Benide bu düşündürüyır nakadar içeçeğimi bile bilmiyorum
gerekli motivasyonum yokbebe bisküvisi yiyorum ama şu pekmez olayına alışamadım hangi öğün aralığında içiyorsunuz kızlar?
Bende mecburen olması lazım balom var 3 ay sonra çirkin olmak istemiyorum balık etli olmak istiyorum kızlar
sakın kilo almam gerek diye stres yapma. ters teper. sakin ol kafanı rahat tut.
Canım pekmez bende işe yaramadı tek ama gün içinde 3 dilim ekmeğe tahin pekmez sür yada 3 çay kaşığı falan ye aldırır kilo çünkü içinde susam var susam kilo aldırır diye okumuştum bende hem buna hemde bebe büskivisine başlayacağım bol kilolarr
hayatım boyunca hep zayıp oldum kemik torbasıydı adımbunda 4 yıl önce 43 kilocuktum ölüyodum bildiğiniz
sonra aşık oluverdim6 8 ayda mutluktan ve söz vermemden dolayı zorlanarakda olsa kilomu aldmm kaç kilomuu 55 oldummmmmmmmm
yapılması gereken bol mutluluk
ve yemek bolllllllllll yemek böyle midenize azcıkk tıkanana kadar yiyinzamanla genişlioo bir bakmışsınız hapur hupur yiyosunz
ketçap mayonez sevenlerin işi daha iyi tavuğa sıkınnnnnn patatese köfteye dürüm yapın turşular ımmmmmmmm
sonra bol peynir yiyin aklınza geldikçe devamlı atıştırın peynir fındık ceviz meyve
pilavcığın üstüne koyunn musakkayı birde bol ayrann ohh
Canim bekmez kilo aldırırmı ???
Cnm sen suylamı içiyosun?? :26:Ben bir haftadır keçiboynuzu pekmezi yiyorum sabah ve akşam aç karnına kansızlık için içiyordum ama baktım aynı zamandada kilo alıyorum bende devam etmeye karar verdim işe yaradı yanii :)
Cnm sen suylamı içiyosun?? :26:
hayır normal bir yemek kaşığı içiyorum üstüne bazen su içiyorum ama genelde içmiyorum ...
diyetisyenim böyle söylemişti bana.
Kızlar ya size bişi sorucam hala su suprd...n ve sprk..n ilaçları satılıyor mu?
Ve reçeteli mi :26:
İlacin hicbir ise yaradigi yok kizlarrr bosuna kullanmayin derim
sana cok kızdım suan da ! sen daha ilk defa bu ilacı kullanıyosun ve 1 sıseyı bitirmeden işe yaramadı demıssın ! Bak ben bu surubu ilk içtigimde 2.sisede etkısını görmmstm ve sımdı ilk gun bile etkısını hissediyorum ama ilk içmek cok farklı o yuzden bıraktıysan devm et ilk sise bi bitsin snra görceksin neler olıyor :)
Herkesin bünyesi farklı başka bir şey uyguluyorum zaten
Bende bugun harnup pekmezi aldım ama nasıl uygulasamm bilemiyorum.. Yemeklerden ve kahvaltıdan önce mi sonra mı içsem bilemıyorum. Kahvaltıdan önce içince iştahım kapanabılıyor
ben aç karnına uyguluyorumm sabah ve akşam :) tadı çok güzel bence iştahın daha çok açılabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?