benim gibi hayal kırklığı yaşanlar fakat ümitleri olan bayanları bekliyorum belki bir önerisi olur fikir verirsiniz önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum :)
çalışmalara başlayalı 4 ay olacak bu ay da daha bat gelmedi dört gözle bekliyorum ama her ay hayal kırıklığı yaşamaktan çok sıkıldım ...
ümidini kaybetme rahat ol stres yapma ve dua et ben de ilk ay ne çalışmlar yaptım sağlıklıyım kesin olmuştr tutumuştur diyodum ki günü geldiğinde adet gördüm çok üzüldüm hatta ağladım sonra ovulasyon testi aldım o ay hemen hamile kaldım olur senin de merak etme doğru zamanda olursa tıt
çalışmalara başlayalı 4 ay olacak bu ay da daha bat gelmedi dört gözle bekliyorum ama her ay hayal kırıklığı yaşamaktan çok sıkıldım ...
Hepimiz 4 aylıkmıyız ne ki bende[/QUOTE
sanırım :))))
nasılsın bu arada bugünde benim gibi çalışanlardan mısın ben bugün 1 haftalık tatile gidiyorum biraz moralim yerine gelsin diye ailemin yanına gidiyorum inş iyi gelicek bana
10 aydır uğraşıyoruz olmadı.....bu ay ovülasyon testi aldım bakalım hayırlısı ...Allah herkese nasip etsin inşallah
Hepimiz 4 aylıkmıyız ne ki bende[/QUOTE
sanırım :))))
nasılsın bu arada bugünde benim gibi çalışanlardan mısın ben bugün 1 haftalık tatile gidiyorum biraz moralim yerine gelsin diye ailemin yanına gidiyorum inş iyi gelicek bana
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ? Evet bende bugün çalışanlardanım .
Ne kadar güzel şanslısın tatile gidiyorsun ailenin yanına.
Ben bugün ovulasyon testi aldım her ihtimale karşı olmazsam test yapıcam ovulasyon testi bakalım ne olacak
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ? Evet bende bugün çalışanlardanım .
Ne kadar güzel şanslısın tatile gidiyorsun ailenin yanına.
Ben bugün ovulasyon testi aldım her ihtimale karşı olmazsam test yapıcam ovulasyon testi bakalım ne olacak [/B][/COLOR]
inş güzel haberlerini alırız :)))) bakalım kafa dinlicem biraz cok yıprandım çocuk konusunda olsun işyerinde olsun
Bebeğinin ne zaman geleceği bellidir, stress olmamalısın ama..
hayırlısıyla tez zamanda , sende bu mutlu haberi alırsın inş..
geç olsa da güç olmasıntüm dileyenlere nasip olsun inş..
Canım öncelikle o fikri düşünme bile yumurtlama günlerine mutlaka çok çok önem ver o günler de ilişkiyi yoğunlaştırın.Gerçekten bu çok önemli..
Her adet döneminde acaba hamile miyim diye düşünme gerçekten bu çok ama çok faydalı..
Allahım yardımcın olsun,gönlüne göre versin
en yakın zamanda hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
O geleceği zamanı bilir sen içini ferah tut kafaya takma yeter ki..
inş bizde yaklaşık 4 aydır uğraşıyoruz ama nasip inş olur senin adına çok sevindim kaç aylık senin ki :)))
benim çocuk 2 yaşına girecek eylül de :)
Allah bağışlasın cnm Allah isteyen herkeze nasip eder inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?