- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.901
- 133
- 35
Benim buyuk de cok mizmizdi. Okul iyi gelmisti ona.Geçecek inş o zamanları hatırlamak bile istemiyorum, anneye düşkün oluyolar benimki 5 yaşındaydı o kadar hastalandı ki bensiz doktora bile götüremedi annem lohusa halimle süründüm, kucağımda miniği emzirip büyüğü odada uyutmaya mı çalışmadım, sonra büyük sizinle yatacam dedi bebek o ben 3ümüz yattık, o kadar uğraştırsı ki beni demekki bütün hepsi uğraştırıyo benim ilk oğlum çok mızmızdı yordu beni onu becerdiysem ikinciyi havada karada bakarım dedim sonuç isyanlardayımçok şükür büyüdüler darısı sana inş hem bak annende varmış, miniği annene bırakıp büyüğü parka götür hem sana hem ona iyi gelir, benim ikincideki plan küçüğe annem bakacaktı büyük okula gidecekti, bende işe gidecektim ne oldu biliyomusun kız çok huysuz kimsede durmuyo oğlum pandemiden okula gitmiyo bi senedir tepemde öyle işte
![]()
Iste ben de tam ayni durumdayim. Evde hepbirlikte kaldik. Kucugu sevmeye korkarim, buyuk cok kiskaniyor.. ve baska sekilde hirsini bizden cikariyor.
Allah sabir versin. Kismetse yakinda ise donecem. Annemle evlerimiz 3 dk. Mesafede. Arabayla 40 sn falan.
Annem cok destek verdi sagolsun.. bu sancili bebegi anneme nasil birakacam da işe gidecem onu bilmem sadece..