• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman yoklayan ikinci cocuk fikri

Erkek kardeşimle aramda 5 yaş var. Anasınıfına gidiyordum o doğunca kıskanıp gitmedim. O evde kalıyor diye :KK70:

O benle oynayacak yaşa gelene kadar (2-3) ben 8 yaşında falandım pek öyle beraber oynamadık. Zaten erkek çocukla çok farklı oluyor bence abla kardeş ilişkisi.
Kızınız nasıl bakıyor bu kardeş işine?
Kızımın haberi yok böyle bir sey nasılsın denir bilmiyorum ama gecen gün hic arkadaşım yok dedi cok üzüldüm keske daha önce dogursaydim diye gerçekten de hiç arkadaşı yok kızımın tek başına ve cok sıkılıyor

Tabi ki oyle.
Cocuklarin etkinlik, park hayati bitti. Ben ona uzuluyorum.
Çocuğu eve hapsetmek haksizlik park diye yalvarirken.
Cocugunuzu hic cikarabileceginiz guvenli bir alan hic yok mu?
Ben asla eve hapsetmedim mesela sanirim sansliyim bu konuda.

Cocugunuzu hic cikarabileceginiz guvenli bir alan hic yok mu?
Ben asla eve hapsetmedim mesela sanirim sansliyim bu konuda.
Evet tamamen hapis degil tabi ki. En fazla markete gidiyoruz. Ya da deniz kenarinda acik havada yuruyoruz. Ama onun istediği bu degil tabi ki. Park istiyor, arkadas istiyor. O da suan mumkun degil.

Evet tamamen hapis degil tabi ki. En fazla markete gidiyoruz. Ya da deniz kenarinda acik havada yuruyoruz. Ama onun istediği bu degil tabi ki. Park istiyor, arkadas istiyor. O da suan mumkun degil.
Deniz kenarında yaşıyorsanız su donemde o kadar şanslısınız ki biz de ormanlık alana götürüyoruz

Benimde otuz nisanda 4 olacak biz de haziranda kredi çekip araba aldık benim de ücretsiz izne ayrılma durumum yok o yüzden maalesef annem de gelmez diye düşünüyorum bakici bulurum herhalde. Siz zor zamanlar gecirmissiniz belki biraz daha bekleyebilirsiniz
Aynen bakalım hayırlısı biraz daha bekleyelim bakalım

Herkese merhaba
Evet zaman zaman yoklayan ikinci cocuk fikriyle karşınızdayım zaman anlamında düşününce mantikli gelse de kızımın büyümesiyle rahata alıştım sanirim.
Bir kızım var nisan ayının sonunda 4 yaşına girecek kızım doğduğunda hep ikinciyi de oyuz yaşımda doğurur bu defteri kapatirim diyordum simdi 30 yaşındayım hala dogurmadim 😁
Her neyse ikinci çocuğu düşünüyorum bir yandan da korkuyorum sebebi öncelikle kim bakacak korkusu bakici ile daha önce hiç çalışmadım kızıma eşimle birlikte baktik bakıcı bulabilir miyim, iyi bakar mi, kotu davranır mi ? gibi korkular yaşıyorum.
Bunun dışında dogum kilomu veremedim 75 kiloyum cok mu kilo alırım ki ilk hamileliğin 15 kilo almistim biraz kilo verip mi cocuk düşünsem yoksa böyle kalıp tüm kiloyu toptan mi versem diye.
Cok geçmeden de kızımın kardeşi olsun istiyorum hesaplarıma göre hamile kalıp dogurursam aralarında 5 yas olacak kizim birinci sınıfa başladığında yeni bir cocuk olmasını istemiyorum çünkü birinci sınıfta özel bir ilgi gerekiyor en azından o okula başladığında kardeşi 1 yaşına gelmiş olsun diye düşünüyorum anlayacağınız kafam çok karışık fikir bekliyorum sizlerden.
Merhaba şuan bende senin gibiyim ama çalışmalara başladık biz😊14 yıl sonra 2. Çocuğu düşünüyoruz bakıcı bakacak mecburen şimdiki aklım olsaydı bu kadar beklemezdim ama kredi borçları falan işte bana kalırsa düşünmelisin⚘⚘⚘⚘

