Zamanla değişmek

Sahiden doğru bir noktaya değindiniz . Kimin gözüne girecek birde bu kadın eşime laf arasında ben çocuğumu sarhoşken yaptım diyen salağın biri eşime kırk kere selam merhaabadan öteye gitme dememe rağmen böyle aptalca davranması beni bitiriyor

Kadindan ve esinden hazetmicem ve bu hazetmedigim insanlarla valit geciricem ustelik hemde yilbasi gecesi bi de zorla alkol alicam, esinize size 1 gram saygisi yok bilmiyorum farkinda misiniz ? Evimde vurur kafami yatarim kendi de gider kutlar … ayrica kendisi evdeyken evin ihtiyaci icin kadini gondermek ne demek ne sevgi ne saygi kalmis birakin kendine prenses gibi davranicak birini bulsun bosanin bosanmazsaniz bile yok sayin asla adam yerine koymayin

Gerçekten çok haklısınız . Bu hayatı maalesef bile istiye seçtiğim için kendime ayrı evlendiğim insana ayrı kızıyorum böyle biri değildi ama böyle biri oldu

Siz bu adamın annesi gibisiniz?
Tekin olmayan insanlarla dolaşma diye tembihlemek.
Alkol almak istiyor ama siz istemiyorsunuz diye içmiyor?

Eşini niye sizden izin almalı? Adama niye çocuk gibi davranıyorsunuz. Kendisi ne olduğunu bilemeyecek zekada bir adam mı? Roller çorba olmuş. Belirli yaşlara gelmiş insanlarsınız kiminle arkadaşlık kuracağınızı da sormayın bir zahmet.

birbirinizin dengi degilsiniz belki de.bunun farkina variyosun aslinda yavastan cinnet durumu dedigin sey.bu farkindaligi gormeye baslaman
Değiliz evet bunu koskoca senelerden sonra ancak gözümü açtığımda görebilm
Evet maalesef sürekli olarak bu oluyor

Kadının kocası nasıl tekin değil ?Sanırım iş karsilikli saygı ile ilgili.Ben kendi iliskimde genelde açık açık sen böylesin sen anlamiyorsun samimi olma demem.Cunku o zaman o çocuk ben anne hissiyatı olur ve tersi için inatlasmada olabilir.Ben alttanalttan ince ince işleyip soğutuyorum böyle tiplerden sonra sen ne kadar da doğru tanıyorsun insanları canim diyorum Ben demedim o farketti gibi oluyor.Bazen net tepkide verilir tabiki fakat o zaman sen hep ciddisin sen tadımı kaciriyorsun herşeyi sen biliyorsun gibi durumları da tolere etmek gerekiyor.

Valla bizde de ben çıldırıp yaptığının yanlış olduğunu söylediğimde sessiz sessiz dinliyip ben öyle düşünmemiştim haklısın diyor ve sakin sakin işine bakıyor . Sonra başka bir patavatsızca ya da düşüncesizlikle geri geliyor bana sağolsun

Ee eşinize şunu yapma,şununla gezme vs diye tembihleyip durursanız ebeveyni gibi olursunuz tabii.
Size uygun olmayan biriyle evlenip annesi rolünü üstlenmiş gibi olmuşsunuz.
Kaç çocuk annesini dinliyor ki kendi buluyor yolunu,eşiniz de böyle bir insansa sizi dinlemez zaten.
Dediğiniz gibi insanlarsa kendi görüp bırakır konuşmayı

Eşiniz sizi sevmiyor. Çok net görünüyor buradan

Kadın pek sağlam pabuç gelmedi eşinizin kadına zaafı olabilecegini düşündüm açıkcası

Yani eşinde olsa özel günlerde alkol içen insanlara saygı duymak zorundasın sen içmeyebilirsin sonuçta içenler kendine zarar verir bu dediğim de sağlığına zarar verecek kadar alkolik olanlara.. bi kadeh eşlik etmesinde sorun yok ama hoşlanmadıysan o insanlardan bi kez daha eşinle konuşmalısın. Bir evlilikde eşler birbirlerinin hoşlanmadığı durumları gözden geçirip düşünmelilerdir. Ben herzaman empati yaparım ve yapmasına müsade ederim konuştuktan sonra susarım ve düşünmesini sağlarım konuşmadan sonra da olumlu dönüşler alıyorum ama eşin seni takmıyo hoppala olduysa geçmiş olsun ..

Herkes aynı kalmayabilir yani sadece alkol konusunda değil farklı konularda da fikirleri değişebilir insanların. Hayata bakış açımız bence de sabit kalmamalı çünkü değişim gelişimin bir parçasıdır diyerek politik bir yorumda bulunmak istiyorum çok değil 4 ay önce bu konuyu okusaydım size hak verirdim ama şuan veremiyorum çünkü yaşadıklarım etraftan dinlediklerim gözlemlediklerim sonucunda özellikle eşler arasında belirli bir kısıtlama olmamasının daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Evet değişti veya yeni şeyler deneme merakı oluştu eşinizin onu kontrol etmeyi bırakın sizin de dediğiniz gibi onun annesi değilsiniz daha önemlisi siz hoşlanmadığınız ortamda bulunmak zorunda değilsiniz evet kulağa çok tuhaf gelebilir ama eşimiz de olsa artık eskisi gibi olmadığı zaman saygı duymak zorundayız eğer aldatma gibi bir şüphe yoksa detaylara takılmayın o, istediği gibi kutlasın yılbaşını siz de istediğiniz gibi kutlayın zorla yanınızda tutmaya çalışınca sizden nefret edecek

Neden eşiniz oyun oynarken siz bakkala gidiyorsunuz? Ben çok yorgunum bütün gün evi temizledim çocuklara baktım. Sen bakkala gider misin diyin eşinize. Alkol almak istemiyorsan almazsın, içmek zorunda değilsinizki. Eşiniz de hep ısrar etmiş öyle şey olmaz içeceksin diyor. Evin bütün yükünü üstünüze almışsınız. Tabiki yorulursunuz. Erkeğe de görevler verilmeli, yardım etmesi gerekiyor

Sonu grup gibi bu işin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…