uff çok sıkıldımm doktora GDİNCE DAHA DA PSİKOLOJİM BOZULUYOOO HEP HAMİLELER VARR :)))
Kizlar %99 oglum oluyormus doktor bugun soyledi com mutluyum oglum masallah cok oynuyor teyzeleriAllah herkesin gonlune gore versin canlarim
çok sevindim canum..Artık isim arayışlarınıza başlarsınız artık
Sagol cnm Allah herkese yasat sin bu duyguyu cok duyguyulandim agladim surekli cok mutluyum
canım hayırlı olsun inşallah allah sana bağışlasın yavrunu.
Kizlar %99 oglum oluyormus doktor bugun soyledi com mutluyum oglum masallah cok oynuyor teyzeleriAllah herkesin gonlune gore versin canlarim
sagol cnm benim allah herkese gonlune gore versin testi yaptirdim 1 hafta sonra sonucunu alicam caniim allah nasip ederseAllah hayırlısını saglıklısını versin tatlım isim arayışı başladı artık :)) test yaptırdınmı sonucu ne zaman cıkıyormuş
Ben demiştimGözünaydın canım
zaman zaman o zaman ne zaman yaaa ... Onu dene, bunu dene ufff sıkıldım yaaa(
kızlarrr ben geldimmmm(((
yok cnm gidemedim daha((
kızlarrr ben geldimmmm(((
adetin bittimi.........
hsgeldin nazlıefe .. Valla yeni gördüm yazdığını , e nasılsın bakim :)
kahverengi akıntım da bitti(
nasıl oluyum aynı iştee rahatsızdım kaç gündür tekrar test de yapmadım aferin varya soğuk algınlığı onlardan içtim bişey varsada bilemem artık(
ben 4-5 aydır ilaç içmiyorum ne kadar kötü olsamda..mesela bacaklarımın ağrısından yürüyemiyorum,merdiven inemiyorum,oturup kalkamıyorum..ama ilaç içmiyorum..ne olur ne olmaz diye
vallahi ben içtiim bile artık umrumda değil(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?