Ben ne zaman hamile kalmayı düşünsem hesap yapmak durumundayim izne ayrılacağım için. Ayrıca ilk geceden hamile kalanlar oluyor bu neden olmasınHemen hesap yapıyorum ben de yaş farkından 9ay çıkarıyorum ne zaman hamile kalmam gerekir diye ahahah çok komik gerçekten desanki gününde doğacakta hemen hamile kalacaksın da falan nasip işte
Tesekkur ederim cevap icinKardeş eksikliğini evlenirken çok yaşadım işlerim için koşturan olmadı kuzenler soğuk oluyor bi yere kadardır yani. Ama yine de öyle aman aman bi eksiklik hissetmiyorum İnsan tatmadigi duygunun da yoksunu olmuyor biliyor musunuz benim babam da yok millet soruyor zor mu diye zor değil valla.
Evet doktorumuzda öyle söyledi 3,5-4 yaş kardeşler arası ideal bi dönem demiştiSizin de yas farki tam ideal olmus zamani o zamanmış demek ki
Bizim baba evdeyken zaten sıkıntı yok eşimin evde olduğu gün benim izin gunum yani daha fazla uyur kendime biraz vakit ayırırım1 sınıfa giderken yeni bir bebek olunca sorun oluyormus evet onu duymuştum hep hatta kardeşim de ortanca kardeşim birinci sınıfa giderken doğdu annem hep der onla yeterince ilgilenemedim diye bebegi babaya da versen durma suresi maalesef az
Eğer imkanlarınız el veriyorsa, 8 sene gözünüzde büyümesin, geç kaldık demeyin. Evet, kendi akranı gibi değil ama Kardeş iletişimini kuruyorlar eğer siz güzel yönetebilirseniz durumu.Benim oğlum 6 yaşında maddi manevi durumlardan dolayı düşünmedim 2. Çocuk ama çok pismanim çok yalnız büyüdü oğlum şimdide yeni ise başladım bir süre çalışmam lazım benm 2.cocuk olana kadar oğlum en az 8 yaşında olacak ve yine yalnızlığı tam.olarak giderilemecek yaş farkından dolayı bence düşünmeyin yapın benim.tabi şartlarınızı siz daha iyi bilirsiniz ama ben bu şekilde dusunuyorum
Dogru ben pandemi olayını atladımBizim baba evdeyken zaten sıkıntı yok eşimin evde olduğu gün benim izin gunum yani daha fazla uyur kendime biraz vakit ayırırım
Ama sorun şu ki pandemi online dersler derken evde bebekle kızım köşe kapmaca oynuyorlar sesi gitmesin diye uzak odalarda takılıyoruz bebisle
Sukur kızım tahmin ettigimden de çok daha fazlası cıktı
Evet karar verdim bu sene dusunuyorum artik yorumlarin cogu o yönde bir diyetisyenler görüştüm diyete girip biraz kilo verecegimArayı çok açma olsun bence de
Tabii bir de o boyutu var.Ben tek cocugum, butun imkanlar bende oldugu icin cok rahat bir hayatim oldu. Bir cok insan ilerde kardesiyle kanli bicakli oluyor, kiskancliklar, esler, maddi durumlar, miras vs girince. Ikisine de cok iyi imkanlar veremeyecekseniz yapmayin bence. Birini ozel okula gonderip digerini devlete gonderemiyorsunuz mesela. Her konuda esitlik istiyorlar. 30 sene sonra bile sen ona bunu aldin bana almadin kavgasi olabiliyor.
Arada 5 e yakın yaş olacak ki bence 2 yaş bile olabilir. Şahsen ben 35 yaşındayım. Araya 4-5 sene koyma amacım olmadı ama 20 lerde olsa 3-5 yaş koyardım diye düşünüyorum. Bence hiç düşünmeyin, yok ilgisiz kalır bilmem ne. Allah sağlıkla hayırla nasip etsinHerkese merhaba
Evet zaman zaman yoklayan ikinci cocuk fikriyle karşınızdayım zaman anlamında düşününce mantikli gelse de kızımın büyümesiyle rahata alıştım sanirim.
Bir kızım var nisan ayının sonunda 4 yaşına girecek kızım doğduğunda hep ikinciyi de oyuz yaşımda doğurur bu defteri kapatirim diyordum simdi 30 yaşındayım hala dogurmadim
Her neyse ikinci çocuğu düşünüyorum bir yandan da korkuyorum sebebi öncelikle kim bakacak korkusu bakici ile daha önce hiç çalışmadım kızıma eşimle birlikte baktik bakıcı bulabilir miyim, iyi bakar mi, kotu davranır mi ? gibi korkular yaşıyorum.
Bunun dışında dogum kilomu veremedim 75 kiloyum cok mu kilo alırım ki ilk hamileliğin 15 kilo almistim biraz kilo verip mi cocuk düşünsem yoksa böyle kalıp tüm kiloyu toptan mi versem diye.
Cok geçmeden de kızımın kardeşi olsun istiyorum hesaplarıma göre hamile kalıp dogurursam aralarında 5 yas olacak kizim birinci sınıfa başladığında yeni bir cocuk olmasını istemiyorum çünkü birinci sınıfta özel bir ilgi gerekiyor en azından o okula başladığında kardeşi 1 yaşına gelmiş olsun diye düşünüyorum anlayacağınız kafam çok karışık fikir bekliyorum sizlerden.
Evet haklısınız ben de zaten düşünüyorsam 10 sene sonra da düşüneceğim yine ayni diyorum hatta keske bu kadar beklemeseydimArada 5 e yakın yaş olacak ki bence 2 yaş bile olabilir. Şahsen ben 35 yaşındayım. Araya 4-5 sene koyma amacım olmadı ama 20 lerde olsa 3-5 yaş koyardım diye düşünüyorum. Bence hiç düşünmeyin, yok ilgisiz kalır bilmem ne. Allah sağlıkla hayırla nasip etsin
KesinlikleEvet haklısınız ben de zaten düşünüyorsam 10 sene sonra da düşüneceğim yine ayni diyorum hatta keske bu kadar beklemeseydim
Ben de pişmanım arayi bu kadar actigim için ama bir yandan da zaten olacak olsa her türlü olurdu diyorum sonucta önlem alsa da hamile kalanları biliyoruzCanım merhaba benimkilerin arasi da 4.5-5 yas gibi olacak.
Ben 37 yasina giricem..
Keske diyorum madem olacakti 2 yas 3 yas olsaydi zor oluyotlr hamilelikte zorluyor bakimi daha da zor olacaktir..
Yapacaksan geciktirme derim.
Pandemi bitmeyecek diyorlar ben keske gecen sene dogursaydim.hic degilse buyurdu biraz bu zamana kadarOglum 4 yasinda. Ikinci cocuk dusunmuyorum.
Dusunseydim en az 6 7 yas koyardim aralarina. Ve su pandemi doneminde asla hamile kalmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?