Zaman zaman o zaman ne zaman?

hemen hemen 1 senye yaklaştı(((

ya ama her ay da dikkat etmemişsindir döneemlerine yumurtlamana falan. inşallah olur canım ya allah sağlık versin de. çok üzerine düşünce de olumsuz etki yaapıyo ben bunu anladım bu ay öyle çok takıdım ki belirtilere onlar da durmadı yerinde bi var bi yoklar. ümit falan kalmadı bende de. söylemesi kolay biliyorum üzerine düşme demenin ben yapamıyorum çünkü.

geçmiş olsun tatlım ya bence de bi süre izin kullan dinlenirsin evde..

söylicem doktora bir kaç gün rapor verirse artık çok sağol

edavuttan haberi olan var mı kızlar görmüyorum onu buralarda bikaç gündür?

edavut iş değiştirdi biraz yogun işlerden kafasını kaldıramıyor canım o yüzden bir sorun yok ayın 8inde cinsiyetini öğrenicek inşallah

evet aynen ama geçen ay doktora gttim adetim gecikmişti baktı bebek yok hap verdi adet oldum hemen o da biraz daha bekle dedi bu ay ateş ölçtüm kendi okuduklrım öğrendiklerim kadar işte yumurtlama günü için öle oldu bu ay umudum fazlaydı artık dedim ki tmm benm karnımda bi bebek var dedim çünkü en iyi belirti göğüslerimin büyümesi damarlaşmasıydı çünkü bu zamana kadar hiç böle bişey yaşamadım ama heralde biraz daha büyüyorum :)))))))))23 yaşındayım ergenlik de değill ama hayırlısıı:))

olacak canımm inşallah en yakın zamandaaa olacak

canım bazı belirtiler psikolojik olabiliyo kendimden biliyorum hem daha çok da gençmişsin o kadar acele etme evliliğinin tadını çıkar anı yaşa bence. zaten korunmuyosan olacağı varsa olur akışına bırak. ben 26 yaşındaayım 2 yıllık evliyim 3 aydır korunmuyorum ama ilk defa yumurtlama dönemime dikkat ettim bu ay. başlarda ümitliydim tamam kesin hamile kalıcam bu ay diye düşünüyodum ama çok kaptırdım kendimi çok okudum araştırdm git gide kırıldı ümidim.

inş.. Cnmm :))) cnm hiç adet oluyo gbi değilim maşallahhh ağrım sızım yokk pedim batmıyoo çok akıllı vücudum varr:)))

Sen böyle diyince aklımaa acaba diyor ama ne bilim zaman gösterecek artık , birde doktora git bu hafta dinle beni iyi bir doktor bul

sen böyle diyince aklımaa acaba diyor ama ne bilim zaman gösterecek artık , birde doktora git bu hafta dinle beni iyi bir doktor bul

:)))doktorum çok iyi saolsun da sorun bende:))))))))))inş. Cnm gtcem göğüslerim için anneme sordum o da insan git gide değişiyor dedi tabi artık vücut yapın adet oluş tarzın değişiyo dedi..

inş.. Cnmm :))) cnm hiç adet oluyo gbi değilim maşallahhh ağrım sızım yokk pedim batmıyoo çok akıllı vücudum varr:)))

Geçen ay yaşadım bunu ben canım..Reglim gecikti..Testim senin gibi 1,20 çıktı..Hiçbir belirtim yoktu regl olacam diye.Regl oldum ama az az..Toplam 3 gün az az kan geldi..Diğer günler akıntı oldu arada pembe karıştı akıntıya...

Sanırım stresten oluyor bu..Çok kafamıza takıyoruz.Çok istiyoruz vücudumuz bize oyun oynuyor..

Şimdi sen acabalarla kendini yiyip bitirme...Önüne bak sadece...

evet cnm aynen öyle hayırlısı ne diyim(

evet aynen öylee napalım hayırlısıı cnm yaa((

hemşire nasıl kan aldıysa kolum hala mosmorrr
artk ben o heycanla canımın yandığını bile hissetmedim ama:/(((

evet aynen öylee napalım hayırlısıı cnm yaa((

hemşire nasıl kan aldıysa kolum hala mosmorrr
artk ben o heycanla canımın yandığını bile hissetmedim ama:/(((

kızlaar doktor sitesinde durumumu anlattım diyo ki doktor geçen ay 30 unda olmuşun tmam bu ay azda olsa adet olmuşun diyor doğru 30 unda olmuşun tam gününde diyor ama yinede geç döllenme olabilir 1 hfta sonra tekrar kan testi yapın diyor...

Hadi hayırlısı canım inşallah

yok cnm ya bence bu ay yok bişeyy artık geçti
önümüzdeki aya inş. Kasım 11 doğum günüm inş. Sürpriz olur bana

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin,bende yıldönümü için çok ümitlenmiştim ama yavaş yavaş ümitlerim sönmeye başladı adet ağrılarım başladı daha 3 gün var :116:

inşallah canım allah gönlüne göre versin,bende yıldönümü için çok ümitlenmiştim ama yavaş yavaş ümitlerim sönmeye başladı adet ağrılarım başladı daha 3 gün var :116:

günaydın cnmm nasılsın bende aynıyım bugün sabah kahverengi kahve telvesi gbi akıntım oldu((

kızlar günaydın. çok kötü gribim ya nasıl öksürüyorum ciğerlerim parçalanıyo sankibi de 2 gündür sabahları oluyo sadece ösürürken midem bulanyo ve öğürmeye başlıyorum banyoya koşup. ümitleneyim mi ne diyosunuz?:18:

günaydın cnmm nasılsın bende aynıyım bugün sabah kahverengi kahve telvesi gbi akıntım oldu((

Günaydın tatlım iyi olmaya çalışıyorum işte :2: dün gece saat 3 de karınağrısına uyandım eyvah işte geldi dedim yine yok

günaydın tatlım iyi olmaya çalışıyorum işte :2: Dün gece saat 3 de karınağrısına uyandım eyvah işte geldi dedim yine yok

yaa kızlaarr ne olcak biizm b u halimizz bende de bişey yok bu nasıl adet olmaa sabah kahve telvesi gbi akıntım olduuu

akşam yatarken ayaklarının altına wiks sürüp yat bide aç karınla bal yesen yumuşatır ama sen yinde ilaç yutma bence :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…