Zaman zaman yoklayan ikinci cocuk fikri

Kızımın haberi yok böyle bir sey nasılsın denir bilmiyorum ama gecen gün hic arkadaşım yok dedi cok üzüldüm keske daha önce dogursaydim diye gerçekten de hiç arkadaşı yok kızımın tek başına ve cok sıkılıyor

Tabi ki oyle.
Cocuklarin etkinlik, park hayati bitti. Ben ona uzuluyorum.
Çocuğu eve hapsetmek haksizlik park diye yalvarirken.
Cocugunuzu hic cikarabileceginiz guvenli bir alan hic yok mu?
Ben asla eve hapsetmedim mesela sanirim sansliyim bu konuda.

Cocugunuzu hic cikarabileceginiz guvenli bir alan hic yok mu?
Ben asla eve hapsetmedim mesela sanirim sansliyim bu konuda.
Evet tamamen hapis degil tabi ki. En fazla markete gidiyoruz. Ya da deniz kenarinda acik havada yuruyoruz. Ama onun istediği bu degil tabi ki. Park istiyor, arkadas istiyor. O da suan mumkun degil.

Evet tamamen hapis degil tabi ki. En fazla markete gidiyoruz. Ya da deniz kenarinda acik havada yuruyoruz. Ama onun istediği bu degil tabi ki. Park istiyor, arkadas istiyor. O da suan mumkun degil.
Deniz kenarında yaşıyorsanız su donemde o kadar şanslısınız ki biz de ormanlık alana götürüyoruz

Aynen bakalım hayırlısı biraz daha bekleyelim bakalım

Merhaba şuan bende senin gibiyim ama çalışmalara başladık biz14 yıl sonra 2. Çocuğu düşünüyoruz bakıcı bakacak mecburen şimdiki aklım olsaydı bu kadar beklemezdim ama kredi borçları falan işte bana kalırsa düşünmelisin⚘⚘⚘⚘

Benim oğlanla kizimin arasi 5 yaş
Oğlum anaokuluna giderken doğum yaptim
Anaokuluna giderken bile cok zordu mesela oğlanin gideceği vakit kizin ya uyku vakti yada yemek vakti olurdu
Herşey hep telaşlaydı
O ziril ziril ağlarken ben cocugu okula gonderiyodum
Simdi 1. Sinif inanin oğlanin odevleri ve yemek derdinden kiza vakit ayiramiyorum
Olabildiğince sevmeye calisiyorum ama hep biseyler eksik ama iyikide olmuş diyorum
cok sukur bir kiz istiyodum oda oldu
Ama bana kalirsa biraz daha büyüdüğündede yapilabilir
5 yaş hala kücük bir yaş ve cocuklarda kardes gelince bocaliyo

Hayirli olsun ben de gec kaldigimi dusunuyorum keske daha önce olsaydı diyorum ama nasip değilmiş o zaman

Daha fazla yas farki olursa iletişim kopuk olabilir diye düşündüm haklısınız biri okula gidip digeri yeni doğunca zor
Benim artik birine bakici bakar digeri okula gider ben de zaten çalıştığım için onlarla olamam diye düşündüm
Ayy bilemiyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun bundan sonra kızımın artik hep okul zamani diyorum bazen de

Biraz kilo verip düşünün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…