de olmazsa ona gideceğim

bence de canım bu şekilde hiç sağlıklı ilerlemiyorsun yağ oranını kas oranı ödem mi hiçbir şey bilmiyorsun canım bu şekilde olmaz şekerim acil git ona çok rahatlayacaksın

hem ne güzel bak ikimiz de diyetisyen kontrollerde yapmış oluruz bilgilerimizi paylaşırız tatlımm :13::13::13::13::13::13:

merhaba diyetiko ve sevgili arkadaşım,

kahvaltım
1kk beyaz peynir 1 tutam maydonoz
1 domates 5 zeytin 2 dilim ekmek yeşil çay

yumurta yiyemedim midem bulandı çünkü ama acıktım o nedenle

arkadaşıma üzüldüm dilerim ben de aynı sorunu yaşamam zira tartılacağım gün tam regl dönemin olsun diyetisyen ona göre bir şey söylerrrrr

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr

ara öğünümü de yedim : 10.20
bir adet armut

birazdan öğlen yemeğimi yiyeceğim 12.30 gibi
yiyince sana yazarım tatlım makbuş sıkma canını kızım en azından 62 lerdesin ben daha 63 lerde sürünüyorummm akşama bol bol konuşuruz canımm yaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba öğlen yemeğim
saat: 12.30
2 kepçe mercimek çorbası
4 yemek k. patlıcan yemeği
1 su bardağı yoğurt
3 dilim ekmek

yemekler çok az yağlı ve çok tuzsuz dikkatli olmam lazım diyetiko zaten canım makbuşun morali bayağı bozuldu benim de ne olacağım ALLAH KERİM....

bu hafta hemen bitsin de salı günü gelsin diyetisyen günüm tartılayım öğreneyim ya

aslında bunu avantaja çevirebilirim çok dikkatli olurum belki birkaç gün de olsa zayıflarımm makbuşa çok üzüldüm neden öyle oldu yaaaaaaaaaaaaa ama inişli çıkışlı yol işte bakalım bana neler olacak offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Detoksa ihtiyacımız yok makbule hanım bu hafta uygulayacağınız program Şu şekilde
Sabah: 1kk peynir(az yağlı) 4-5adet zeytin 2dilim esmer ekmek söğüş(yağsız)

1.ARA: 1adet meyve Öğle: 1kase çorba 1ince dilim esmer ekmek Salata(Yağsız)

2.Ara: 1Meyve

Akşam: 5-6yk sebze yemeği susuz 2yk yoğurt 1ince dilim esmer ekmek Salata(yağsız)

3.ara: 1çaybardağı beyaz leblebi 1çorba kaşığı kuru üzüm

incir için verdiği cevap:
İncir kanşekerini çabuk yükselten meyvelerden bu açıdan çok tüketmemeye özen göstermenizi tavsiye ederim kabızlık durumu yaşamadıkça... En güzel çözüm karşı koyamadığımız yiyecekleri ortalıktan kaldırmak olabilir:) Diyeti 1 hafta uygulayalım.Diyetteki meyveler taze meyve olacak. Sevgiler...

dünkü menüme cevabı :
Merhaba Makbule Hanım;Günlük tüketiminizi inceledim…
Mütemadiyen meyveyi fazla alıyoruz unutmayın kş kurumeyvelerin de içeriğinde fruktoz var bununda fazlası vücutta yağ olarak depolanır;
Bir de size bahsettiğim c sınıfı sebzeler vardı ( havuç,patates,bezelye ve mantarın da) içeriğindeki şekeri unutmayalım...
Sevgiler…
Dyt. Bürge KÖKER

evet tatlım bu haftaki menüm belli oldu vallahi disiplin haftasından da zor görünüyor bugünü biraz serbest bırakıyorum kendime serbest derken canımın çektiği ama yasak olmayan şeylerden yiyorum akşama menümü yazarım yarından itibaren kelimesi kelimesine uyacağım bu diyete

afiyet olsun canım menülerin gayet güzel gidiyor benim hep öyle canım bence şu kullandığım ilaçtan oluyor benim baskül de yağ kas oranı ölçenlerden tatlım 100 gr yağ 40 gr kas 200 gr da su almışım ahh ahh ne zor işler bunlar yaa sende olmaz tatlım bu benim bünye acayip biraz toparlarım inşallah bu hafta ama hiç çıkmıycam diyetisyenin sözünden dur bakalım canım bu ay çıksın da kadın doğuma da gideceğim zaten ona da giderim olmadı aslında benim diyetisyenim den de çok memnunum canım gerekli tahlilleri yaptırıp göndermiştim ona göre düzenlemişti diyeti sağlıklı yani kız bi de dünya para verdim yaa 6 aylık paket ldım 500 lira verdim şimdi bırakırsam canım yanar :)

sabah: nesfit ballı bademli 100 gr yağsız süt ++20 dk yürüyüş

ara:yok

öğlen: ızgara tavuk 90 gr yağsız salata++20 dk yürüyüş

ara: çilek 125gr++20 dk yürüyüş

akşam: 3/4 simit 1 kk beyaz peynir yarım tam tahıllı poğaça 1 minik zeytinli poğaça 1 ısırık da eşimin böreğinden++20 dk yürüyüş

ara: çilek125gr 1 elma 100 gr yoğurt

Allahım bugün akşam zorunlu misafirlikteyimmmmmmmmmmmdim ,,,, ya baktım başım dönüyor kadın dayadı pirnç pilavını pastayı böreği zorla yedirdi daha ilk gidişim yemesem öğretmen hanım bizi küçük gördü diyecekti moralim çok bozuk Allah ım ne yapmalıyım salı gününe daha çok var nasıl dayanacağım katlancağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya ağlıyorum şuan kesin kilo alacağım bu gidişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ya hemen tuzu keseceğim ve haşlama yemeğe geçeceğim salı ya kadar yarın şu patlıcanı yiyeyim son kez ertesi gün kabak haşlayacağım ve tuzsuz yağsız domates çorbam yapacağımmmmmmmmmmmmmmmmm hemen acilllllllllllllllllllllll

cancağızım bu hafta ne oldu bize böyle olan olmuş bence de hemen yağsız tuzsuza geçmelisin ancak o zaman telafi edilir vereceğiz merak etme salıya var daha o zamana kadar verirsin ama bundan sonra kaçamağa izin yok bu hafta ultra disiplin haftası olsun tamam mı

Bu hafta kilo almis olmayacagiz plus plus disipline giriyoruz duyurulur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın sevguli gunluk ve cancazim umarim bugün daha iyisindir tatlim yeni bir gun yeni umutlar :) sabah kahvaltimi lisreye gore yapip okula geldim simdi yesil cay iciyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…