- 28 Eylül 2022
- 1.313
- 4.847
- 37
-
- Konu Sahibi mervesssss
Ama cevap vermiyorsunuz ki. Kaç kere soruldu maddi durumu nasıl vs diye.sormagercekten beni dövmekten beter ettiler. Acik söylüyorum biz yurt disinda kaliyoruz maas olarak 3000€ aliyor ve yüzügü Istanbuldan aldi, SIMDI HANIMLAR TEKRAR SORUYORUM SIZE????? bakalim simdide görgüsüz, umarim ayrilir vs dermisiniz, yeter ya gercekten. Ister istemez her kadinin icinde vardir bu. Belki ben abarti seviyorum size ne? Sadece sizin düsüncelerinizide dinlemek istedim agzima s‘‘tiniz yahu!! 3000€ maas al git Istanbuldan 0.04 + 0.05 karat yüzük al bakalim simdi ne cevap vereceksiniz…
sormagercekten beni dövmekten beter ettiler. Acik söylüyorum biz yurt disinda kaliyoruz maas olarak 3000€ aliyor ve yüzügü Istanbuldan aldi, SIMDI HANIMLAR TEKRAR SORUYORUM SIZE????? bakalim simdide görgüsüz, umarim ayrilir vs dermisiniz, yeter ya gercekten. Ister istemez her kadinin icinde vardir bu. Belki ben abarti seviyorum size ne? Sadece sizin düsüncelerinizide dinlemek istedim agzima s‘‘tiniz yahu!! 3000€ maas al git Istanbuldan 0.04 + 0.05 karat yüzük al bakalim simdi ne cevap vereceksiniz…
Önce ben de bi göz devirdim de sonradan euro geliriyle Türkiye’den yüzüğü görünce benim başıma gelen gibi diye düşündümAma cevap vermiyorsunuz ki. Kaç kere soruldu maddi durumu nasıl vs diye.
Neyse peki normalde nasıl davranıyor? Cimri biri mi ? Sadece yüzüğe bakılarak karar vermek doğru olmayabilir.
O zaman işin rengi değişti,sevgiliniz sizi pahalı yüzüğe layık görmüyor, anneniz doğru demiş. Ayrılacak misiniz peki??sormagercekten beni dövmekten beter ettiler. Acik söylüyorum biz yurt disinda kaliyoruz maas olarak 3000€ aliyor ve yüzügü Istanbuldan aldi, SIMDI HANIMLAR TEKRAR SORUYORUM SIZE????? bakalim simdide görgüsüz, umarim ayrilir vs dermisiniz, yeter ya gercekten. Ister istemez her kadinin icinde vardir bu. Belki ben abarti seviyorum size ne? Sadece sizin düsüncelerinizide dinlemek istedim agzima s‘‘tiniz yahu!! 3000€ maas al git Istanbuldan 0.04 + 0.05 karat yüzük al bakalim simdi ne cevap vereceksiniz…
Bu arada benim sevgilim de 100 bin TL maaş alıyor ama ben yine de pırlanta yerine altın istedimsormagercekten beni dövmekten beter ettiler. Acik söylüyorum biz yurt disinda kaliyoruz maas olarak 3000€ aliyor ve yüzügü Istanbuldan aldi, SIMDI HANIMLAR TEKRAR SORUYORUM SIZE????? bakalim simdide görgüsüz, umarim ayrilir vs dermisiniz, yeter ya gercekten. Ister istemez her kadinin icinde vardir bu. Belki ben abarti seviyorum size ne? Sadece sizin düsüncelerinizide dinlemek istedim agzima s‘‘tiniz yahu!! 3000€ maas al git Istanbuldan 0.04 + 0.05 karat yüzük al bakalim simdi ne cevap vereceksiniz…
Yüzüğü göreydik iyiydiMerhaba Hanımlar günaydın,
Dün evlilik teklifi aldım, çok mutluydum, eve geldim annem “yüzüğe bak küçücük” dediği andan beri içim içimi yiyor. Benim pek bir bilgim yok o konularda, aranızda anlayan bir kişi varsa bana yardımcı olabilir mi. Sevdiğim beyin maddi durumu kötü değil, ortalama. Bi yandan diyorum para her şey değil bi yandan da “beni bu küçük yüzüğemi laik görmüş en mini pırlantayı almış ” diyorum. Bide bana dediki “Aslında daha büyük taşlı alcaktım ama sen biraz sakar olduğun için hemde parmakların küçük olduğu için bunu seçtim” sakarlığım doğru evet ama parmaklarım sosis gibiBana bi abla gibi tavsiye verin
