- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
canım ben eczacı teknisyeniyim eczanede çalışıyorum sipraktin ve prakten eşdeğer ilaçlar aslında allerji ilacı ama yan etki olarak iştah açıyo hee şunuda belirteyim aynı zamanda uyku yapıyor buna dikkat ama acayip yediriyor hastalarıma tavsiye ediyorum bi sakıncasıda yok rahatlıkla kullanabilirsin
İlaç tavsiyesi yasak:)
Bence böyle bir riske girmeyin herhangi hastalığı olan biri kullanır kötü etkilenir vebalini almayın derim üstelik eczacı teknisyeniymişsiniz çok cesaretlisiniz gerçekten
çareniz kalmadığını düşünmeyin kimse düşünmesin gerçekten ben de öyle sanırdım ama hiçbir zaman yeterince yemiyoruz biz zayıflar
zaten yediğimiz halde alamasak hastalık çıkması gerekirdi bir sorun çıkması gerekirdi siz zaten doktora gitmişsiniz ama diğer arkadaşlar için diyorum her şeyden önce gidip tiroit hormonunuza kan değerlerinize baktırın sorun varsa zaten tedavi olunca zayıflık problemi de ortadan kalkar ama bir sorun yoksa ki inşallah kimsede yoktur yemek yiyin ama öyle kendi yediğimiz kadar değil yediğimizin 3 4 katı kadar
ben de inanmazdım hiç ama aldım 6 kilo ve inanılmaz güzel bir duygu etraftan herkesin ne güzel kilo aldın vs demesi:) sadece gerçekten boool bol yiyinn
kizlar bisey sormak istiyorum.. benim boyum 1.69 felan ve kilom 45 ve halada kilo vermek istiyorum ve biliyorum cok yanlis aslinda ama siz neden almak istiyorsunuz bana söyler misiniz? belki bu hep kilo verme istegim gider..
canım ben eczacı teknisyeniyim eczanede çalışıyorum sipraktin ve prakten eşdeğer ilaçlar aslında allerji ilacı ama yan etki olarak iştah açıyo hee şunuda belirteyim aynı zamanda uyku yapıyor buna dikkat ama acayip yediriyor hastalarıma tavsiye ediyorum bi sakıncasıda yok rahatlıkla kullanabilirsin
kizlar bisey sormak istiyorum.. benim boyum 1.69 felan ve kilom 45 ve halada kilo vermek istiyorum ve biliyorum cok yanlis aslinda ama siz neden almak istiyorsunuz bana söyler misiniz? belki bu hep kilo verme istegim gider..
Kızlar 5 günde 2 kilo daha aldım çok yoğun bir programla şu an 50yim :) ara verdim programa 2 3 gün sonra tekrar başlayacağım isteyenle paylaşırım programımı:)
5 gunnde nasıl basardın hayret doğrusu paylaş da merakımız gıtsın bakemmmmmmmmmmm
aynen pirinçunu faysa ediomu
5 gunnde nasıl basardın hayret doğrusu paylaş da merakımız gıtsın bakemmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?