Kızımın haberi yok böyle bir sey nasılsın denir bilmiyorum ama gecen gün hic arkadaşım yok dedi cok üzüldüm keske daha önce dogursaydim diye gerçekten de hiç arkadaşı yok kızımın tek başına ve cok sıkılıyorErkek kardeşimle aramda 5 yaş var. Anasınıfına gidiyordum o doğunca kıskanıp gitmedim. O evde kalıyor diye
O benle oynayacak yaşa gelene kadar (2-3) ben 8 yaşında falandım pek öyle beraber oynamadık. Zaten erkek çocukla çok farklı oluyor bence abla kardeş ilişkisi.
Kızınız nasıl bakıyor bu kardeş işine?
Benim 40 ayi gecmis olacak biraz geç kaldım sanırım pişmanımAraları 40 ay olan iki bebeden bildiriyorum bu aralık iyiBiri 4 yaşında biri 6 aylık
Bence hiç vakit kaybetme ben 40 ay için bile keşke daha erken olsaymış şimdiye büyürmüş diyorum.Benim 40 ayi gecmis olacak biraz geç kaldım sanırım pişmanım
Ben pandemi olacagini cocugu eve hapsetmek zorunda kalacagimi onden bilsem cocuk hic yapmazdim.Pandemi bitmeyecek diyorlar ben keske gecen sene dogursaydim.hic degilse buyurdu biraz bu zamana kadar
Tabii ki tercih kardes yapma olayi
Benim izin için haziran gibi hamile kalmam gerek o zamana kadar biraz da olsa kilo vermeyi planliyorumBence hiç vakit kaybetme ben 40 ay için bile keşke daha erken olsaymış şimdiye büyürmüş diyorum.
Maalesef bilemezdikBen pandemi olacagini cocugu eve hapsetmek zorunda kalacagimi onden bilsem cocuk hic yapmazdim.
Tabi ki oyle.Maalesef bilemezdik
Ben de bilsem bir tane daha yapardim bu arada büyümüs olurdu tercih meselesi iste
Cocugunuzu hic cikarabileceginiz guvenli bir alan hic yok mu?Tabi ki oyle.
Cocuklarin etkinlik, park hayati bitti. Ben ona uzuluyorum.
Çocuğu eve hapsetmek haksizlik park diye yalvarirken.
Evet tamamen hapis degil tabi ki. En fazla markete gidiyoruz. Ya da deniz kenarinda acik havada yuruyoruz. Ama onun istediği bu degil tabi ki. Park istiyor, arkadas istiyor. O da suan mumkun degil.Cocugunuzu hic cikarabileceginiz guvenli bir alan hic yok mu?
Ben asla eve hapsetmedim mesela sanirim sansliyim bu konuda.
Ama bizim elimizde degil ki su anki durum yoksa ne kadar yorgun olsak da çıkarıyoruz parkaTabi ki oyle.
Cocuklarin etkinlik, park hayati bitti. Ben ona uzuluyorum.
Çocuğu eve hapsetmek haksizlik park diye yalvarirken.
Deniz kenarında yaşıyorsanız su donemde o kadar şanslısınız ki biz de ormanlık alana götürüyoruzEvet tamamen hapis degil tabi ki. En fazla markete gidiyoruz. Ya da deniz kenarinda acik havada yuruyoruz. Ama onun istediği bu degil tabi ki. Park istiyor, arkadas istiyor. O da suan mumkun degil.
O derece mi??? Ama pandemi geçici bir süreç.Ben pandemi olacagini cocugu eve hapsetmek zorunda kalacagimi onden bilsem cocuk hic yapmazdim.
Ne kadar sure sonra gecicek bilmiyoruz.ve benim çocuğum bir daha 3 yasinda 4 yasinda olmayacak ki.O derece mi??? Ama pandemi geçici bir süreç.
Evet ama iste üzülüyorum haline.Ama bizim elimizde degil ki su anki durum yoksa ne kadar yorgun olsak da çıkarıyoruz parka
Deniz kenarinda oturuyoruz ama iste ona dolasmak yetmiyor. Oynamak istiyor.Deniz kenarında yaşıyorsanız su donemde o kadar şanslısınız ki biz de ormanlık alana götürüyoruz
Aynen bakalım hayırlısı biraz daha bekleyelim bakalımBenimde otuz nisanda 4 olacak biz de haziranda kredi çekip araba aldık benim de ücretsiz izne ayrılma durumum yok o yüzden maalesef annem de gelmez diye düşünüyorum bakici bulurum herhalde. Siz zor zamanlar gecirmissiniz belki biraz daha bekleyebilirsiniz
Merhaba şuan bende senin gibiyim ama çalışmalara başladık bizHerkese merhaba
Evet zaman zaman yoklayan ikinci cocuk fikriyle karşınızdayım zaman anlamında düşününce mantikli gelse de kızımın büyümesiyle rahata alıştım sanirim.
