Yüzük takıntısı

Ama cevap vermiyorsunuz ki. Kaç kere soruldu maddi durumu nasıl vs diye.
Neyse peki normalde nasıl davranıyor? Cimri biri mi ? Sadece yüzüğe bakılarak karar vermek doğru olmayabilir.

100.000tl kazanan adam 5000lik yüzük mü almışnet değer vermiyor, üzgunüm. Dürüstçe konuş

ben sakar falan değilim pintiliğine bahane arama, eşşek de değilim sen kimi kandırıyorsun

de açıkça. Tekmeyi atarım ben olsam buram buram pintilik ve ucuzluk akıyor bu adamdan.

Ama cevap vermiyorsunuz ki. Kaç kere soruldu maddi durumu nasıl vs diye.
Neyse peki normalde nasıl davranıyor? Cimri biri mi ? Sadece yüzüğe bakılarak karar vermek doğru olmayabilir.
Önce ben de bi göz devirdim de sonradan euro geliriyle Türkiye’den yüzüğü görünce benim başıma gelen gibi diye düşündüm
Bana da gümüş set alınmıştı durumu çok iyi olduğu halde ayrıldık da yükü gitti
Gümüşünde altınında değilim de fazla masraf gibisinden bir şey ima etmişti çok kırılmıştım ahshshsh

O zaman işin rengi değişti,sevgiliniz sizi pahalı yüzüğe layık görmüyor, anneniz doğru demiş. Ayrılacak misiniz peki??

Bu arada benim sevgilim de 100 bin TL maaş alıyor ama ben yine de pırlanta yerine altın istedim Harcayacak daha çok yerimiz var bir yüzüğe bütün parayı basmasını istemedim. Yani her 100 bin TL kazanan adamın sevgilisi sizin gibi düşünmüyor, demişsiniz ya "hala aynı mi duşunuyorsunuz" diye. Evet hala aynı dusunuyorum..

Yüzüğü göreydik iyiydi

İyide biz sizin yazdığınız kadarını bilebiliriz detayları nereden bilelim?
Ama cevabım yine de değişmedi. Bence ayrıl.

Tamam ayrılın yüzük ucuz geldi istemiyorum diyin. Direkt ayrilin şimdi

Yuzuk kucukse bosan ablacim.

Ablacım senin durumunla konunun ne alakası var şimdi, sen masraf etme demişsin karşı taraf tamam demiş. Burda adam pintiliğinden ölmüş resmen Istanbuldan alayım diye hesap etmiş, en ucuzunu alıp getirmiş bir de çocuk kandırır gibi konu sahibesine bir şeyler uydurmuş sakarsın osun busun diye. Konu sahibesi yüzüne baka baka kendisini eşşek yerine koyan birini ne yapsın? Adam oh ucuza kurtuldum diyip kendini akıllı mı sansın, tabi ki kanmadığını göstermeli.

Sevgilim 3000 Euro maaş alıyor hala aynı şeyi mi duşuneceksiniz diye sormuş,aynı durumu yaşadigimi ve aynı şeyi duşunmeye devam ettiğimi söyledim, gayet benim durumumla alakası var yani.
Belki gereksiz bir yüzük için çok para dökmek saçma geliyordur çocuğa da bana da öyle geliyor çünkü. Kızın cocuktan yüzük için ayrilmayacagini hepimiz biliyoruz bence o yüzden fazladan yorum yapmaya gerek yok

Yine herseye maydonoz toksit bir anne versiyonu. Baslamis gerisi kesinlikle daha cok gelir

Sizin gibi büyük harflerle yazayım, TEKRAR SÖYLÜYORUM UMURUMDA OLMAZ.

Adamın gelirinden bağımsız içinden gelmiş onu almıştır, bilmiyordur o denk gelmiştir, gereksiz diye düşünmüş sırf gönlünüz olsun diye almış çok para harcamak istememiştir, düz cimridir eli o kadarına gitmiştir. Bunların hiç biri hediye olarak alınan bir şeyi beğenmeme görgüsüzlüğünü örtmez kusura bakmayın.

Birine hediye alırken bizim neye değer verdiğimizin önemi olmamalı. Ben de takım formalarına para verilmesini anlamsız buluyorum, eşek kadar adamın bir hevesle forma giyecek olmasını gülünç buluyorum daha doğrusu ama sevgilim onu sevdiği ve istediği için almışımdır mesela. Hediye böyle bir şey olmalı. Hele de söz konusu teklif yüzüğü ise. Gerekli özeni gösteren bir erkek "ben anlamsız buluyorum yeaa" dememeli.

Normalde 3000 Euro kazanan bir insanın TR'ye gelip en güzelinden bir yüzük alacak durumu var demektir. Ama yüzüğe bu bütçeyi ayırmak istememiş. Normalde böyle konularda hep açık kapı bırakmayı tercih ederim ama sizin durumunuzda "bilmemek, konuya uzak olmak" gibi bir yerden yorumlayacak kadar da iyimser olamadım maalesef. Ta Türkiyelerden en uygunundan yüzük alınıyorsa ince hesap var demektir. Tabii ki ilişkiyi bu sebeple bitirecek değilsinizdir ama beklentilerinizi ve hayal kırıklıklarınızı paylaşabiliyor olmak da iyi hissettirir.

O zaman ayrılsın konu sahibi yüzük taşım kucuk diye. Bu benim yapabilecegim türden bir şey degil ama herkesin kendi tercihi tabiiki

Yaww niye kimse alıntı yapmadı fotoyu göremedik şimdi
Valla annen sana bu yaşa kadar doğum günü olsun mezuniyet cart curt hediyesi olsun pırlantalı bir şey aldı mı??
Büyük ihtimal almamıştır, kendisi paraya kıyıp evladına almamış ama damada gelince en büyüğünden alsın ne güzel ya :)

Bu arada ne güzel söylemişsiniz sevgiliniz 3000 Euro maaş alıyor kocanız değil:) Sevgiliden maddi bir şey beklenmez öyle.

Barok diamondsdan alinmis hanfendi ben bile baktim bulamadim siz nasil buldunuz?

E tamam işte sertifika da oranındı, işte gir o firmanın sitesine zaten 2 tane baget yüzük var alengirli olmayan, halka kısmı taşsız vs.
Attığım foto da o siteden alıntı, markalı kısmı kestim sadece.

Annene hala haklı demiyorum ama haksız da değil kadın ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…