Zayıf Arkadaşlarım Gelin Beraber Kilo Alalımmm

İlaç tavsiyesi yasak:)
Bence böyle bir riske girmeyin herhangi hastalığı olan biri kullanır kötü etkilenir vebalini almayın derim üstelik eczacı teknisyeniymişsiniz çok cesaretlisiniz gerçekten

Size bir fikirde bulunmak istiyorum. Bende sizin gibi kilo almak isteyenlerdendim. Simdi ideal kiloma ulastim. Ben her sabah ve her aksam yatmadan önce balli sicak süt iciyordum. Kilo amama cok yardimci oldu ve sizinle paylasmak istedim

İlaç tavsiyesi yasak:)
Bence böyle bir riske girmeyin herhangi hastalığı olan biri kullanır kötü etkilenir vebalini almayın derim üstelik eczacı teknisyeniymişsiniz çok cesaretlisiniz gerçekten

ilaç tavsiyesi yasak diyosun canımda bir sürü insan bi ton ilaç söylemiş cesaret konusuna gelince bunu ben değil doktorlar bile veriyor bundan dolayı önerdim ki ben insanlara illaki kullanın demiyorum kullanmak isteyen dener kullanır içine sinmeyen olursa doktoruna danışır öyle kullanır ok

tiroitlere baktırmaları gerekir bu konuda sana katılıyorum ama yediğinin iki üç katını ye diyosun mesela ben doyduğumu hissetiğim zaman daha fazlasını yiyemiyorum çünkü yediğim zaman bütün yediklerimi geri çıkartıyorum midem bulanıyor yani o yüzden bi şeylerin bizi tetiklemesi lazım ki yemek yiyebilelim dimi ama

valla bende de bogaz ıyıdır ama pek alamam aslında ben hıc kendımı zayıf gormuyom ama cevremdekı ınsanlar soyleyınce rahtsız oluyom. boy 1.68 kılo su an 51 tam cıtır hatunum yaaaaaaaaaaaaaaa .ayrıca nısanlım hıc dert etmıyo zayıf olusumu baskaları karısıyo sonır oluyom yerım ben onu yaaaaaaaaaaaaa

Merhaba arkadaşlar,
Ben 1.78 boyunda 52-55 kilolarında çok zayıf biriydim. Özellikle annaannemin deyimi ile kuru , ölcek bu ölcek diye sevdiği biriydim.
Öncelikle işe abur cuburla başladım. Sevdiğim yiyeceklerle midemi genişlettim. Keçiboynuzu , aç karnına pekmez, akşam yatarken bile tost yiyip yattım. Biraz kilo alsamsa yine istediğim kiloya gelmemiştim. 4.5 aylık evliyim. 4 ayda resmen 67 kiloya ulaştım.
Yiyorum ama kilo alamıyorum diyordum. Meğer kendimi kandırmışım. Yediğimi zannediyormuşum. Şimdi öyle bir yiyorumki, hep hayalini kurduğum diyete başlasammı diye düşünüyorum artık.
1. Kural sevdiğin yiyeceklerle mideni genişletmen .
2. Kural sürekli atıştırmalık birşeyler yanında bulundurup yemen.
3. Kural Akşam yemeğini krallar gibi yapman.
4.Kural Mutluluk, rahatlık, kafaya birşey takmamak.

En önemlisi 4. Kural arkadaşlar.

Sevgiyle kalın...

58 kiloyum şuanda, 59 çıktı ama üstüm kalabalık. 5 kilo alsam yeter aslında.
asıl derdim kilom iyide biraz göğüslerimi büyütmek, bide emzirmeden sonra sarktı zaten küçükler. Hiç hoş gözükmüyolar gözüme

kizlar bisey sormak istiyorum.. benim boyum 1.69 felan ve kilom 45 ve halada kilo vermek istiyorum ve biliyorum cok yanlis aslinda ama siz neden almak istiyorsunuz bana söyler misiniz? belki bu hep kilo verme istegim gider..

Kızlar 5 günde 2 kilo daha aldım çok yoğun bir programla şu an 50yim :) ara verdim programa 2 3 gün sonra tekrar başlayacağım isteyenle paylaşırım programımı:)

kizlar bisey sormak istiyorum.. benim boyum 1.69 felan ve kilom 45 ve halada kilo vermek istiyorum ve biliyorum cok yanlis aslinda ama siz neden almak istiyorsunuz bana söyler misiniz? belki bu hep kilo verme istegim gider..

Çünkü zayıf olmak hasta gibi görünüyor sağlıklı durmuyor
Ben boyum 158 olmasına rağmen 50 kiloyum şu an ama hala almak istiyorum:) bence sen de verme artık hatta ben senin yerinde olsam bir 15 kilo alırdım

Sen neden zayıf olmak istiyorsun zaten şu an eminim fazlasıyla zayıfsındır

kilo almak istiyom 14 yaşındayım 165 boyunda 47 kiloyum herkes ne güzel fiziğinmn var dio ma ben beğenmiyorum cicibebe kullanmaya bşladım pirinçununu denedinizmi yardım edin hoff acıktım

Çok sağol canım bilgi verdiğin için ama sana bir şey danışayım ilk gün kullandım sadece uyku yaptı iştah açmadı bende sonrada hevesim kaçtı kullanamadım sence kullanmalı mıyım?

bir kaç gün kullan zaten bünyen alışıyor daha sonrasında iştahın açılıyor bir hafta dene farkı görürsün

cunku herseyın olçusu olması cnm boy ve kılo orantılı olmalı en besta cekıcılıgın kalmıyor gıydıklerın yakısmıyor tabırı caızse tahta kurusu oluyosun canm herseyın asırısı zarar

5 gunnde nasıl basardın hayret doğrusu paylaş da merakımız gıtsın bakemmmmmmmmmmm

Canım direkt programımın fotosunu ekleyeyim :)

Cicibebe1 2 yazan günde 3 kase olduğundan takip etmek için yiyip yemediğimi:)
Fındık 1 kase
Balıkyağı 1 kapsül supradyn de öyle (saçlarım için balıkyağı, vitamini de doktor kullanmamı önermişti kilo almaya bir etkisi olduğunu sanmıyorum bunların:)
Toz içecek keçiboynuzu tozunu dolu dolu bir tatlı kaşığını süte katıp içtim
Pekmez1 2 de 2 yemek kaşığı olduğundan o şekilde yazdım:)

48.100 olarak başladım ve bugün bu yoğun programı bırakmama rağmen 50.300 gramım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…