Sahiden doğru bir noktaya değindiniz . Kimin gözüne girecek birde bu kadın eşime laf arasında ben çocuğumu sarhoşken yaptım diyen salağın biri eşime kırk kere selam merhaabadan öteye gitme dememe rağmen böyle aptalca davranması beni bitiriyorAlkol kullanmıyorsunuz, ortam olarak tercih etmiyorsunuz, kadının eşinden da haz etmiyorsunuz ama kocanız ille de gidelim ve alkol al diye ısrar ediyor. Nereden bakılmaz anormal bir durum. Kimin gözüne girecek size istemediğiniz şeyleri yaptırarak?
Kadindan ve esinden hazetmicem ve bu hazetmedigim insanlarla valit geciricem ustelik hemde yilbasi gecesi bi de zorla alkol alicam, esinize size 1 gram saygisi yok bilmiyorum farkinda misiniz ? Evimde vurur kafami yatarim kendi de gider kutlar … ayrica kendisi evdeyken evin ihtiyaci icin kadini gondermek ne demek ne sevgi ne saygi kalmis birakin kendine prenses gibi davranicak birini bulsun bosanin bosanmazsaniz bile yok sayin asla adam yerine koymayinMerhaba
Sizde zaman zaman evliliğinizde tek kalmış ve çoğu şeyi yükleniyormuş gibi hissettiğiniz Zamanlar oluyor mu . Ben senelerdir eşimin görmediğim tanımadığım huylarına şayit olmaya başladım . İkimizde alkol sigara vb içen insanlar değiliz . Bunlardan biri dini neden ama müslüman olmasamda alkolü sevmiyorum . Olmasam yine de içmezdim . Eşim şimdi tutturmuş yıl başı gecesi iş yerindeki kız arkadaşı ( o da evli ) evine alkol alıp yılbaşı kutlamaya davet etti gidelim diyor . Bende tamam ama ben alkol almam istemiyorum dedikçe yok ya öyle şey olmaz demeye başladı . Ki kendisininde içmesine razı olmadığım için ağzına alkol sürmeyen adam şimdi tutturmuş alkol alalım işte ben içerim diye tutturuyor . Kadının kocası da pek tekin biri değil . Ben eşime tekin olmayan insanlarla dolaşma diye tembihledikçe çocuk gibi her yerden birşey çıkarıyor . Eskiden tanıdığım sevdiğim adam değil sanki . Evde oturuyor oynuyor beni bakkala gönderiyor ? Evde tüm gün ev işi yapmamışım ve çocuğumuza bakmıyomuium gibi ?? Gerçekten hem erkek hem kadın rolü oynuyorum sanki .çok bunaldım . Bunlar en basit örnekler . İlgisizliği de cabası . Böyle durumlar yaşayan varmı ne gibi bir tavır takındınız kocanızın çocuğunuzmuş gibi davranmasına merak ediyorum
Cinnet geçiricem diye korkuyorum bi kere oatlarsamhoderi sesin çıksın artık be kim karısına zorla alkol içirir olmuş?
evlilikteki amaclarini duygularini istikametini bilirsin ve o yonde ilerlerlersin hem koca olarak hem kadin olarak vazifelerini bilirsin ve esini dusunerek adim atarsin her durumda.Sağlam temelli evlilikler nasıl oluyor
Gerçekten çok haklısınız . Bu hayatı maalesef bile istiye seçtiğim için kendime ayrı evlendiğim insana ayrı kızıyorum böyle biri değildi ama böyle biri olduKadindan ve esinden hazetmicem ve bu hazetmedigim insanlarla valit geciricem ustelik hemde yilbasi gecesi bi de zorla alkol alicam, esinize size 1 gram saygisi yok bilmiyorum farkinda misiniz ? Evimde vurur kafami yatarim kendi de gider kutlar … ayrica kendisi evdeyken evin ihtiyaci icin kadini gondermek ne demek ne sevgi ne saygi kalmis birakin kendine prenses gibi davranicak birini bulsun bosanin bosanmazsaniz bile yok sayin asla adam yerine koymayin
birbirinizin dengi degilsiniz belki de.bunun farkina variyosun aslinda yavastan cinnet durumu dedigin sey.bu farkindaligi gormeye baslamanCinnet geçiricem diye korkuyorum bi kere oatlarsam
Değiliz evet bunu koskoca senelerden sonra ancak gözümü açtığımda görebildimbirbirinizin dengi degilsiniz belki de.bunun farkina variyosun aslinda yavastan cinnet durumu dedigin sey.bu farkindaligi gormeye baslaman
ofken bundandir canim.yani sinirlarini iyi ciz esine tavrini koy anlamazsa farkli konus kendisiyle.ama istemedigin bir durumun icine girince hep bir sonraki adim gelirDeğiliz evet bunu koskoca senelerden sonra ancak gözümü açtığımda görebildim
Değiliz evet bunu koskoca senelerden sonra ancak gözümü açtığımda görebilmbirbirinizin dengi degilsiniz belki de.bunun farkina variyosun aslinda yavastan cinnet durumu dedigin sey.bu farkindaligi gormeye baslaman
Evet maalesef sürekli olarak bu oluyorSiz bu adamın annesi gibisiniz?
