Zaman zaman o zaman ne zaman?

1 haftadır ölüyorum yataktan kalkamıyodum hiç ilaç içmedim 2 gündür daha iyiyim ama bu sefer de öksürük bitiriyo ciğerlerim parçalanıyo gibi oluyo. nasıl atlatıcam bilmiyorum ballar limonlar ıhlamurlar ne içtiysem olmadı atlatamadım..

nazlıefe bi tane daha kan testi yaptırsana? varsa artık çıkması gerek değil mi bat yarın mıydı senin?

dün bi tane çingene gördüm biri karnında biri kucağında ikisi bacağında. bunlar bislik içinde yaşıyo pırt pırt doğuruyolar biz o kadar şu etkiler mi bunun sakıncası olur mu diye kıçımızı yırtıyoruz söylemesi ayıp o kadar yumurtlama günlerini filan takip ediyoruz cık olmuyo..

Bizde önemsemesek olucak belki :125: varmısınız önümüzdeki ay boşverelim

Bizde önemsemesek olucak belki :125: varmısınız önümüzdeki ay boşverelim

ben şimdiden boşverddim bile ateş bile ölçümğyorumm
amannn(()))))))))))))
2 güne br çalışmaya devam:)

valla süper olurdu ama ben ilişkiye girdiğim günden başlıyorum içimi yemeye. nasıl olucak bilmiyorum. kk ya ilk üye olduğumda açtığım ilk konu çok sabırsızım dı

Kizlar nasilsiniz isler cok yogun giremiyorum bayadir ama yazdiklarinizi okuyorum aksamlari Ben vol iyiyim sukurler olsunp.tesi bebisimin cinsiyeti belli olcak Allah Nasip ederse yazarim sizede Kizlar sizler nasilsiniz ne var ne yok optum hepinizi

Kizlar nasilsiniz isler cok yogun giremiyorum bayadir ama yazdiklarinizi okuyorum aksamlari Ben vol iyiyim sukurler olsunp.tesi bebisimin cinsiyeti belli olcak Allah Nasip ederse yazarim sizede Kizlar sizler nasilsiniz ne var ne yok optum hepinizi

kuzum nerelerdesin sen ya merak ettim iyi olmana sevindim cinsiyeti belli olunca yaz buraya ben kız diyorum ama :)))

günaydınlarr..(((

günayydın canım noldu iyi misin??

rahatsızlığın engelmi kadın doğuma gitmene

acaba kistmi var canım

soğan kürü yapsana her ihtimale karşı

bilmiyorum ki cnm sen ne zamandır yoktun sanırım cumartesi kan testi yaptım 1,20 çıkmıştı pazarda kanamam oldu adet ldum dedim ama bugüne kadar bişey yok az az leke var((

pek iyi sayılmam (üşütmüşüm heralde üşüyorummm (((hastayımmm

evet cnm bugünde kadın dğuma gtcektim(kahverenghi akıntım var az az ( artık ne zaman giderim bilmiyorumm

bilmiyorum ki cnm sen ne zamandır yoktun sanırım cumartesi kan testi yaptım 1,20 çıkmıştı pazarda kanamam oldu adet ldum dedim ama bugüne kadar bişey yok az az leke var((

canım geçmiş olsun dikkat et kendine ben de üşüttüm 10 gündür çekiyorum sıcak tut kendini. çok kötü değilsen git bence bugün dr a valla senden çok ben merak ediyorum sonucunu hala ümitliyim seni ümitlendirmek de istemem ama hamilesin gibi hissediyorum hala ve bence adet değil o dediklerin yerleşme kanaması.

inş. Cnm keşke öyle olsaa :)) hayırlısı tabi de bende sonucu aldım hiç üzülmeden :))içimde bi umut bakalım pazar kanamam oldu hala psikolojik olarak hamile hissi vardı bende :))heh

ama işte bi pazar oldu yani anlamadığım yerleşme kanaması olsaydı testte çıkardı neden 1,20 çıktı
bide anlamadığım daha öncelerde kan testlerimde 0,40 flan çıkardı bu neden böle çıktı ki offf_??????

Canım sen ihmal etme doktora git..

Acemiperi adet oldum demişti..2 gün sonra hamile olduğunu öğrendi..

Birde kist belası var.Onunda belirtileri olabilr bunlar..

Sen doktora git ihmal etme..

Ben buralardayımda yazmıyorum.Geçen ay çok stres oldum.Kurdeşen döktüm stresten.Şimdi onunla uğraşıyorum..

Bu ay umudum yok.Ama alışkanlık işte gözüm takvime gidiyor..Sanki belirti arıyor beynimde..Elimden geldiğince kovalamaya çalışıyorum bu düşüncelerimi

Eğer düşündüğüm gibi bebek yoksa önümüzdeki ay boşa geçecek..Yumurtalama günüm bayrama denk geliyor ve bayramda eşimin memleketinde olacaz..

Sağlık olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…