inş. Cnm keşke öyle olsaa :)) hayırlısı tabi de bende sonucu aldım hiç üzülmeden :))içimde bi umut bakalım pazar kanamam oldu hala psikolojik olarak hamile hissi vardı bende :))heh
ama işte bi pazar oldu yani anlamadığım yerleşme kanaması olsaydı testte çıkardı neden 1,20 çıktı
bide anlamadığım daha öncelerde kan testlerimde 0,40 flan çıkardı bu neden böle çıktı ki offf_??????
inş. Cnm keşke öyle olsaa :)) hayırlısı tabi de bende sonucu aldım hiç üzülmeden :))içimde bi umut bakalım pazar kanamam oldu hala psikolojik olarak hamile hissi vardı bende :))heh
ama işte bi pazar oldu yani anlamadığım yerleşme kanaması olsaydı testte çıkardı neden 1,20 çıktı
bide anlamadığım daha öncelerde kan testlerimde 0,40 flan çıkardı bu neden böle çıktı ki offf_??????
canım geçen ayki kan testimde benimde 1.20 çıkmıştı...
Doktor 5 günlük olsabile 70 çıkması lazım dedi
evet işte o yüzden diyorum yoktur diyee ama bilmiyorum araştırdım çıkmayanda varmış testte rahim duvarının kalınlaşmasından bilmş doktor bazılarınınkini ama tabi az ihtimal(
canım sen doktora gitmeyi ihmal etme
gtsem muayene edermiki az az leke varya rahatsız olurum ben yaa((
bence de git canım söylersin leke var az az diye edecekse eder etmezse de şikayetlerini dinler en azından baksa da bakmasa da aklında kalmaz sana daha net bi cevap verir değil mi?
kızlar ya sizce ben ne yapayım göğüslerim o kadar ağrıyo ki atlet bile acıtıyo ve karnımda bacaklarıma doğru yayılan adet sancısı gibi ağrı var bata da 8 gün kaldı. beta hcg yaptıracaktım sağlık ocağı ps sonuç çıkar diyo devler randevusuz yapmıyo özelde de biri 40tl dedi başka biri 29 tl ne yapayım sizce?
cnm bence bekle biraz daha geçmesini bekle çünkü gelmeden yapıpta negatif çıkarsa daha çok üzülüyo insan bi tuhaf oluyo yinede sen bilirsin inş. Ekim ayı inş.. Hayırlı haberler veririz hepimiz..:))bence de git canım söylersin leke var az az diye edecekse eder etmezse de şikayetlerini dinler en azından baksa da bakmasa da aklında kalmaz sana daha net bi cevap verir değil mi?
Kızlar ya sizce ben ne yapayım göğüslerim o kadar ağrıyo ki atlet bile acıtıyo ve karnımda bacaklarıma doğru yayılan adet sancısı gibi ağrı var bata da 8 gün kaldı. Beta hcg yaptıracaktım sağlık ocağı ps sonuç çıkar diyo devler randevusuz yapmıyo özelde de biri 40tl dedi başka biri 29 tl ne yapayım sizce?
ultrasonda bakar canım..
Kist varsa ultrasonda görünür zaten.birde kan testi yapar belki..
En azından seni rahatlatır..
Bence belirtilere takılma.Psikolojimize göre beynimiz bizimle bazen dalga geçiyor.
BAT ne zaman..Benim şahsi fikrim BAT geçerse test yapmak..
cnm bence bekle biraz daha geçmesini bekle çünkü gelmeden yapıpta negatif çıkarsa daha çok üzülüyo insan bi tuhaf oluyo yinede sen bilirsin inş. Ekim ayı inş.. Hayırlı haberler veririz hepimiz..:))
evet cnm inş.. Bakıyım bi arayım hastaneyi bıktım vallahi gidip durmaktann:)))
13 ekim canım bat. Son 8 gün:18:
Inşalllllah
13 ekim canım bat. son 8 gün:18:
ya ben de durduramıyorum kenndimi şimdiden o kadar çok idrar testi yaptım ki? adet dönemlerimde hiç göğüslerim ağrımazdı benim. bi de böyle deerisi incelmiş şeffaflaşmış gibi sanki. ve gazım var hiç bu kadar gaz çıkardığımı da hatırlamıyorum söylemesi ayıp.. hayırlısı olsun ama inşallah vardır va ne bileyim ümitliyim kırılmaz inşallah ümidim. bi de bu ay çok istikrarlı çalıştık hatta üşütmüşüm yani 10 gündür gribim bi daha bu kadar istikrarlı olabileceğimi sanmıyorum..
ya ben de durduramıyorum kenndimi şimdiden o kadar çok idrar testi yaptım ki? Adet dönemlerimde hiç göğüslerim ağrımazdı benim. Bi de böyle deerisi incelmiş şeffaflaşmış gibi sanki. Ve gazım var hiç bu kadar gaz çıkardığımı da hatırlamıyorum söylemesi ayıp.. Hayırlısı olsun ama inşallah vardır va ne bileyim ümitliyim kırılmaz inşallah ümidim. Bi de bu ay çok istikrarlı çalıştık hatta üşütmüşüm yani 10 gündür gribim bi daha bu kadar istikrarlı olabileceğimi sanmıyorum..
zaman zaman, o zaman boşa geçen zaman
Bu başlığı yazıp topici açan arkadaşımız hamile şimdi..Zamanı gelince oluyormuş gerçekten
evet meleklerimiz uygun zamanda allahın hadi gidin demesini bekliyo o ol deyince olacak ama insanoğlu işte sabırsızlanıyoruz.
kendimize yapıyoruz ama..
Ben geçen ay kurdeşen döktüm stresten.Eşimle sürekli tartışmaya başladım..
Gerek yok strese zaten geleceği zaman belli bebişlerimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?