• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

Kizlar %99 oglum oluyormus doktor bugun soyledi com mutluyum oglum masallah cok oynuyor teyzeleri :nazar: Allah herkesin gonlune gore versin canlarim

Son düzenleme:
Kizlar %99 oglum oluyormus doktor bugun soyledi com mutluyum oglum masallah cok oynuyor teyzeleri :nazar: Allah herkesin gonlune gore versin canlarim

Allah hayırlısını saglıklısını versin tatlım isim arayışı başladı artık :)) test yaptırdınmı sonucu ne zaman cıkıyormuş

Allah hayırlısını saglıklısını versin tatlım isim arayışı başladı artık :)) test yaptırdınmı sonucu ne zaman cıkıyormuş
sagol cnm benim allah herkese gonlune gore versin testi yaptirdim 1 hafta sonra sonucunu alicam caniim allah nasip ederse :nazar:
Ben demiştim :21: Gözünaydın canım

sagol cnm benim allah sizede yasatsin bu guzelligi ins :21:

zaman zaman o zaman ne zaman yaaa ... onu dene, bunu dene ufff sıkıldım yaaa :((

kahverengi akıntım da bitti (:(

nasıl oluyum aynı iştee rahatsızdım kaç gündür tekrar test de yapmadım aferin varya soğuk algınlığı onlardan içtim bişey varsada bilemem artık:((

ben 4-5 aydır ilaç içmiyorum ne kadar kötü olsamda..Mesela bacaklarımın ağrısından yürüyemiyorum,merdiven inemiyorum,oturup kalkamıyorum..Ama ilaç içmiyorum..Ne olur ne olmaz diye

Back