• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

canım evet yeni arkadaşlarımız var hamıle olanlarda , bende bıldıgın gıbı mide bulantılarıyla başetmeye calısıyorum tabi birde cuma gününü heyecan ve endişe ile bekliyorum

daisyb nasılsın bitanem:16:
bebişko büyümüş maşallah:nazar::nazar::nazar:
daha bulantıların geçmedimi canım benim:31:

daisyb nasılsın bitanem:16:
bebişko büyümüş maşallah:nazar::nazar::nazar:
daha bulantıların geçmedimi canım benim:31:

gecmedı daha da cogaldı tatlım cok fenayım kahvaltı yaptım cıktı su an bır kase corba ve meyveyle duruyorum hala bulanıyor cok kotuyum :( gecsın artık sen ne yapıyorsun nasılsınnn ?

gecmedı daha da cogaldı tatlım cok fenayım kahvaltı yaptım cıktı su an bır kase corba ve meyveyle duruyorum hala bulanıyor cok kotuyum :( gecsın artık sen ne yapıyorsun nasılsınnn ?

inşallah en kısa zamanda geçer canım.:16:düzelirsin inşallah.:16:napım bende kistlerle savasmaya devam canım.bakalım bu ay nolcak:31:

gunaydin kizlar nasilsiniz bayadir gorusemiyoruz ne var ne yok hamilelik doneminiz nasil gidiyor ozledim burda sohbet etmeyi :)

selam bayanlar nasılsınız dogumdan sonra ılk kez yazıyorum oglum ve ben bırbırımıze alıstık oglum 18 gunluk oldu :nazar: hamıs bayanlar allah sızede nasıp etsın :nazar:

Back