Zaman zaman o zaman ne zaman?

canım evet yeni arkadaşlarımız var hamıle olanlarda , bende bıldıgın gıbı mide bulantılarıyla başetmeye calısıyorum tabi birde cuma gününü heyecan ve endişe ile bekliyorum

daisyb nasılsın bitanem
bebişko büyümüş maşallah
daha bulantıların geçmedimi canım benim

daisyb nasılsın bitanem
bebişko büyümüş maşallah
daha bulantıların geçmedimi canım benim

gecmedı daha da cogaldı tatlım cok fenayım kahvaltı yaptım cıktı su an bır kase corba ve meyveyle duruyorum hala bulanıyor cok kotuyum gecsın artık sen ne yapıyorsun nasılsınnn ?

gecmedı daha da cogaldı tatlım cok fenayım kahvaltı yaptım cıktı su an bır kase corba ve meyveyle duruyorum hala bulanıyor cok kotuyum gecsın artık sen ne yapıyorsun nasılsınnn ?

inşallah en kısa zamanda geçer canım.düzelirsin inşallah.napım bende kistlerle savasmaya devam canım.bakalım bu ay nolcak

gunaydin kizlar nasilsiniz bayadir gorusemiyoruz ne var ne yok hamilelik doneminiz nasil gidiyor ozledim burda sohbet etmeyi :)

selam bayanlar nasılsınız dogumdan sonra ılk kez yazıyorum oglum ve ben bırbırımıze alıstık oglum 18 gunluk oldu hamıs bayanlar allah sızede nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…