Merhaba
Sizde zaman zaman evliliğinizde tek kalmış ve çoğu şeyi yükleniyormuş gibi hissettiğiniz Zamanlar oluyor mu . Ben senelerdir eşimin görmediğim tanımadığım huylarına şayit olmaya başladım . İkimizde alkol sigara vb içen insanlar değiliz . Bunlardan biri dini neden ama müslüman olmasamda alkolü sevmiyorum . Olmasam yine de içmezdim . Eşim şimdi tutturmuş yıl başı gecesi iş yerindeki kız arkadaşı ( o da evli ) evine alkol alıp yılbaşı kutlamaya davet etti gidelim diyor . Bende tamam ama ben alkol almam istemiyorum dedikçe yok ya öyle şey olmaz demeye başladı . Ki kendisininde içmesine razı olmadığım için ağzına alkol sürmeyen adam şimdi tutturmuş alkol alalım işte ben içerim diye tutturuyor . Kadının kocası da pek tekin biri değil . Ben eşime tekin olmayan insanlarla dolaşma diye tembihledikçe çocuk gibi her yerden birşey çıkarıyor . Eskiden tanıdığım sevdiğim adam değil sanki . Evde oturuyor oynuyor beni bakkala gönderiyor ? Evde tüm gün ev işi yapmamışım ve çocuğumuza bakmıyomuium gibi ?? Gerçekten hem erkek hem kadın rolü oynuyorum sanki .çok bunaldım . Bunlar en basit örnekler . İlgisizliği de cabası . Böyle durumlar yaşayan varmı ne gibi bir tavır takındınız kocanızın çocuğunuzmuş gibi davranmasına merak ediyorum