Bir kızım var nisan ayının sonunda 4 yaşına girecek kızım doğduğunda hep ikinciyi de oyuz yaşımda doğurur bu defteri kapatirim diyordum simdi 30 yaşındayım hala dogurmadim
Her neyse ikinci çocuğu düşünüyorum bir yandan da korkuyorum sebebi öncelikle kim bakacak korkusu bakici ile daha önce hiç çalışmadım kızıma eşimle birlikte baktik bakıcı bulabilir miyim, iyi bakar mi, kotu davranır mi ? gibi korkular yaşıyorum.
Bunun dışında dogum kilomu veremedim 75 kiloyum cok mu kilo alırım ki ilk hamileliğin 15 kilo almistim biraz kilo verip mi cocuk düşünsem yoksa böyle kalıp tüm kiloyu toptan mi versem diye.
Cok geçmeden de kızımın kardeşi olsun istiyorum hesaplarıma göre hamile kalıp dogurursam aralarında 5 yas olacak kizim birinci sınıfa başladığında yeni bir cocuk olmasını istemiyorum çünkü birinci sınıfta özel bir ilgi gerekiyor en azından o okula başladığında kardeşi 1 yaşına gelmiş olsun diye düşünüyorum anlayacağınız kafam çok karışık fikir bekliyorum sizlerden.
Benim oğlanla kizimin arasi 5 yaşHerkese merhaba
Evet zaman zaman yoklayan ikinci cocuk fikriyle karşınızdayım zaman anlamında düşününce mantikli gelse de kızımın büyümesiyle rahata alıştım sanirim.
Bir kızım var nisan ayının sonunda 4 yaşına girecek kızım doğduğunda hep ikinciyi de oyuz yaşımda doğurur bu defteri kapatirim diyordum simdi 30 yaşındayım hala dogurmadim
Her neyse ikinci çocuğu düşünüyorum bir yandan da korkuyorum sebebi öncelikle kim bakacak korkusu bakici ile daha önce hiç çalışmadım kızıma eşimle birlikte baktik bakıcı bulabilir miyim, iyi bakar mi, kotu davranır mi ? gibi korkular yaşıyorum.
Bunun dışında dogum kilomu veremedim 75 kiloyum cok mu kilo alırım ki ilk hamileliğin 15 kilo almistim biraz kilo verip mi cocuk düşünsem yoksa böyle kalıp tüm kiloyu toptan mi versem diye.
Cok geçmeden de kızımın kardeşi olsun istiyorum hesaplarıma göre hamile kalıp dogurursam aralarında 5 yas olacak kizim birinci sınıfa başladığında yeni bir cocuk olmasını istemiyorum çünkü birinci sınıfta özel bir ilgi gerekiyor en azından o okula başladığında kardeşi 1 yaşına gelmiş olsun diye düşünüyorum anlayacağınız kafam çok karışık fikir bekliyorum sizlerden.
Hayirli olsun ben de gec kaldigimi dusunuyorum keske daha önce olsaydı diyorum ama nasip değilmiş o zamanMerhaba şuan bende senin gibiyim ama çalışmalara başladık biz14 yıl sonra 2. Çocuğu düşünüyoruz bakıcı bakacak mecburen şimdiki aklım olsaydı bu kadar beklemezdim ama kredi borçları falan işte bana kalırsa düşünmelisin⚘⚘⚘⚘
Daha fazla yas farki olursa iletişim kopuk olabilir diye düşündüm haklısınız biri okula gidip digeri yeni doğunca zorBenim oğlanla kizimin arasi 5 yaş
Oğlum anaokuluna giderken doğum yaptim
Anaokuluna giderken bile cok zordu mesela oğlanin gideceği vakit kizin ya uyku vakti yada yemek vakti olurdu
Herşey hep telaşlaydı
O ziril ziril ağlarken ben cocugu okula gonderiyodum
Simdi 1. Sinif inanin oğlanin odevleri ve yemek derdinden kiza vakit ayiramiyorum
Olabildiğince sevmeye calisiyorum ama hep biseyler eksik ama iyikide olmuş diyorum
cok sukur bir kiz istiyodum oda oldu
Ama bana kalirsa biraz daha büyüdüğündede yapilabilir
5 yaş hala kücük bir yaş ve cocuklarda kardes gelince bocaliyo
Biraz kilo verip düşünün .Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?