Zaman zaman o zaman ne zaman?

Kizlar %99 oglum oluyormus doktor bugun soyledi com mutluyum oglum masallah cok oynuyor teyzeleri Allah herkesin gonlune gore versin canlarim

Son düzenleme:
Kizlar %99 oglum oluyormus doktor bugun soyledi com mutluyum oglum masallah cok oynuyor teyzeleri Allah herkesin gonlune gore versin canlarim

Allah hayırlısını saglıklısını versin tatlım isim arayışı başladı artık :)) test yaptırdınmı sonucu ne zaman cıkıyormuş

Allah hayırlısını saglıklısını versin tatlım isim arayışı başladı artık :)) test yaptırdınmı sonucu ne zaman cıkıyormuş
sagol cnm benim allah herkese gonlune gore versin testi yaptirdim 1 hafta sonra sonucunu alicam caniim allah nasip ederse
Ben demiştim Gözünaydın canım

sagol cnm benim allah sizede yasatsin bu guzelligi ins

zaman zaman o zaman ne zaman yaaa ... onu dene, bunu dene ufff sıkıldım yaaa (

kahverengi akıntım da bitti (

nasıl oluyum aynı iştee rahatsızdım kaç gündür tekrar test de yapmadım aferin varya soğuk algınlığı onlardan içtim bişey varsada bilemem artık(

ben 4-5 aydır ilaç içmiyorum ne kadar kötü olsamda..Mesela bacaklarımın ağrısından yürüyemiyorum,merdiven inemiyorum,oturup kalkamıyorum..Ama ilaç içmiyorum..Ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…