Zaman zaman o zaman ne zaman?

gönlünü ferah tut canım doktora git geel bak güzel haberlerini alırız inşallah. içindeki his de doğrudur inşallah.

canım geçen ayki kan testimde benimde 1.20 çıkmıştı...

Doktor 5 günlük olsabile 70 çıkması lazım dedi

canım geçen ayki kan testimde benimde 1.20 çıkmıştı...

Doktor 5 günlük olsabile 70 çıkması lazım dedi

evet işte o yüzden diyorum yoktur diyee ama bilmiyorum araştırdım çıkmayanda varmış testte rahim duvarının kalınlaşmasından bilmş doktor bazılarınınkini ama tabi az ihtimal(

bence de git canım söylersin leke var az az diye edecekse eder etmezse de şikayetlerini dinler en azından baksa da bakmasa da aklında kalmaz sana daha net bi cevap verir değil mi?

kızlar ya sizce ben ne yapayım göğüslerim o kadar ağrıyo ki atlet bile acıtıyo ve karnımda bacaklarıma doğru yayılan adet sancısı gibi ağrı var bata da 8 gün kaldı. beta hcg yaptıracaktım sağlık ocağı ps sonuç çıkar diyo devler randevusuz yapmıyo özelde de biri 40tl dedi başka biri 29 tl ne yapayım sizce?

Bence belirtilere takılma.Psikolojimize göre beynimiz bizimle bazen dalga geçiyor.

BAT ne zaman..Benim şahsi fikrim BAT geçerse test yapmak..

cnm bence bekle biraz daha geçmesini bekle çünkü gelmeden yapıpta negatif çıkarsa daha çok üzülüyo insan bi tuhaf oluyo yinede sen bilirsin inş. Ekim ayı inş.. Hayırlı haberler veririz hepimiz..:))
ultrasonda bakar canım..

Kist varsa ultrasonda görünür zaten.birde kan testi yapar belki..

En azından seni rahatlatır..

evet cnm inş.. Bakıyım bi arayım hastaneyi bıktım vallahi gidip durmaktann:)))

Bence belirtilere takılma.Psikolojimize göre beynimiz bizimle bazen dalga geçiyor.

BAT ne zaman..Benim şahsi fikrim BAT geçerse test yapmak..

13 ekim canım bat. son 8 gün:18:

inşalllllah

13 ekim canım bat. son 8 gün:18:

Bizim batlarımız aynı canım..Daha çok var..

Ben tarihe bile bakmak istemiyorum.Kaç gün kaldı diye hesap yaparsam bile hemen düşüncelerimi kovalamaya çalışıyorum..

Bazen kendimi kaptırıp belirtilere takıyorum sonra saçmalama üşütmüşümdür diyorum..

Ben bu aydan ümitli değilim.Geçen ay yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum..Psikolojim altüst oldu..

ya ben de durduramıyorum kenndimi şimdiden o kadar çok idrar testi yaptım ki? adet dönemlerimde hiç göğüslerim ağrımazdı benim. bi de böyle deerisi incelmiş şeffaflaşmış gibi sanki. ve gazım var hiç bu kadar gaz çıkardığımı da hatırlamıyorum söylemesi ayıp.. hayırlısı olsun ama inşallah vardır va ne bileyim ümitliyim kırılmaz inşallah ümidim. bi de bu ay çok istikrarlı çalıştık hatta üşütmüşüm yani 10 gündür gribim bi daha bu kadar istikrarlı olabileceğimi sanmıyorum..

İnşallah canım vardır bebek..

Ama başka konulara odaklan biraz zaman geçir..8 gün var daha..

evet cnm aynı bende göğüslerim hiç böle olmadı bu zamana kaadar hiçççç hemdeee ama iştee bilmiyorum ufff(((

Bu başlığı yazıp topici açan arkadaşımız hamile şimdi..Zamanı gelince oluyormuş gerçekten

evet meleklerimiz uygun zamanda allahın hadi gidin demesini bekliyo o ol deyince olacak ama insanoğlu işte sabırsızlanıyoruz.

evet meleklerimiz uygun zamanda allahın hadi gidin demesini bekliyo o ol deyince olacak ama insanoğlu işte sabırsızlanıyoruz.

kendimize yapıyoruz ama..

Ben geçen ay kurdeşen döktüm stresten.Eşimle sürekli tartışmaya başladım..

Gerek yok strese zaten geleceği zaman belli bebişlerimizin

kendimize yapıyoruz ama..

Ben geçen ay kurdeşen döktüm stresten.Eşimle sürekli tartışmaya başladım..

Gerek yok strese zaten geleceği zaman belli bebişlerimizin

uff çok sıkıldımm doktora GDİNCE DAHA DA PSİKOLOJİM BOZULUYOOO HEP HAMİLELER VARR :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…