Tekin olmayan insanlarla dolaşma diye tembihlemek.
Alkol almak istiyor ama siz istemiyorsunuz diye içmiyor?
Eşini niye sizden izin almalı? Adama niye çocuk gibi davranıyorsunuz. Kendisi ne olduğunu bilemeyecek zekada bir adam mı? Roller çorba olmuş. Belirli yaşlara gelmiş insanlarsınız kiminle arkadaşlık kuracağınızı da sormayın bir zahmet.
Valla bizde de ben çıldırıp yaptığının yanlış olduğunu söylediğimde sessiz sessiz dinliyip ben öyle düşünmemiştim haklısın diyor ve sakin sakin işine bakıyor . Sonra başka bir patavatsızca ya da düşüncesizlikle geri geliyor bana sağolsunKadının kocası nasıl tekin değil ?Sanırım iş karsilikli saygı ile ilgili.Ben kendi iliskimde genelde açık açık sen böylesin sen anlamiyorsun samimi olma demem.Cunku o zaman o çocuk ben anne hissiyatı olur ve tersi için inatlasmada olabilir.Ben alttanalttan ince ince işleyip soğutuyorum böyle tiplerden sonra sen ne kadar da doğru tanıyorsun insanları canim diyorumBen demedim o farketti gibi oluyor.Bazen net tepkide verilir tabiki fakat o zaman sen hep ciddisin sen tadımı kaciriyorsun herşeyi sen biliyorsun gibi durumları da tolere etmek gerekiyor.
Yani eşinde olsa özel günlerde alkol içen insanlara saygı duymak zorundasın sen içmeyebilirsin sonuçta içenler kendine zarar verir bu dediğim de sağlığına zarar verecek kadar alkolik olanlara.. bi kadeh eşlik etmesinde sorun yok ama hoşlanmadıysan o insanlardan bi kez daha eşinle konuşmalısın. Bir evlilikde eşler birbirlerinin hoşlanmadığı durumları gözden geçirip düşünmelilerdir. Ben herzaman empati yaparım ve yapmasına müsade ederim konuştuktan sonra susarım ve düşünmesini sağlarım konuşmadan sonra da olumlu dönüşler alıyorum ama eşin seni takmıyo hoppala olduysa geçmiş olsun ..Merhaba
Sizde zaman zaman evliliğinizde tek kalmış ve çoğu şeyi yükleniyormuş gibi hissettiğiniz Zamanlar oluyor mu . Ben senelerdir eşimin görmediğim tanımadığım huylarına şayit olmaya başladım . İkimizde alkol sigara vb içen insanlar değiliz . Bunlardan biri dini neden ama müslüman olmasamda alkolü sevmiyorum . Olmasam yine de içmezdim . Eşim şimdi tutturmuş yıl başı gecesi iş yerindeki kız arkadaşı ( o da evli ) evine alkol alıp yılbaşı kutlamaya davet etti gidelim diyor . Bende tamam ama ben alkol almam istemiyorum dedikçe yok ya öyle şey olmaz demeye başladı . Ki kendisininde içmesine razı olmadığım için ağzına alkol sürmeyen adam şimdi tutturmuş alkol alalım işte ben içerim diye tutturuyor . Kadının kocası da pek tekin biri değil . Ben eşime tekin olmayan insanlarla dolaşma diye tembihledikçe çocuk gibi her yerden birşey çıkarıyor . Eskiden tanıdığım sevdiğim adam değil sanki . Evde oturuyor oynuyor beni bakkala gönderiyor ? Evde tüm gün ev işi yapmamışım ve çocuğumuza bakmıyomuium gibi ?? Gerçekten hem erkek hem kadın rolü oynuyorum sanki .çok bunaldım . Bunlar en basit örnekler . İlgisizliği de cabası . Böyle durumlar yaşayan varmı ne gibi bir tavır takındınız kocanızın çocuğunuzmuş gibi davranmasına merak ediyorum
Neden eşiniz oyun oynarken siz bakkala gidiyorsunuz? Ben çok yorgunum bütün gün evi temizledim çocuklara baktım. Sen bakkala gider misin diyin eşinize. Alkol almak istemiyorsan almazsın, içmek zorunda değilsinizki. Eşiniz de hep ısrar etmiş öyle şey olmaz içeceksin diyor. Evin bütün yükünü üstünüze almışsınız. Tabiki yorulursunuz. Erkeğe de görevler verilmeli, yardım etmesi gerekiyorMerhaba
Sonu grup gibi bu işin....Merhaba