Zaman zaman o zaman ne zaman?

ümitsizlik değil artık düşünmüyorum zaten bizimkiyle kavga ettik kaç gündür annemlerdeyim artık çocuk yapmanında düşünmeninde bi anlamı yok

Annemdeyim derken kafanı dinlemek içinmi gittin..Umarım büyük bir sorun değildir..

1.5 yıldır beek istiyoruz..

yaptırmadığımız test kalmadı.eşimin değerleri sürekli değişkenlik gösteriyor aslında büyük problemimiz yok ama olmuyor olmuyor..

doğal yolla olmayacak tüp bebek deneyelim dedik..ama gene olmadı

bilmiyorum eşim vitamin kullanıyor macunlar,kürler vs vs...

2.kez deneyeceğiz tüp bebek ama bakalım ne zaman kısmet olacak...

gerçektende zor ve de yıpratıcı bir süreç kızlar inşallah benim kadar beklemezsiniz..

Herkese günaydın nasılsınız kızlar dün çok yoğundum giremedim geçmişi okudum nazlıefe üzülme canım düzelirsiniz karı koca arasında oluyo bazen öyle düşünme hem bebiş olmasının düşünmenin ne anlamı var deme,sıkma canını,aysunayy inşallah rabbim en kısa zamanın göbüşünü de kucağınıda doldurur canım, stres sıkıntı çok etkiliyomuş bilgin olsun burda daha öncede demiştim bzim kurumda bi hemşire var onunla konuşurken demişti kadınlar niye olmuyo diye diye vücudu endeksliyolar daha sonra tüp bebek yaptırıolar ondada olacak mı olmayacak mı diye stres yapıolar ne zaman ki amaaann buda olmuyo diyip düşünmemeye başlayınca o ay hamile kalıyolar dedi şaşırdım bende sende bol bol dua et ama kafanda büyütme olur mu

Son düzenleme:

aman cnm belkide umursamamak lazım ama yapamıyorum işte (ama bundan sonra yapcam umursamayacam anam beni bunun için doğurmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…