Herkese merhaba
Evet zaman zaman yoklayan ikinci cocuk fikriyle karşınızdayım zaman anlamında düşününce mantikli gelse de kızımın büyümesiyle rahata alıştım sanirim.
Bir kızım var nisan ayının sonunda 4 yaşına girecek kızım doğduğunda hep ikinciyi de oyuz yaşımda doğurur bu defteri kapatirim diyordum simdi 30 yaşındayım hala dogurmadim 😁
Her neyse ikinci çocuğu düşünüyorum bir yandan da korkuyorum sebebi öncelikle kim bakacak korkusu bakici ile daha önce hiç çalışmadım kızıma eşimle birlikte baktik bakıcı bulabilir miyim, iyi bakar mi, kotu davranır mi ? gibi korkular yaşıyorum.
Bunun dışında dogum kilomu veremedim 75 kiloyum cok mu kilo alırım ki ilk hamileliğin 15 kilo almistim biraz kilo verip mi cocuk düşünsem yoksa böyle kalıp tüm kiloyu toptan mi versem diye.
Cok geçmeden de kızımın kardeşi olsun istiyorum hesaplarıma göre hamile kalıp dogurursam aralarında 5 yas olacak kizim birinci sınıfa başladığında yeni bir cocuk olmasını istemiyorum çünkü birinci sınıfta özel bir ilgi gerekiyor en azından o okula başladığında kardeşi 1 yaşına gelmiş olsun diye düşünüyorum anlayacağınız kafam çok karışık fikir bekliyorum sizlerden.
Benim oğlanla kizimin arasi 5 yaş
Oğlum anaokuluna giderken doğum yaptim
Anaokuluna giderken bile cok zordu mesela oğlanin gideceği vakit kizin ya uyku vakti yada yemek vakti olurdu
Herşey hep telaşlaydı
O ziril ziril ağlarken ben cocugu okula gonderiyodum
Simdi 1. Sinif inanin oğlanin odevleri ve yemek derdinden kiza vakit ayiramiyorum
Olabildiğince sevmeye calisiyorum ama hep biseyler eksik ama iyikide olmuş diyorum
cok sukur bir kiz istiyodum oda oldu
Ama bana kalirsa biraz daha büyüdüğündede yapilabilir
5 yaş hala kücük bir yaş ve cocuklarda kardes gelince bocaliyo

Merhaba şuan bende senin gibiyim ama çalışmalara başladık biz😊14 yıl sonra 2. Çocuğu düşünüyoruz bakıcı bakacak mecburen şimdiki aklım olsaydı bu kadar beklemezdim ama kredi borçları falan işte bana kalırsa düşünmelisin⚘⚘⚘⚘
Hayirli olsun ben de gec kaldigimi dusunuyorum keske daha önce olsaydı diyorum ama nasip değilmiş o zaman

Benim oğlanla kizimin arasi 5 yaş
Oğlum anaokuluna giderken doğum yaptim
Anaokuluna giderken bile cok zordu mesela oğlanin gideceği vakit kizin ya uyku vakti yada yemek vakti olurdu
Herşey hep telaşlaydı
O ziril ziril ağlarken ben cocugu okula gonderiyodum
Simdi 1. Sinif inanin oğlanin odevleri ve yemek derdinden kiza vakit ayiramiyorum
Olabildiğince sevmeye calisiyorum ama hep biseyler eksik ama iyikide olmuş diyorum
cok sukur bir kiz istiyodum oda oldu
Ama bana kalirsa biraz daha büyüdüğündede yapilabilir
5 yaş hala kücük bir yaş ve cocuklarda kardes gelince bocaliyo
Daha fazla yas farki olursa iletişim kopuk olabilir diye düşündüm haklısınız biri okula gidip digeri yeni doğunca zor
Benim artik birine bakici bakar digeri okula gider ben de zaten çalıştığım için onlarla olamam diye düşündüm
Ayy bilemiyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun bundan sonra kızımın artik hep okul zamani diyorum bazen de

Herkese merhaba
Biraz kilo verip düşünün .

Back
X