İyide biz sizin yazdığınız kadarını bilebiliriz detayları nereden bilelim?sormagercekten beni dövmekten beter ettiler. Acik söylüyorum biz yurt disinda kaliyoruz maas olarak 3000€ aliyor ve yüzügü Istanbuldan aldi, SIMDI HANIMLAR TEKRAR SORUYORUM SIZE????? bakalim simdide görgüsüz, umarim ayrilir vs dermisiniz, yeter ya gercekten. Ister istemez her kadinin icinde vardir bu. Belki ben abarti seviyorum size ne? Sadece sizin düsüncelerinizide dinlemek istedim agzima s‘‘tiniz yahu!! 3000€ maas al git Istanbuldan 0.04 + 0.05 karat yüzük al bakalim simdi ne cevap vereceksiniz…
Tamam ayrılın yüzük ucuz geldi istemiyorum diyin. Direkt ayrilin şimdisormagercekten beni dövmekten beter ettiler. Acik söylüyorum biz yurt disinda kaliyoruz maas olarak 3000€ aliyor ve yüzügü Istanbuldan aldi, SIMDI HANIMLAR TEKRAR SORUYORUM SIZE????? bakalim simdide görgüsüz, umarim ayrilir vs dermisiniz, yeter ya gercekten. Ister istemez her kadinin icinde vardir bu. Belki ben abarti seviyorum size ne? Sadece sizin düsüncelerinizide dinlemek istedim agzima s‘‘tiniz yahu!! 3000€ maas al git Istanbuldan 0.04 + 0.05 karat yüzük al bakalim simdi ne cevap vereceksiniz…
Merhaba Hanımlar günaydın,
Dün evlilik teklifi aldım, çok mutluydum, eve geldim annem “yüzüğe bak küçücük” dediği andan beri içim içimi yiyor. Benim pek bir bilgim yok o konularda, aranızda anlayan bir kişi varsa bana yardımcı olabilir mi. Sevdiğim beyin maddi durumu kötü değil, ortalama. Bi yandan diyorum para her şey değil bi yandan da “beni bu küçük yüzüğemi laik görmüş en mini pırlantayı almış ” diyorum. Bide bana dediki “Aslında daha büyük taşlı alcaktım ama sen biraz sakar olduğun için hemde parmakların küçük olduğu için bunu seçtim” sakarlığım doğru evet ama parmaklarım sosis gibiBana bi abla gibi tavsiye verin
Bu arada benim sevgilim de 100 bin TL maaş alıyor ama ben yine de pırlanta yerine altın istedimHarcayacak daha çok yerimiz var bir yüzüğe bütün parayı basmasını istemedim. Yani her 100 bin TL kazanan adamın sevgilisi sizin gibi düşünmüyor, demişsiniz ya "hala aynı mi duşunuyorsunuz" diye. Evet hala aynı dusunuyorum..
Sevgilim 3000 Euro maaş alıyor hala aynı şeyi mi duşuneceksiniz diye sormuş,aynı durumu yaşadigimi ve aynı şeyi duşunmeye devam ettiğimi söyledim, gayet benim durumumla alakası var yani.Ablacım senin durumunla konunun ne alakası var şimdi, sen masraf etme demişsin karşı taraf tamam demiş. Burda adam pintiliğinden ölmüş resmen Istanbuldan alayım diye hesap etmiş, en ucuzunu alıp getirmiş bir de çocuk kandırır gibi konu sahibesine bir şeyler uydurmuş sakarsın osun busun diye. Konu sahibesi yüzüne baka baka kendisini eşşek yerine koyan birini ne yapsın? Adam oh ucuza kurtuldum diyip kendini akıllı mı sansın, tabi ki kanmadığını göstermeli.
