Zamanla değişmek

hoderi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
387
283
31
Merhaba
Sizde zaman zaman evliliğinizde tek kalmış ve çoğu şeyi yükleniyormuş gibi hissettiğiniz Zamanlar oluyor mu . Ben senelerdir eşimin görmediğim tanımadığım huylarına şayit olmaya başladım . İkimizde alkol sigara vb içen insanlar değiliz . Bunlardan biri dini neden ama müslüman olmasamda alkolü sevmiyorum . Olmasam yine de içmezdim . Eşim şimdi tutturmuş yıl başı gecesi iş yerindeki kız arkadaşı ( o da evli ) evine alkol alıp yılbaşı kutlamaya davet etti gidelim diyor . Bende tamam ama ben alkol almam istemiyorum dedikçe yok ya öyle şey olmaz demeye başladı . Ki kendisininde içmesine razı olmadığım için ağzına alkol sürmeyen adam şimdi tutturmuş alkol alalım işte ben içerim diye tutturuyor . Kadının kocası da pek tekin biri değil . Ben eşime tekin olmayan insanlarla dolaşma diye tembihledikçe çocuk gibi her yerden birşey çıkarıyor . Eskiden tanıdığım sevdiğim adam değil sanki . Evde oturuyor oynuyor beni bakkala gönderiyor ? Evde tüm gün ev işi yapmamışım ve çocuğumuza bakmıyomuium gibi ?? Gerçekten hem erkek hem kadın rolü oynuyorum sanki .çok bunaldım . Bunlar en basit örnekler . İlgisizliği de cabası . Böyle durumlar yaşayan varmı ne gibi bir tavır takındınız kocanızın çocuğunuzmuş gibi davranmasına merak ediyorum

Alkol ortamını bilmem ama ünideyken birkaç arkadaş yılbaşında evde içmişti. Biraz kafaları güzel olunca saçmalamaya başlamışlardı. Biz çok eğlenmiştik hala dalgasını geçeriz. İş yerinden biriyle öyle bi ortamda bulunmak istemezdim. Bence saçmalık. Gitmeyin. Tek başına da gidemeyeceğine göre evde otursun.

Kadının kocasından haz etmiyorsunuz, eşiniz biliyor ve sizi bu adamın olduğu ortama getirmek için ısrar ettiği yetmiyor bir de alkol al diyor. Aklıma benim kötü şeyler geliyor. Her gün neler okuyor duyuyoruz çocuğunuzda varmış ne gerek var elalemle içip sapitmaya. Evinizde alın için çok heveslendiyse kocanız gerçi ev ihtiyacı için bakkala beni gönderen adamla bırak yılbaşı kutlamayı önüne yemek bile koymazdim.
Bu adamlara ne oluyor ya döndüler prensese.
Boşanmayı düşünür müsünüz? (Konu açan herkese boşan yazan üye gibi oldum bu son konularda)

Haz etmiyorsanız gitmezsiniz olır biter kimsenin şımarıklığını çekmek zorunda değilsiniz isteyen içer istemeyen içmez yani ne ısrarı ediyor

Alkole alışkın değilseniz başkalarının yanında helede yılbaşı kutlaması gibi sınırsız bir ortamda yapmamanızı tavsiye edebilirim.

Asıl meseleye gelecek olursak. İnsan değişime ayak uydurabilen bir varlık. Eşinizin değişen huylarını yadırgamamak gerek. Bunlar yıllardır bastırılmış dıygulardan açığa çıkıyor. Siz yaparsınız yapmazsınız, ayak uydurursunuz uydurmazsınız onu bilemem ama değişmesi çok da anormal değil.

Bende sevmiyorum öyle ortamları ya tamamiyle kızlen güzel olur ya da tamamiyle erkek ortamı olması lazım

Düşünüyorum son zamanlarda sık sık ama tabiki her boşanmayı düşünen kadın gibi benimde aklımda o tipik sorular var

Alışık değilim açıkçası dediğiniz gibi .

Anladım o aklınıza gelen senaryoyu böyle oldukça eşimi bıçaklayasım geliyor …

Anladım o aklınıza gelen senaryoyu böyle oldukça eşimi bıçaklayasım geliyor …
Ya eşinizi en iyi siz tanırsınız, böyle saf saf arkadaş meraklısı etraf meraklısı çok adam var belki de öyle biri, ne olursa olsun niyeti sizle eğlenmek güzel zamna geçirmek olsa bile içki iç diye ısrar etmesi kabul edilemez, siz de istemediğiniz bu durumu kabul etmeyin, hiç alkol almayan biri bir iki kadehle mide bulantısı vs yaşayabilir ne gerek var bunlara başkasının evinde

Çocuğum gibi davranmadigim için çocuğum rolüne girmiyor, alkol olayına bir şey diyemem ama kısıtlamanın faydasi olmaz arkadaşını secemeyecek adamla da ne bileyim uğraşması zor.

Bende aynı kafadayım zorla ikidebir iç iç ne oluyoruz ya dedirtiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…