yaa kızlaarr ne olcak biizm b u halimizz bende de bişey yok bu nasıl adet olmaa sabah kahve telvesi gbi akıntım olduuu
Valla bilmiyorum canım nolacak sen yarından sonra bi kan testi daha yaptır bence :13:
nazlıefe bi tane daha kan testi yaptırsana? varsa artık çıkması gerek değil mi bat yarın mıydı senin?
dün bi tane çingene gördüm biri karnında biri kucağında ikisi bacağında. bunlar bislik içinde yaşıyo pırt pırt doğuruyolar biz o kadar şu etkiler mi bunun sakıncası olur mu diye kıçımızı yırtıyoruz söylemesi ayıp o kadar yumurtlama günlerini filan takip ediyoruz cık olmuyo..
bizde önemsemesek olucak belki :125: Varmısınız önümüzdeki ay boşverelim
Bizde önemsemesek olucak belki :125: varmısınız önümüzdeki ay boşverelim
ben şimdiden boşverddim bile ateş bile ölçümğyorumm
amannn(( )))))))))))))
2 güne br çalışmaya devam:)
valla bilmiyorum canım nolacak sen yarından sonra bi kan testi daha yaptır bence :13:
Kizlar nasilsiniz isler cok yogun giremiyorum bayadir ama yazdiklarinizi okuyorum aksamlari Ben vol iyiyim sukurler olsunp.tesi bebisimin cinsiyeti belli olcak Allah Nasip ederse yazarim sizede Kizlar sizler nasilsiniz ne var ne yok optum hepinizi
günaydınlarr..(((
kuzum nerelerdesin sen ya merak ettim iyi olmana sevindim cinsiyeti belli olunca yaz buraya ben kız diyorum ama :)))
günayydın canım noldu iyi misin??
pek iyi sayılmam(üşütmüşüm heralde üşüyorummm (((hastayımmm
geçmiş olsun canım dikkat et kendine..havalar hastalık havası
evet cnm bugünde kadın dğuma gtcektim(kahverenghi akıntım var az az ( artık ne zaman giderim bilmiyorumm
rahatsızlığın engelmi kadın doğuma gitmene
acaba kistmi var canım
soğan kürü yapsana her ihtimale karşı
pek iyi sayılmam(üşütmüşüm heralde üşüyorummm (((hastayımmm
evet cnm bugünde kadın dğuma gtcektim(kahverenghi akıntım var az az ( artık ne zaman giderim bilmiyorumm
bilmiyorum ki cnm sen ne zamandır yoktun sanırım cumartesi kan testi yaptım 1,20 çıkmıştı pazarda kanamam oldu adet ldum dedim ama bugüne kadar bişey yok az az leke var((
canım geçmiş olsun dikkat et kendine ben de üşüttüm 10 gündür çekiyorum sıcak tut kendini. çok kötü değilsen git bence bugün dr a valla senden çok ben merak ediyorum sonucunu hala ümitliyim seni ümitlendirmek de istemem ama hamilesin gibi hissediyorum hala ve bence adet değil o dediklerin yerleşme kanaması.
bilmiyorum ki cnm sen ne zamandır yoktun sanırım cumartesi kan testi yaptım 1,20 çıkmıştı pazarda kanamam oldu adet ldum dedim ama bugüne kadar bişey yok az az leke var((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?