Yine herseye maydonoz toksit bir anne versiyonu. Baslamis gerisi kesinlikle daha cok gelirMerhaba Hanımlar günaydın,
Sizin gibi büyük harflerle yazayım, TEKRAR SÖYLÜYORUM UMURUMDA OLMAZ.sormagercekten beni dövmekten beter ettiler. Acik söylüyorum biz yurt disinda kaliyoruz maas olarak 3000€ aliyor ve yüzügü Istanbuldan aldi, SIMDI HANIMLAR TEKRAR SORUYORUM SIZE????? bakalim simdide görgüsüz, umarim ayrilir vs dermisiniz, yeter ya gercekten. Ister istemez her kadinin icinde vardir bu. Belki ben abarti seviyorum size ne? Sadece sizin düsüncelerinizide dinlemek istedim agzima s‘‘tiniz yahu!! 3000€ maas al git Istanbuldan 0.04 + 0.05 karat yüzük al bakalim simdi ne cevap vereceksiniz…
Birine hediye alırken bizim neye değer verdiğimizin önemi olmamalı. Ben de takım formalarına para verilmesini anlamsız buluyorum, eşek kadar adamın bir hevesle forma giyecek olmasını gülünç buluyorum daha doğrusu ama sevgilim onu sevdiği ve istediği için almışımdır mesela. Hediye böyle bir şey olmalı. Hele de söz konusu teklif yüzüğü ise. Gerekli özeni gösteren bir erkek "ben anlamsız buluyorum yeaa" dememeli.Sevgilim 3000 Euro maaş alıyor hala aynı şeyi mi duşuneceksiniz diye sormuş,aynı durumu yaşadigimi ve aynı şeyi duşunmeye devam ettiğimi söyledim, gayet benim durumumla alakası var yani.
Belki gereksiz bir yüzük için çok para dökmek saçma geliyordur çocuğa da bana da öyle geliyor çünkü. Kızın cocuktan yüzük için ayrilmayacagini hepimiz biliyoruz bence o yüzden fazladan yorum yapmaya gerek yok
Normalde 3000 Euro kazanan bir insanın TR'ye gelip en güzelinden bir yüzük alacak durumu var demektir. Ama yüzüğe bu bütçeyi ayırmak istememiş. Normalde böyle konularda hep açık kapı bırakmayı tercih ederim ama sizin durumunuzda "bilmemek, konuya uzak olmak" gibi bir yerden yorumlayacak kadar da iyimser olamadım maalesef. Ta Türkiyelerden en uygunundan yüzük alınıyorsa ince hesap var demektir. Tabii ki ilişkiyi bu sebeple bitirecek değilsinizdir ama beklentilerinizi ve hayal kırıklıklarınızı paylaşabiliyor olmak da iyi hissettirir.sormagercekten beni dövmekten beter ettiler. Acik söylüyorum biz yurt disinda kaliyoruz maas olarak 3000€ aliyor ve yüzügü Istanbuldan aldi, SIMDI HANIMLAR TEKRAR SORUYORUM SIZE????? bakalim simdide görgüsüz, umarim ayrilir vs dermisiniz, yeter ya gercekten. Ister istemez her kadinin icinde vardir bu. Belki ben abarti seviyorum size ne? Sadece sizin düsüncelerinizide dinlemek istedim agzima s‘‘tiniz yahu!! 3000€ maas al git Istanbuldan 0.04 + 0.05 karat yüzük al bakalim simdi ne cevap vereceksiniz…
O zaman ayrılsın konu sahibi yüzük taşım kucuk diye. Bu benim yapabilecegim türden bir şey degil ama herkesin kendi tercihi tabiikiBirine hediye alırken bizim neye değer verdiğimizin önemi olmamalı. Ben de takım formalarına para verilmesini anlamsız buluyorum, eşek kadar adamın bir hevesle forma giyecek olmasını gülünç buluyorum daha doğrusu ama sevgilim onu sevdiği ve istediği için almışımdır mesela. Hediye böyle bir şey olmalı. Hele de söz konusu teklif yüzüğü ise. Gerekli özeni gösteren bir erkek "ben anlamsız buluyorum yeaa" dememeli.
Barok diamondsdan alinmis hanfendi ben bile baktim bulamadim siz nasil buldunuz?