Bende iştah açıcı şurup kullanıyorum ama düzenli kullanınca etkisi gidiyor o yüzden ben düzenli kullanmıyorum. İçince de kurt gibii acıkıyorum
Bana kilo aldıran da bu iştahımın açılması zaten
ben de kendim bir program uyguluyorum iki gündür bakalım umarım faydasını göreceğim zaten önceden 6 kilo aldığımdan umudum var 48e çıkıp ara vermiştim uğraşlarıma hem de kilom sabitlensin dedim hakikaten de öyle oldu
şimdi hedefim 51 52 kilo haydi hayırlısı :)
seninki nasıl bişi canımm ?
her gün cicibebe 2 yemek kaşığı pekmez yiyorum
akşamları bir kase fındık yiyorum ve her gün öğlen mutlaka makarna yiyorum önceden nasıl kilo almışsam öyle canım
e tabi en önemlisi sık sık bol bol yiyorum :)
Zorlada olsa yiyorum bende mide genisledi herhalde yazdiklarimida uygulayayim alcam ins kilo dualariniz benimle olsun kizlarrkizlarr gelismeleri yazariim Allah basip eder insallah :)
......kullanıyorumHangi surup canim ?
Sipraktin kullanıyorum
Tavsiye etmiyorum sadece ismini arkadas sorduğu icin verdim.ilaç ismi/tavsiyesi vermek yasak arkadaşlar
keşke güzel yurdumda kafasına göre kullanmak da yasak olsa...
......kullanıyorum
Tavsiye etmiyorum sadece ismini arkadas sorduğu icin verdim.
ayrica kafama göre kullandığımı nerden cikardin?? Doktorun yazmadığını nerden biliyorsun?
Ben daha önce de kullandim yine almıştım kilo ama bu ara cok hasta oldum o yüzden kilo verdim. Kimseye tavsiye etmiyorum arkadaslar tekrar soyliyim doktora danışıp kullanın.doktorun yazdığına eminim tatlım, doktorlar herkese yazıyor bunu ama işte insan kendi iradesiyle düşünüp karar veriyor bana da yazdı arkadaşlarıma da yazdı kullanmadık. çünkü adı üzerinde ilaç; antihistaminik bir ilaç :)
her neyse senin tercihin, şunu da belirteyim bu ilaçla kilo alıp bıraktığında foss diye sönen çook oldu bence kullanmadan 2 3 defa düşünün derim :)
Ben daha önce de kullandim yine almıştım kilo ama bu ara cok hasta oldum o yüzden kilo verdim. Kimseye tavsiye etmiyorum arkadaslar tekrar soyliyim doktora danışıp kullanın.
Baska çaren kalmayinca da doktordan istemek zorunda kalıyorsun iste
inşallah canım:)
yaşın kaçtı canım? bir de aralarda göremedim boyun kilonu yazmış mıydın?
Herhalde yazmistim ama 40 kgyim canim aldigim bi toz vardi 2-3 ay once kullanmamistim simdi ona basladim bide tahin pekmez ins alicam kiloo :)
Ben bi ara diyetisyene gittim yaşın ilerledikçe kilo almak kolaylaşıyor dedi. 26 yaşından sonra metabolizma yavaşlıyormuş ve doğal olarak kilo almaya başlıyormuşuz. Ama kilo almak için de 26 yaşımı bekleyemem. Şimdi 49 oldum çok şükür. Ama bu 40lı kilolardan kurtulmak istiyorum artık. Bi grip olsam 2-3 kilo veriyorum hemenyaşın gençse kilo almak da kolay oluyormuş yaşın kaçtı canım?
benim de boyum 158 kilom şu an 48 ben de 52 falan olmak istiyorum
canım şuan tahin pekmez deilde sadece pekmez ve su kullanmayı düşünüyorum bunlar işe yaramazsa sen nasıl uygulamıştın tahin pekmezi ne ne kadar zamanda almıştın kilo?
Ben bi ara diyetisyene gittim yaşın ilerledikçe kilo almak kolaylaşıyor dedi. 26 yaşından sonra metabolizma yavaşlıyormuş ve doğal olarak kilo almaya başlıyormuşuz. Ama kilo almak için de 26 yaşımı bekleyemem. Şimdi 49 oldum çok şükür. Ama bu 40lı kilolardan kurtulmak istiyorum artık. Bi grip olsam 2-3 kilo veriyorum hemen
Sakin doktora danismadan kullanmayin ciddi yan etkileri varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?