hemen ümitsizliğe kapılma ya canım
ümitsizlik değil artık düşünmüyorum zaten bizimkiyle kavga ettik kaç gündür annemlerdeyim artık çocuk yapmanında düşünmeninde bi anlamı yok
annemdeyim derken kafanı dinlemek içinmi gittin..umarım büyük bir sorun değildir..
kafa dinlemek için cnm ama daha belli değil işte bakalım bugün eve gtcem yada yine annemlere gtcem
eve gidip sorunlarınızı haletmeniz daha iyi bence..böyle uzak durmak ne kadar doğru..
bilmiyorum ilk defa böle oldu sessizlik daha iyimiş..
ailen durumu biliyormu canım..
evet biliyolar ikinizde kafa dinleyin dediler ikimizde de var o inat ben inat o öfkeli ben öfkeli
en kısa zamanda çözersiniz umarım sorununuzu
günaydın canım..
Nasılsın..akşam gittinmi eve
günaydın canım..
günaydın canım..
evet cnm gittim annemler vardı kayınvalidemler vardı iştee :)eşime kızdı babası üzmeyeceksin bu kızı dedi seninde bacın var dedi kızdı bağırdı flan işte gittiler sonra):
Çözüldü sorun yani.Çok sevindim..
eh işte konuşuyoruz ama eskisi gbi değil
soğukluk girdi araya bakalım ne olcak saol cnm
herkese günaydın nasılsınız kızlar dün çok yoğundum giremedim geçmişi okudum nazlıefe üzülme canım düzelirsiniz karı koca arasında oluyo bazen öyle düşünme hem bebiş olmasının düşünmenin ne anlamı var deme,sıkma canını,aysunayy inşallah rabbim en kısa zamanın göbüşünü de kucağınıda doldurur canım, stres sıkıntı çok etkiliyomuş bilgin olsun burda daha öncede demiştim bzim kurumda bi hemşire var onunla konuşurken demişti kadınlar niye olmuyo diye diye vücudu endeksliyolar daha sonra tüp bebek yaptırıolar ondada olacak mı olmayacak mı diye stres yapıolar ne zaman ki amaaann buda olmuyo diyip düşünmemeye başlayınca o ay hamile kalıyolar dedi şaşırdım bende sende bol bol dua et ama kafanda büyütme olur mu
aman cnm belkide umursamamak lazım ama yapamıyorum işte(ama bundan sonra yapcam umursamayacam anam beni bunun için doğurmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?