• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf Arkadaşlarım Gelin Beraber Kilo Alalımmm

Benide bu düşündürüyır nakadar içeçeğimi bile bilmiyorum :19:

Canım pekmez bende işe yaramadı tek ama gün içinde 3 dilim ekmeğe tahin pekmez sür yada 3 çay kaşığı falan ye aldırır kilo çünkü içinde susam var susam kilo aldırır diye okumuştum bende hem buna hemde bebe büskivisine başlayacağım bol kilolarr :27:

hayatım boyunca hep zayıp oldum kemik torbasıydı adım :D bunda 4 yıl önce 43 kilocuktum ölüyodum bildiğiniz:9:
sonra aşık oluverdim:16: 6 8 ayda mutluktan ve söz vermemden dolayı zorlanarakda olsa kilomu aldmm kaç kilomuu 55 oldummmmmmmmm:32::32::32:

yapılması gereken bol mutluluk
ve yemek bolllllllllll yemek böyle midenize azcıkk tıkanana kadar yiyin :9:zamanla genişlioo bir bakmışsınız hapur hupur yiyosunz
ketçap mayonez sevenlerin işi daha iyi tavuğa sıkınnnnnn patatese köfteye dürüm yapın turşular ımmmmmmmm:56:
sonra bol peynir yiyin aklınza geldikçe devamlı atıştırın peynir fındık ceviz meyve
pilavcığın üstüne koyunn musakkayı birde bol ayrann ohh:56:

iştahımı açtın vallaa :)))))

2 yıl önce 50 kiloydum boyum 169 omuzlarım geniş gercekten zayftım kafya koydum kılo alcam dıye her aksam bı kase sutun ıcıne muz dogradım kucuk kucuk bı yemek yasıgıda bal kattım yedım cok guzl bı tadı var ve 3 4 kılo aldım.tabı 2 yıl gectı ben artık ıstedgm kıloya geldım 60 62 arasında gdp gelıyorum yzuum kucuk oldgndan vucudumda kaldırıyo tavsıye ederım kızlar smdi bı otrusta bı ekmek yıyorum ssabah kahvaltıda benı tutablılene aşk olsun :)))

arkadaşlar benim kardeşim 1.68 boy ve 46 kiloydu yıllardır kilo alamaz .son 1 aydır kilo almak için uğraşıyordu ve 1 ayda tam 5 kilo aldı.kilo almak için yaptıkları şunlar her gece 1 bardak boza,gün içinde ballı muz ve sütün içine süt tozu karıştırıp üstüne birde bal döküp içmek.extradan yaptıkları bunlar gerisi rutin zaten biz ne bulursak yeriz gece tatlı yemek falan.birazda bünye meselesi bazıları yakıyor demekki.

Kızlar ya size bişi sorucam hala su suprd...n ve sprk..n ilaçları satılıyor mu?
Ve reçeteli mi :26:

Canım recetesiz eczanede 4.75 tl ben hiç receteli almadım 5 tl.ye alıyorm işte cok düzensiz kullandım bide baska cil problemı var onunla ugrasıyorm şurubu saldım yanı ama 2 haftadır düzene soktum 42 kilo falandım dün tartıldım 45.8 kg olmusumm :)))))

İlacin hicbir ise yaradigi yok kizlarrr bosuna kullanmayin derim

:20::20::20: sana cok kızdım suan da ! sen daha ilk defa bu ilacı kullanıyosun ve 1 sıseyı bitirmeden işe yaramadı demıssın ! Bak ben bu surubu ilk içtigimde 2.sisede etkısını görmmstm ve sımdı ilk gun bile etkısını hissediyorum ama ilk içmek cok farklı o yuzden bıraktıysan devm et ilk sise bi bitsin snra görceksin neler olıyor :) :32:

:20::20::20: sana cok kızdım suan da ! sen daha ilk defa bu ilacı kullanıyosun ve 1 sıseyı bitirmeden işe yaramadı demıssın ! Bak ben bu surubu ilk içtigimde 2.sisede etkısını görmmstm ve sımdı ilk gun bile etkısını hissediyorum ama ilk içmek cok farklı o yuzden bıraktıysan devm et ilk sise bi bitsin snra görceksin neler olıyor :) :32:

Herkesin bünyesi farklı başka bir şey uyguluyorum zaten :32:

Bende bugun harnup pekmezi aldım ama nasıl uygulasamm bilemiyorum.. Yemeklerden ve kahvaltıdan önce mi sonra mı içsem bilemıyorum. Kahvaltıdan önce içince iştahım kapanabılıyor:50:

ben aç karnına uyguluyorumm sabah ve akşam :) tadı çok güzel bence iştahın daha çok açılabilir :)

ben aç karnına uyguluyorumm sabah ve akşam :) tadı çok güzel bence iştahın daha çok açılabilir :)

Bıraksalar kasık kasık yerim a ma sabah kahvaltıda<n sonra ek kalori niyetine kullanmaya karar verdim :) ne zamandır kilo almak üzerine bişeyler uyguluyosun faydalı bilgilerin varsa paylasır mısın :40::40:

Back